Következő termék
Édesvíz Kiadó Dr. Aviva Romm - Hormon intelligencia
Édesvíz Kiadó Dr. Aviva Romm - Hormon intelligencia
6 473 Ft-tól
G. Szabó Klára Tej-, cukor- és lisztmentes ételek recepteskönyve - G. Szabó Klára életmód, egészség 2 kép

G. Szabó Klára Tej-, cukor- és lisztmentes ételek recepteskönyve - G. Szabó Klára

2 059 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
  • Megjelenés: 2010,
  • Nyelv: magyar,
  • Könyv kategória: Táplálkozás, diéta,
  • A szív-és érbetegek diétás könyve nemcsak szív-és érbetegnek szól! A szívbetegségekben történő elhalálozás ma is a vezető halálok a világon és hazánkban is! A könyv segítséget nyújt azoknak, akik hajlandók az életvitelükön változtatni, hogy javítsanak az általános közérzetükön és megelőzzék a bajt! A betegséget mindig könnyebb megelőzni, mint kezelni! Az orvos- dietetikus és életmód tanácsadó szerzőpáros nem egy diétával és receptgyűjteménnyel örvendeztette meg olvasóit és segített praktikus tanácsaival betegeknek, hozzátartozóiknak, és az egészséges életre vágyóknak! Miben segít önnek ez a könyv? • Segít az étkezési szokásai kialakításában! • Segít az egészsége megőrzésében! • Étrendmintákon, kiterjedt receptgyűjteményen, kalóriatáblázatokon és színes fotókon keresztül mutatja be, hogy lehet egészséges ételekből is változatosan és finomakat fogyasztani! JÓ ÉTVÁGYAT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK! A tartalomból: • A szív- és érbetegségek megelőzése és kezelése • A táplálkozás szerepe • Kockázati tényezők • Ügyeljünk testtömegünkre! • Táplálkozás és testmozgás • A telített zsírsavak, a transz zsírsavak, valamint a koleszterin bevitelének csökkentése • Aki nem iszik alkoholt, ne kezdje el; aki iszik – mértékkel tegye! • Táplálkozási ajánlások fokozott kockázat esetén • Az étrendi ajánlások gyakorlati megvalósítása • Receptek • Tápanyagtáblázatok • Színes melléklet az ételekről • Hasznos információk A szerzőkről: Dr. Zajkás Gábor Zajkás Gábor dr. egyetemi tanulmányainak befejezése után az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet Dietetikai Osztályán kezdte pályafutását. Tarján Professzor irányításával a kórházi és a kórházon kívüli betegélelmezéssel, a gyógyító táplálkozás otthoni megvalósításának kérdéseivel foglalkozott, később érdeklődése kiterjedt az egészséges, betegség-megelőző táplálkozásra, majd az 1980-as években Bíró György professzor vezetésével a lakosság táplálkozásának vizsgálatára. Ezekkel a témákkal foglalkozó számos könyv, továbbá közel 100 hazai és külföldi folyóiratban megjelent közlemény szerzője és társszerzője, emellett egészséges, valamint gyógyító táplálkozással foglalkozó népszerű kiadványok fűződnek nevéhez. Gyurcsáné Kondrát Ilona Dietetikus, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének főtitkára és a Cukorbetegek Budapesti Egyesületének vezetőségi tagja. 1978 óta dolgozik az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézetben terápiás dietetikusként, 1985 óta vezető dietetikusként. Számos könyv étrendi fejezetének szerzője. Oktatói, klinikai tanácsadói és szakmai munkája elismeréseként 2007-ben a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége az Év Terápiás Dietetikusa Díjjal tüntette ki.
Gyártói cikkszám: pbook_19
Hirdetés
Tartózkodási helyed:
Hirdetés

G. Szabó Klára Tej-, cukor- és lisztmentes ételek recepteskönyve - G. Szabó Klára életmód, egészség termékleírás

Szerző Dr. Zajkás Gábor, Gyurcsáné Kondrát Ilona
Kiadó SPRINGMED KIADÓ KFT
Megjelenés 2010
Nyelv magyar
Oldalszám 336
Eredeti cím Szív- és érbetegek nagy diétáskönyve
Kötésmód ragasztott puhatáblás
Méretek 151x210x20 mm
Könyv kategória Táplálkozás, diéta
Gyártói cikkszám: pbook_19

Gyártó: G. Szabó Klára

Termék: Tej-, cukor- és lisztmentes ételek recepteskönyve - G. Szabó Klára

A szív-és érbetegek diétás könyve nemcsak szív-és érbetegnek szól! A szívbetegségekben történő elhalálozás ma is a vezető halálok a világon és hazánkban is! A könyv segítséget nyújt azoknak, akik hajlandók az életvitelükön változtatni, hogy javítsanak az általános közérzetükön és megelőzzék a bajt! A betegséget mindig könnyebb megelőzni, mint kezelni! Az orvos- dietetikus és életmód tanácsadó szerzőpáros nem egy diétával és receptgyűjteménnyel örvendeztette meg olvasóit és segített praktikus tanácsaival betegeknek, hozzátartozóiknak, és az egészséges életre vágyóknak! Miben segít önnek ez a könyv? • Segít az étkezési szokásai kialakításában! • Segít az egészsége megőrzésében! • Étrendmintákon, kiterjedt receptgyűjteményen, kalóriatáblázatokon és színes fotókon keresztül mutatja be, hogy lehet egészséges ételekből is változatosan és finomakat fogyasztani! JÓ ÉTVÁGYAT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK! A tartalomból: • A szív- és érbetegségek megelőzése és kezelése • A táplálkozás szerepe • Kockázati tényezők • Ügyeljünk testtömegünkre! • Táplálkozás és testmozgás • A telített zsírsavak, a transz zsírsavak, valamint a koleszterin bevitelének csökkentése • Aki nem iszik alkoholt, ne kezdje el; aki iszik – mértékkel tegye! • Táplálkozási ajánlások fokozott kockázat esetén • Az étrendi ajánlások gyakorlati megvalósítása • Receptek • Tápanyagtáblázatok • Színes melléklet az ételekről • Hasznos információk A szerzőkről: Dr. Zajkás Gábor Zajkás Gábor dr. egyetemi tanulmányainak befejezése után az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet Dietetikai Osztályán kezdte pályafutását. Tarján Professzor irányításával a kórházi és a kórházon kívüli betegélelmezéssel, a gyógyító táplálkozás otthoni megvalósításának kérdéseivel foglalkozott, később érdeklődése kiterjedt az egészséges, betegség-megelőző táplálkozásra, majd az 1980-as években Bíró György professzor vezetésével a lakosság táplálkozásának vizsgálatára. Ezekkel a témákkal foglalkozó számos könyv, továbbá közel 100 hazai és külföldi folyóiratban megjelent közlemény szerzője és társszerzője, emellett egészséges, valamint gyógyító táplálkozással foglalkozó népszerű kiadványok fűződnek nevéhez. Gyurcsáné Kondrát Ilona Dietetikus, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének főtitkára és a Cukorbetegek Budapesti Egyesületének vezetőségi tagja. 1978 óta dolgozik az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézetben terápiás dietetikusként, 1985 óta vezető dietetikusként. Számos könyv étrendi fejezetének szerzője. Oktatói, klinikai tanácsadói és szakmai munkája elismeréseként 2007-ben a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége az Év Terápiás Dietetikusa Díjjal tüntette ki.

G. Szabó Klára Tej-, cukor- és lisztmentes ételek recepteskönyve - G. Szabó Klára életmód, egészség árgrafikon

Árfigyelés