1048 termék, 38. oldal
Az Élmény leírásaEzzel az élménnyel most lehetősége nyílik egy moziban, hatalmas óriásvásznon Xbox One, Playstation 3, vagy Xbox 360 konzolokkal játszani a kedvenc játékával a barátokkal, ismerősökkel, vagy a családdal együtt. Kipróbálhatja, milyen élmény mozivásznon megtekinteni mindazt, amit eddig csak otthon a TV előtt lehetett. Garantáltan fe...
NagyNap ÉlményAjándék Borkóstoló 12 fő részére

NagyNap ÉlményAjándék Borkóstoló 12 fő részére

 • A borkóstoló minimum 2 órás. ;A programon általánosságban 10 fõ vesz részt, de 12 fõ is kényelmesen elfér a kóstolón. ;A borvacsora Szentesi József pincészetében kerül megrendezésre. A 9 isteni nedûbõl álló kóstoló tartalmaz 2 pezsgõ, 1 habzóbor, 1 rozé és 5 fehér, illetve vörösborból álló válogatást hidegtál kiegészítõkkel. A borok és pezsgõk kiegészítéseként szolgáló olasz sonkák, abált szalonna, ízes kõrözött és kilós vekni kenyerek a ropogó tûz mellett még hangulatosabbá teszik a már amúgy is egyedi programot.;
NagyNap ÉlményAjándék Borkóstoló 12 fő részére további adatai

99 000 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Lánctalpas Harckocsi Vezetés Domonyvölgyben 10 fõ

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Lánctalpas Harckocsi Vezetés Domonyvölgyben 10 fõ

 • A program idõtartama 60 perc.;A harckocsi 10 személyes.;Akár egy órán át is vezetheti 9 társával együtt a lánctalpast MTLB-U kétéltû harckocsit. A tank 300 lóerõs, 10-30 milliméteres páncélzattal rendelkezik és átmegy bármin. Nem véletlenül kapta a villám jelzõt. Garantáltan felejthetetlen élményt nyújt a lánctalpak dübörgése és a járhatatlan akadályokon való átkelés egy ilyen vas szörny belsejében.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Lánctalpas Harckocsi Vezetés Domonyvölgyben 10 fõ további adatai

180 990 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Különleges Yacht-tal Szentendrére

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Különleges Yacht-tal Szentendrére

 • Indulás: 10.30 Visszaérkezés 14:30 A menetidõ 2X30 perc.;A hajón kb. 10 fõ fér el, ezen program vouchere 1 fõ vízitúráját tartalmazza. ;A velencei vízitaxi nyomán született meg ez a Budapesten egyedülálló, luxus kivitelezésû, 9m hosszú, 3m széles, 260LE teljesítményû hajó, mely mahagóni borításával, süppedõs bõrfoteleivel, elegáns kialakításával a legkifinomultabb ízlést is kielégíti. Ringatózzon a Dunán és hagyja, hogy elragadja Budapest pompás látványa és Szentendre festõi környezete.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Különleges Yacht-tal Szentendrére további adatai

6 990 Ft

tovább az üzletbe
 Ajándékkártya 10000 Ft értékben

Ajándékkártya 10000 Ft értékben

Ajándékkártya 10000 Ft értékben további adatai

10 000 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Páros pálinkakóstoló egy prémium pálinkaházban - prémium csomag

NagyNap.hu Páros pálinkakóstoló egy prémium pálinkaházban - prémium csomag

 • Napjainkban, mikor a pálinkafogyasztás folyamatosan bővül és egyre több ember szeretné megismerni a pálinkakészítés titkait, ragyogó lehetőség részt venni egy pálinkakóstolón. A programon a főzőmester segítségével ismerhetik meg közelebbről e csodálatos nemzeti italunkat. A bemutató alkalmával hallhatja a Schiszler pálinka történetét. A teljes pálinkakészítés folyamatát bemutatják a gyümölcsfeldolgozástól, a cefrézés menetén át, egészen a lepárlás folyamatáig. Megismerhetik a bírálati szempontokat, és fogyasztási javaslatokat is kaphatnak. A csomag 20 féle pálinka kóstolását (teljes termékpaletta) és vacsorát tartalmaz 2 fő részére.
NagyNap.hu Páros pálinkakóstoló egy prémium pálinkaházban - prémium csomag további adatai

21 400 Ft

tovább az üzletbe
 Terepjáró túra kabrio G Mercedesszel

Terepjáró túra kabrio G Mercedesszel

 •   Ahol a lehetetlen tapasztalattá válik.
 • .
 • .
 • Itt igazi terepjárót vezethet kőkemény terepen.
 • (bizony nálunk végig a vendég vezeti a terepjárót)   Speciálisan felkészített Mitsubishi Pajeroink és Hunday Gallopereink extrém terepképességekkel rendelkeznek.
 •   Differenciálzárak, felezőváltó, csörlő, és sok egyéb felszerelés teszi autóinkat alkalmassá a különleges terepviszonyok leküzdésére.
 •   Terepjáró vezetésben, és oktatásban is nagy tapasztalattal rendelkezõ túravezetőink segítségével Ön is elsajátíthatja a terepjáró vezetés alapjait.
 •   Vendégeink feladata a navigáció is, ebben segítségükre lesz az offroad navigációs készülék.
 •   A túra során úgynevezett „speciál szakaszokat is le kell küzdeniük vendégeinknek,(rendkívül meredek szakaszok, nagyon mély sár) természetesen ehhez részletes útmutatást kapnak az autóban tartózkodó túravezetőtől.
 • Az autót vendégeink felváltva is vezethetik.
 •   Útvonalaink soha nem haladnak természetvédelmi területen, ennek ellenére, csodálatos panorámájú, vadregényes, festői környezetben gyönyörködhetnek vendégeink.
 •     Vendég által vezetett idõtartam: 1 óra Helyszín: Gödöllői Dombság Lebonyolítás: Egész évben, időjárástól függetlenül Találkozó: Gödön, megbeszélés szerint (Budapesttől 16 km.
 • ) Résztvevők száma:: 1-4 fő (A megajándékozott és meghívottjai) Vezetés feltétele: Érvényes B kategóriás jogosítvány,  Ez az élményajándék egy évig beváltható !      További információt kérek !     Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására ! (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)           A túrára gyermekek is jöhetnek, ha négy főnél többen szeretnének jönni, válassza hétszemélyes G Mercedesünket, illetve lehetőség van több autó együttes túrájára, ez esetben az autókban található rádiókészülék segíti az autók közötti kommunikációt!   Terepen rendszeresen terejáróval közlekedő vezetők, vagy terepjáróval versenyzők részére érdemes a haladó, vagy az extrém túrát illetve G mercedes túránkat választani, mert egy gyakorlott terepező részére nem biztos, hogy extrém kihívást jelent az alap túra útvonala, különösen szárazabb időjárás esetén.
 • (kevésbé gyakorlott terepező számára ez a túra is számos kihívást tartalmaz)     Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!   Ez a terepjáró túra élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével !              További terepjárós videók, terepjárós képek galériánkban !   Túraleírás: Ez a túraútvonalunk a Gödöllő dombság lankás, szántóföldekkel, erdősávokkal tarkított tájait mutatja be.
 • Utunk során felkapaszkodunk terepjáróinkkal egy rendkívül meredek úton a környék legmagasabb pontjára, ahonnan tiszta időben gyönyörű panorámában lehet részünk.
 • Érintünk egy-két kisebb homokbánya gödröt, itt igazán kipróbálható az autónk terepjáró képessége.
 • A továbbiakban vendégeinknek le kell küzdeni egy rendkívül technikás, hossz- és keresztirányban is erősen megdőlt útszakaszt.
 • Ha túránkat megelőzően elég csapadék volt, számíthatunk rendkívül saras szakaszokra.
 • A program nehézségi fokát nagyban meghatározzák az előzetes időjárási viszonyok, éppen ezért a túra időpontját érdemes a csapadékosabb időszakra tenni.
 • A program során napszaktól függően, rókát, őzet, nyulat, és különböző ragadozó madarakat figyelhetünk meg.
 •   Kiknek és milyen alkalolmra ajánljuk ezt az élményajándék utalványt: egyedi és különleges ajándék születésnapra férfiaknak, nagyon jó ajándék évfordulóra, 18.
 • születésnapra, 30.
 • születésnapra, 40.
 • születésnapra, 50.
 • születésnapra 60.
 • születésnapra  ajándék férfinak névnapra.
 • különleges karácsonyi ajándék férfiaknak karácsonyi ajándék pároknak vagy csak úgy, ha érdekli a terepjárózás !    
Terepjáró túra kabrio G Mercedesszel további adatai

21 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Porsche 997 Turbo 500 LE sportautó közúti vezetés 17-18 km

NagyNap.hu Porsche 997 Turbo 500 LE sportautó közúti vezetés 17-18 km

NagyNap.hu Porsche 997 Turbo 500 LE sportautó közúti vezetés 17-18 km további adatai

84 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Családi Belépõ a Bûvészszínházba 2 felnõtt és 2 gyermek részére

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Családi Belépõ a Bûvészszínházba 2 felnõtt és 2 gyermek részére

 • A program vouchere 2 felnõtt és 2 gyermek részére szól.;Családok számára kiváló, interaktív szórakozás és elfoglaltság egy ilyen bûvész show. A bûvész mûsor alatt a résztvevõk részesei lesznek az elõadásnak, így izgalmasabbá téve a programot. Ezzel a voucherrel bármely elõadást választhatják a résztvevõk, mely programok listáján szerepel.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Családi Belépõ a Bûvészszínházba 2 felnõtt és 2 gyermek részére további adatai

11 990 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Stresszmentes Percek Férfiaknak

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Stresszmentes Percek Férfiaknak

 • A résztvevõ 1,5 órát tölt a day spa-ban.;A voucher 1 fõ részvételét biztosítja.;A résztvevõ vendég egy 30 perces Stresszoldó masszázst kap. Meleg kamillafõzetbe mártott puha törölközõcskékkel végzett, nyomkodó mozdulatokból álló masszás. Majd 60 perces exkluzív kényeztetés következik a bõr és az érzék számára a rebarbara és málna savanykás-édes hatóanyagaival, kifejezetten férfiak számára. Hidratáló és tápláló kezelés az arcbõr bársonyosságáért és frissességéért.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Stresszmentes Percek Férfiaknak további adatai

25 800 Ft

tovább az üzletbe
Feldobox Férfiak a paradicsomban

Feldobox Férfiak a paradicsomban

Feldobox Férfiak a paradicsomban további adatai

16 485 Ft

tovább az üzletbe
Feldobox Ínyencek Asztala ajándékdoboz

Feldobox Ínyencek Asztala ajándékdoboz

Feldobox Ínyencek Asztala ajándékdoboz további adatai

24 600 Ft

tovább az üzletbe
Feldobox Tankvezetés

Feldobox Tankvezetés

Feldobox Tankvezetés további adatai

49 860 Ft

tovább az üzletbe
Feldobox Borvacsora a Mecseknél

Feldobox Borvacsora a Mecseknél

Feldobox Borvacsora a Mecseknél további adatai

19 850 Ft

tovább az üzletbe
Feldobox Paintball szabadban vagy barlangban

Feldobox Paintball szabadban vagy barlangban

Feldobox Paintball szabadban vagy barlangban további adatai

16 485 Ft

tovább az üzletbe
Feldobox Belga sörök Debrecenben

Feldobox Belga sörök Debrecenben

Feldobox Belga sörök Debrecenben további adatai

10 750 Ft

tovább az üzletbe
Feldobox Fõzõest a Rapidrandival

Feldobox Fõzõest a Rapidrandival

Feldobox Fõzõest a Rapidrandival további adatai

9 950 Ft

tovább az üzletbe
Feldobox Ínyenc fõzõtanfolyam

Feldobox Ínyenc fõzõtanfolyam

Feldobox Ínyenc fõzõtanfolyam további adatai

12 700 Ft

tovább az üzletbe
Feldobox Energia ajándékkártya

Feldobox Energia ajándékkártya

Feldobox Energia ajándékkártya további adatai

9 950 Ft

tovább az üzletbe
Feldobox Hotel Aurum ****

Feldobox Hotel Aurum ****

Feldobox Hotel Aurum **** további adatai

37 960 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Motorosszán túra Rejdová – Stolica 2 fő

NagyNap.hu Motorosszán túra Rejdová – Stolica 2 fő

NagyNap.hu Motorosszán túra Rejdová – Stolica 2 fő további adatai

59 600 Ft

tovább az üzletbe