Best Showtechnika

Best Showtechnika
Best Showtechnika Értékelései Értékelések átlaga: 1.7 (11 értékelés alapján)

Figyelem! A vélemények nem feltétlen valós vásárlásokon alapulnak, melyeket a pontszám kiszámításánál nem veszünk figyelembe!

Valós megrendelésen alapuló vélemény.

Ezen vélemények esetében nem bizonyítható, hogy az valós vásárláson alapulna.

Vásárolok

Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Hogy ellenőrizni tudjuk, hogy a véleményed valós vásárláshoz kapcsolódik, kérjük, add meg a megrendelés azonosítóját és a rendelés dátumát. Ezek az információk nem fognak megjelenni a véleményed mellett, viszont ezek hiányában nem valós megrendelésen alapulónak fogjuk tekinteni a véleményed.


2022. március 28.

Vicc az üzlet.
Az oldalon feltüntetett kiszállítási idő hazugság.
A megrendelt termék után érdeklődve semmi válasz.
Megbízhatatlan üzlet.
Mindenki kerülje el ezt a helyet,hiába olcsó ha szart sem ér a bolt és a megrendelés

2021. április 21.

Tragikus! Se telefonos, se e-mail-es megkeresésre nem válaszolnak.A 2 hete rendelt árucikkről semmi visszajelzés. Nagyívben kerülni kell ezeket.

2021. február 19.

Semilyen féle körülmények között nem ajánlom senkinek. Rendelés meg jött hibás termék. Nem reagálnak semmire ráadásul most egy hamis telefonszamot adtak meg. Inkább adjatok a termékért többet más oldalon de innen semmit ne vegyetek.

2021. január 12.

Véletlen sem ajánlom, ha máshol nem kapható sem. Inkább rendelj külföldről megbízható forrásból. Teljesen megbízhatatlan. Hibás terméket szállítanak, majd semmi válasz és futhatsz a pénzed után.

2018. június 12.

Senkinek NEM ajánlom, se türelmeseknek se kevésbé türelmeseknek, mindenki kerülje minél messzebb!! Már volt egyszer velük dolgom korábban, de abban sem volt köszönet. Rendeltem tőlük egy füstgépet, az árát előre elutaltam 32600 ft-ot. Visszajelzés semmi, egy hónapig hitegettek (mindig én telefonáltam) hogy a beszállítóval egyeztetnek végül egy hónap után kipréseltem belőlük, hogy nem tudják szállitani az általam megrendelt terméket. Mondom nekik semmi gond akkor megveszem máshol szeretném visszakapni az előreutalást, ennek már 3 HÓNAPJA!! Folyamatosan hivogattam őket mindig az volt a válasz, hogy írjak egy email és majjd tovabbítjak az illetékes kollegának, kb 5 levelet írtam semmi... A telefont már nem vették az én számomról vagy 30x próbáltam őket hívni minden időben és napon, idegen számról fél csörgés után azonnal felvették... Rendőrségi feljelentést kellett tennem, mert nem volt más választásom, remélem a kedves főnök Úr vagy Hölgy erre majd rá fog érni ha a pénzem visszautalására nem volt 3 hónpja ideje....

2018. június 9.

Alapvetően ha valami nincs raktáron valóban várni kell, de nagyon jó áraik vannak és a megrendelés után azonnal tájékoztatnak a várakozási időről. Egyből válaszolnak minden e-mail üzenetre és telefonon is el tudtam őket érni. Szeretem őket, az utóbbi időben sokat fejlődtek, ajánlom!

2017. szeptember 14.

3 napja várom a választ. Ennyi idő alatt egy automatikus üzenetnél többre kellene hogy teljen nekik. Megrendelem máshonnan. Örülök, hogy idetaláltam és látom, hogy másnak két hét után sincs válasz. Így nem várok tovább.

2017. január 26.

Kedd este rendeltem egy szintetizátort, csütörtök reggel hozta a futár.

2017. január 20.

Csak megerősíteni tudom az előttem szólókat. Egy hónapja várom a megrendelt terméket. Sem az Emailre sem telefonos megkeresésre nem reagálnak. Sajnálom a elvesztegetett időt és energiát.

2017. január 18.

Vicc ez a Webshop...
Vásárlási visszaigazolás megjött, áru még két hét után sem....elérni őket nem lehet e-mailra nem válaszolnak....

2016. december 19.

Ez a bolt egy vicc!
A megrendelést automatikusan megerősítette a rendszer aztán magasról tettek mindenre, semmi további válasz. Telefonon kihajtottam belőlük az információt a termékről mire közölték, hogy nyugodtam menjek mert rengeteg van készleten. Gondolom nem meglepő, hogy mire odaértem addigra sajnos a beszállító nem tudott nekik hozni egyet sem!!!

Én kerülni fogom őket az biztos!

Irány a bolt oldala!


Üzletek

 • 1087 Budapest VIII. kerület, Könyves Kálmán körút 76
  Telefon: 06707718916
  Nyitva tartás: 8-16 óráig
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
 • Személyesen
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Internetes bevásárlókocsi
Szállítási módok
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés