BestMarkt

BestMarkt Értékelései Értékelések átlaga: 2.4 (20 értékelés alapján)
Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

2020. január 23.

Erkölcstelen cég!
Az oldalukon rendeltem egy telefontokot, de nem azt küldték el, ami a képeken és a leírásban, illetve a nevében szerepelt, hanem egy másikat. Jeleztem a problémát, mire közölték, hogy a rendelt és kiküldött típus modellszáma egyezik, tehát szerintük helyesen teljesítettek. A tok képét az email váltások közben kicserélték, de a hibájukat mégsem ismerték el. A hazai joggyakorlatban ezek szerint hirdethet valaki legálisan képekkel, leírással Ferrarit és küldhet helyette Trabantot, ha a Trabant modellszáma van feltüntetve...?

2019. december 20.

Ha akkor tudom amit most messzirol elkerulom az oldalt.....tegyetek ti is ezt !

2019. november 22.

Előre utaltam a termék árát, ami "külső raktárban" van. Ez náluk valószínűleg azt jelenti, hogy még akkor rendelik meg ... Természetesen akciós volt, a mai napig nincs meg. Egyetlen alkalommal sem igazolták vissza írásban a termék beérkezési idejét.
Gyakorlatilag használják a pénzem. Nyilván elállhatok az üzlettől, csak várjam ki, amíg visszautalják...

2019. november 6.

Egy - számomra meglehetősen drága - gyermekjáték árait hasonlítottam, néztem, a google kereső oldalon. Ahol is a BestMarkt neve alatt találtam a legolcsóbban, történetesen 12.990,- Ftért. Ráadásul kettő darabra volt szükségem. Megörültem, elkezdtem a rendelést. Eleinte az írta ki,hogy nincsen szállítási költség, majd már éppen a megrendelés összesítésénél jártam, amikor mégis kiírt szállítási költséget. Közben, eszembe jutott,hogy vmi pörgetős játékot is feldobott, amiben ingyenes szállítást "nyertem". Ezért visszaléptem,hogy érvényesítsem a megadott kódot. Ekkor meg kiírta,hogy vásároljak még 3000,- Ft értékben... (???) Ééééés...., a szemem láttára változott meg a játék ára, 12.990,- Ft-ról, 13.500,- Ftra!!!!! Írtam a vevőszolgálatnak, hogy ez hogy lehet? De ők mosták kezeiket, és arra hivatkoztak,hogy nincsen közük a google keresőhöz (megjegyezném > a saját hirdetésükhöz???). De hát, amikor a megrendelést elkezdtem, is az alacsonyabb ár volt feltüntetve... Ez eléggé tisztességtelen üzletpolitika. Kénytelen voltam megrendelni a játékokat, mert így is itt volt a legolcsóbb. Remélem, rendben lesznek a játékok!!!

2019. október 18.

Gyatra kommunikáció, selejtes termék, lassú ügyintézés, nehézkes visszautalás

2019. június 13.

Már egy visszaküldött terméket küldtek el nekem, amit 3. hete nem sikerült cserélniük. Telefont nem veszik fel, hitegetnek. Erősen kerülendő webáruház!!!

2018. december 28.

Jo tapasztalatom van tobbnyire, a kiszolgalas gyors, udvairas, a termeket 14 napig vissza lehet vinni, nyomtatott garancia, legrobb rendeles nehany napn teljesul. A tucat rendeleseimbol csak eqgyet kellet lemondanom mert nem jott idoben meg.

****VISZONT CSAK EREDETI CSOMAGOLT****termeket ajanlok hogy vegyenek toluk, a komputer elektronikióus kartyakat mint RAM ketes helyek bol is szerzik be es kezzel kezelik minden elektrostatikus vedelem nelkul. Ezt nem voltak hajlandok valtoztatni, a RAM termeket ami vettem toluk es igy lett kezelve karosodott. Az eredeterol sem tudtam meggyozodni. OEM-nek adtak el, omlesztetten taroltak es nagyon az a gyanum hogy tulajdonkeppen kimustral gepekbol hasznalt termek volt premium aron tovabbadva. Bizonyitani ezt nem tudom, de komputer javitomuhelyuket elkerulnem messze.

TOVABBA: A fennti a tapasztalatot rogzitettem a kiertekelesi oldalukon ma reggel, de nem lett megjelenitve eddig, ami kerdojelezi az integritasukat. A vezetojukkel is beszeltem es o semmi gondot nem lattott avval hogy integralt aramkoroket melyek elektro sztatikus behatasra erzekenyek nem scak ugy kezen adogassak, de hasznaljanak filleres antistatikus csomagolast.

2018. december 19.

Az első fura dolog az volt, hogy a pénztárnál nem tudtak rendesen visszaadni, kártyával meg jajj ne fizessek már, mert már készpénz van a rendszerben. Mondom oké, nem érdekel, csak egy csomag rágó ára, legyenek boldogok. Aztán később fizettem volna az élelmiszerboltban a tőlük kapott visszajáróból, mire kiderült, hogy már lejárt ezreseket osztogattak vissza. Szóval ezúton szeretném megköszönni nekik, hogy 3 nappal karácsony előtt, nyakig influenzásan szaladgálhatok pénzt vissza váltani. Remélem a termék, amit vettem legalább jónak bizonyul...az első és az utolsó alkalom volt, hogy náluk vásároltam.

2018. szeptember 19.

Egy Natec RHINO 2.5" HDD házat rendeltem tőlük,útban hazafelé kibontottam, és észrevettem,hogy már össze van szerelve, és van rajta 3 karc.

Egyből visszamentem, az üzletből a problémámmal átirányítottak a szervízbe,ahol egy tizenéves srác aki laptopokat szerelt éppen szét lekezelően vetette oda nekem,hogy aláírtam a papírt,hogy átvettem a csomagot sértetlen állapotban, a doboza valóban sértetlen volt...

Miután látta,hogy nem tud lerázni odahívta az egyik munkatársát, vagy felettesét, ő is ugyanígy indított, átvételi elismervénnyel érvelt, és azzal gyanusított meg,hogy a HDD tokot én szereltem össze és karcoltam meg, így hoztam vissza.
Ezek után közölte velem,hogy nem tud segíteni.

Ekkor mondtam,hogy akkor elállok a vásárlástól,mert az online rendelés lehetővé teszi 14 napon belül,indoklás nélkül.
Amire az eladó válasza az volt,hogy sérült termékkel ezt nem tehetem meg.

A vita úgy zárult,hogy megmondtam nekik,hogy akkor elmegyek és visszajövök szakértői véleménnyel, majd akkor kicserélik nekem, ennek hatására nagy morcosan hátra ment és mivel nem volt ugyanolyan termék, egy alternatívát ajánlott fel,amit elfogadtam, és egy másik HDD tokkal tértem haza.

A vevőszolgálat hozzáállása a hibájukhoz förtelmes volt, használt és sérült terméket akartak nekem sunyi módon eladni, majd nem akarták hagyni,hogy a jogaimat érvényesítsem és ne egy selejtet kapjak a pénzemért, soha többé nem fogok náluk vásárolni!

SENKINEK NEM AJÁNLOM!

Mint később megtudtam, rokonom hasonló módon járt, egy 65.000 Ft-os alaplapot vett tőlük, ami HASZNÁLT VOLT.

2018. július 19.

A honlapjuk szerint dolgoznak minimum 22-en náluk, de töbsszöri email-es megkeresésre se reagálnak, akár a honlapon keresztül, akár direktbe írok nekik, sőt a facebook-on is simán csak törölték, ignorálták az ez irányú érdeklődésem. Örülök, hogy nem tőlük fogom megvenni a kinézett terméket. Szerintem így 2018-ban nem nagy elvárás, hogy egy emailre válaszoljanak 1 napon belül. Ha nem szeretnek emailezni, ne adjanak emailcímet írják ki, hogy csak telefonon lehet érdeklődni....

2018. június 15.

Félrevezető, hitegető kommunikáció, hamis elérhetőségi adatok. Ha nem vagy nagyon rámenős, nem tudsz meg semmit egy csúszó megrendelésedről. A boltból elhajtanak, ha ilyet kérdezel. CSAK VÉGSŐ ESETRE

2018. január 2.

"KÜLSŐ RAKTÁRON" náluk egyenlő azzal, hogy valahol a világban valakinek a raktárában van.
Telefont nem veszik fel, Emailt hiába írok, annyi a válasz, hogy jövő héten.
Közel két hét elteltével felhívnak, hogy nem tudnak olyan terméket beszerezni(mert ugye a külső raktár nem azt jelenti, hogy nekik bárhol is van) amit én rendeltem. Érdekesség képpen 60ezerrel többért betudnák szerezni csak abban nincs AJÁNDÉK memória kártya. Kicsit utána olvastam a boltnak nem én vagyok az első aki így járt!!!
Ez a bolt egy tragédia. Igazi magyar átbaszós vállalkozás. Szerencse, hogy nem utaltam előre a pénzt. Ettől a cégtől soha semmit megse próbálok venni. Értékelésem 0

2017. augusztus 25.

Weboldalon szereplő termék megrendelése sikertelen, ugyanis már nincs raktáron lévő termék.
Nem túl segítőkész kollégát sikerült kifogni, empátia: 0, segítőkészség: 0.
Életem egyik legrosszabb vásárlási kísérlete.

2017. március 28.

A Garancia nem az erősségük!!!
Ezért hanyagolom a boltot!!!

2017. március 11.

Jó árak, gyors, amiről azt írják, hogy raktáron van az tényleg raktáron van. A rendelés leadása után pár perccel jött is az SMS, hogy mehetek átvenni. Ajánlom mindenkinek!

2017. március 11.

Jó árak, gyors, amiről azt írják, hogy raktáron van az tényleg raktáron van. A rendelés leadása után pár perccel jött is az SMS, hogy mehetek átvenni. Ajánlom mindenkinek!

2017. január 11.

Olvastam a sok rossz tapasztalatot a céggel kapcsolatban, mégis belevágtam a rendelésbe tőlük. Mindenképp elmondanám, hogy a termékek kifogástalanok, a tájékoztatás pontos a megrendeléssel kapcsolatban és az egész ügymenetben semmi kifogásolnivalót nem találtam. Csomagpontos utánvétes megrendelést vettem igénybe.

2017. január 7.

Gyors, precíz kiszolgálás.

2016. január 27.

Meg vagyok elégedve ezzel a bolttal. Rugalmasak és folyamatosan informálnak a rendelés állapotáról (talán kicsit túl sűrűn, néha átment spammelésbe, de ez legyen a legnagyobb gond velük). Szerintem az áraik is jók. Az ügyintézőjük minden kérdésemre válaszolt és módosított amit kértem. Én ajánlom másnak is őket.

2013. március 12.

Tökéletes helyen lévő bolt. Megfelelő kiszolgálás. Internetes felületen megtalálható mindaz, amire szükség van a rendeléshez.

A bolt adatai
A bolt leírása
BestMarkt az elektronikai webáruház Otthoni és hordozható számítógépek, alkatrészeik, navigációk, okostelefonok, kamerák, fényképezőgépek, akkumulátorok és töltők, táskák, szórakoztató és háztartási cikkek is megtalálhatóak áruházunkban.

Üzletek

 • 1094 Budapest IX. kerület, Ferenc tér 5
  Telefon: +36/1 444 9999
A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
 • Személyesen
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Éjjel-nappal elérhető
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • Titkosított rendelés és fizetés (SSL)
 • A webáruház kereshető
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
 • Pick pack pont
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés