Találatok száma: 1087 Mutatva: 381 - 400
Az Élmény leírásaKiváló ajándék a NagyNap ajándékutalvány, mert a megajándékozott döntheti el, hogy milyen programra szeretné beváltani, egyre vagy akár többre.Fontos információkAz ajándékutalványért választott élmény(ek) Voucher érvényessége a beváltástól számított 12 hónap. A kiválasztott élmény(ek) Voucherét érvényesíteni kell a felhasználáshoz....
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Sétarepülés Szeged felett Választott Útvonalon 3 fõ

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Sétarepülés Szeged felett Választott Útvonalon 3 fõ

 • A levegõben töltött idõ 20-25 perc. ;A repülõ 4fõs, így a résztvevõ még két vendéget hozhat magával a repülésre. ;A sétarepülés alkalmával saját maga tervezheti meg az útvonalat, amit repülés közben is akár módosíthat. A pilóta bárhová elrepíti a résztvevõket, megmutatja a repülés semmihez sem fogható varázslatos világát egy jó hangulatú 3 dimenziós városnézés közben. Érdemes fényképezõgéppel készülni a programra mivel, csodálatos képeket készíthet már az indulásról és késõbb a magasból is.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Sétarepülés Szeged felett Választott Útvonalon 3 fõ további adatai

22 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Repülõgép Szimulátor Boeing 737 30 perc

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Repülõgép Szimulátor Boeing 737 30 perc

 • A repülés 30 perces.;A voucher 1 fõ vezetését tartalmazza.;A pilótánk segítségével élheti át az élményt, aki röviden ismerteti a repülõgép kezelõ szerveit, segít a repülés végrehajtásában, de a repülõgép irányítását, a le- és felszállást a látogató hajtja végre. A világ bármely részérõl biztosítani tudjuk a felszállást és a landolást, tudunk ajánlani népszerû repülõtereket, útvonalakat is. Választhat, hogy élmény-, vagy útvonalrepülést kíván végrehajtani.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Repülõgép Szimulátor Boeing 737 30 perc további adatai

6 990 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Sétarepülés Esztergom Felett 3 fõ

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Sétarepülés Esztergom Felett 3 fõ

 • A program 40 perces repülést foglal magában.;A négyszemélyes gépen legfeljebb 3 résztvevõ és a pilóta foglalhat helyet.;A résztvevõket a budaörsi repülõtéren fogadjuk. Felszállást követõen a repülõgép ablakán kinézve, a magasból gyönyörködhetünk a fõváros lenyûgözõ látványában, a Budai hegyvonulatban, az alattunk kanyargó Dunában. Elénk tárul Szentendre panorámája, a Szentendrei-sziget látványa, a Dunakanyar mesés szépsége. Tovább repülve a Visegrádi fellegvár, és az Esztergomi Bazilika tûnik fel madártávlatból.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Sétarepülés Esztergom Felett 3 fõ további adatai

68 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Subaru Impreza STI Rally Autó Vezetés Rallykrossz Pályán 9 km

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Subaru Impreza STI Rally Autó Vezetés Rallykrossz Pályán 9 km

 • A résztvevõ 9 km-t tesz meg a versenyautóval a rallypályán.;A voucher 1 fõ vezetését biztosítja.;Most itt a lehetõség hogy kipróbálja a 335 lóerõs Subaru Impreza STI-t, amelynek a hétszeres magyar rallybajnok Ifj. Tóth János volt a tulajdonosa. Elsõ körben az autó specifikációiról esik pár szó majd a vezetési technikákról. A felvezetõkörön, ami már a résztvevõ kormányzásával történik, a profi szakemberek tanácsokkal látják el a sofõrt (kigyorsítások, fékpontok). Ezek után indul a száguldás!;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Subaru Impreza STI Rally Autó Vezetés Rallykrossz Pályán 9 km további adatai

25 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Versenyautó vezetés szimulátoron 10 fő 60 perc

NagyNap.hu Versenyautó vezetés szimulátoron 10 fő 60 perc

NagyNap.hu Versenyautó vezetés szimulátoron 10 fő 60 perc további adatai

24 900 Ft

tovább az üzletbe
 Felnőtt bérlet 5+1 alkalmas

Felnőtt bérlet 5+1 alkalmas

Felnőtt bérlet 5+1 alkalmas további adatai

7 500 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Lime - Magnolia Aromaterápia

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Lime - Magnolia Aromaterápia

 • A nyugtató masszázs 1 órás.;A voucher 1 fõ részvételét biztosítja.;A kellemes virág, a frissítõ citrus illatok és a kényeztetõ aromamasszázs segítségével az érzékek csodás vidékére utazhat. A langyosan meleg, simogató olajhoz, magnólia és lime aromaesszenciákat cseppentünk és máris úgy érzi, mintha egy kellemes utazást tenne a napfényes olasz toszkán tájakra. A kezelés után a teaház kínálatai (különleges teák, hûtött limonádé, gyümölcsök) várják a vendégeket.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Lime - Magnolia Aromaterápia további adatai

14 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Ismerkedés a sportbúvárkodás világával Kecskemét mellett

NagyNap.hu Ismerkedés a sportbúvárkodás világával Kecskemét mellett

NagyNap.hu Ismerkedés a sportbúvárkodás világával Kecskemét mellett további adatai

69 900 Ft

tovább az üzletbe
 Haladó terepjáró túra G Mercedesszel

Haladó terepjáró túra G Mercedesszel

 •   Ez nem egy angol beteg ahogy terepjárós körökben a Land Rover Defendert emlegetik a folyamatos műszaki problémái miatt, hanem szintiszta haditechnika, melyet Európa szinte összes hadserege rendszeresített.
 •   Szintén terepjárós körökben szokás a G Mercedest a világ legjobb terepjárójaként aposztrofálni.
 • .
 • .
 •   Nem hiszi? Próbálja ki, vagy lepje meg a terepvezetés ajándékutalvánnyal családtagját, párját, barátját, hiszen hazánkban egyetlen szolgáltatóként nálunk lehet terepen G Mercedest vezetni.
 •   A terepjáró túra során egy tapasztalt kisérő társaságában fokozatosan nehezedő körülmények között tehetik próbára ennek a legendás gépnek a képességeit.
 •   A program lebonyolítását érdemes csapadékosabb időre szervezni, mert bár változatos, és izgalmas terepen autózunk végig, de szárazabb időben nem tudjuk az autó képeségeit maradéktalanul bemutatni, hiszen ez az autó észervétlenül megy át olyan terepakadályokon, melyeken egy utcai terepjáró elakadna.
 •     A megajándékozott akár további öt vendéget is meghívhat (gyermekek is jöhetnek) hiszen ez a terepjáró hétszemélyes.
 •   Az autót vendégeink felváltva is vezethetik a rendelkezésre álló időtartam alatt, azonban ha sokan szeretnének vezetni, érdemesebb extrém G Mercedes túránkat választani, hiszen a hosszabb vezetési idő mellett, az extrém túrán száraz időben is tudunk vizes szakaszokat érinteni.
 •   A jobb oldalt látható képek extrém fokozatú túránkon készültek, azon a túrán száraz időben is tudunk vizes szakaszt érinteni.
 •   Túránk során gyönyörű tájakon autózunk, de természetvédelmi területre  nem hajtunk be !     Néhány adat a terepjáró túra során vezethető G mercedesről: Állandó összkerékhajtás 50%-50% elosztásban, három darab 100%-os zárású differenciálzár.
 • (A G mercedes az egyetlen terepjáró, mely gyárilag három differenciálzárral van felszerelve) Szabad hasmagassága: 40 cm Gázlóképessége: 1 méter Legnagyobb megengedett oldaldőlés 54% Mászóképesség: 84% (megfelelő tapadás mellett) Motor: 3000cm³ soros diesel, 6 henger, 150Le       Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét  ajándékutalványunkon!     Találkozó: Gödön, partnerszállodánkban (Budapesttől 16 km.
 • ) Vendég által vezetett idõtartam: 75-80 perc Helyszín: Gödöllői Dombság Résztvevők száma: 1-6 fő (a megajándékozott és meghívottjai, gyermekek is jöhetnek)   Idõjárás: A program megvalósulását az idõjárás nem befolyásolja, Lebonyolítás: Egész évben,de a száraz nyári meleget érdemes elkerülni.
 • Az utalvány a vásárlásától számított egy éven belül váltható be.
 • A terepjáró vezetésének feltétele érvényes B kategóriás jogosítvány bemutatása.
 •       Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására ! További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.
 •     Ez a terepjáró túra élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével !               
Haladó terepjáró túra G Mercedesszel további adatai

39 900 Ft

tovább az üzletbe
 Kötélpálya kaland és kenutúra

Kötélpálya kaland és kenutúra

 • Kétszemélyes ajándékutalványunkkal két felejthetetlen élményben lehet része a megajándékozottnak, és vendégének.
 •     Először a Dunakaland kötélpályán tehetik próbára önmagukat, ahol 18 különböző pályaszakasz, és egy ötvenméteres drótköteles lesiklás várja vendégeinket.
 •    Ezután következik egy órás, felejthetetlen kenutúra Magyarország és a Duna talán legszebb szakaszán, a Dunakanyarban, a gödi Duna szakaszon.
 •       A két program helyszíne között nem kell utazni, hiszen kötélpályánk közvetlen a Duna partján van, így a kötélpálya bejárása után, csak át kell szállni a vízparton várakozó kenuba.
 • (igény szerint a két program között pihenőt tartunk)     Napszaktól függően a vízimadár világ életébe is bepillantást nyerünk.
 • Kormoránt, szürke gémet, tőkés récét, szárcsát figyelhetünk meg a nyugodtabb időszakban.
 •           A túrához nem szükséges evezős tudás, tapasztalt kormányosunk mindenben segít, vízreszállás előtt minden fontos részletet, és biztonsági tudnivalót egyeztetünk.
 •   a hajó kormányzásával sem kell foglalkozniuk vendégeinknek, csak az evezéssel és a nézelődéssel.
 •   Az evezéshez mentőmellényt biztosítunk, ennek ellenére az úszni tudás javasolt.
 •         Program időtartama: kb.
 • 3 óra Résztvevők száma: A meghívás két fő részére szól.
 • Helyszín: Dunakaland Kalandpark 2131 Göd, Kék Duna utca 34 Ingyenes, zárt parkoló a hotel területén!  Ez az élményajándék egy évig beváltható !   Térkép itt!    További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.
 •   Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét  ajándékutalványunkon!     A kötélpálya és kenutúra élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével !           
Kötélpálya kaland és kenutúra további adatai

21 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Barlang paintball Budapesten, labirintusszerű pályán 200 golyóval

NagyNap.hu Barlang paintball Budapesten, labirintusszerű pályán 200 golyóval

 • Az Élmény leírása A helyszín 5000 m2-es földalatti oszlopcsarnokában 1 labirintus-szerű, egybefüggő, izgalmas játéktér került kialakításra. A Barlang hatalmas előnye, hogy itt télen-nyáron állandó, 15 Celsius fok körüli hőmérséklettel tudják várni a játékosokat, tehát ha elrettentő a hó és a szél, vagy éppen a rekkenő hőség, akkor sem kell lemondani a paintball élvezeteiről! Időpont egyeztetés Érdemes a voucher kézhezvételétől számított 1 hónapon belül időpontot egyeztetni a szolgáltató partnerrel. A partner elérhetőségeit a megvásárolt program vouchere tartalmazza. Fontos információk Az ár tartalmazza a korlátlan idejű pályahasználatot, a megadott mennyiségű festékgolyót, a teljes felszerelést (fegyver, fejvédő maszk, overall, igény esetén mellkasvédő). Az Élmény időtartama A pályát nyitvatartási időben, korlátlanul lehet használni. Létszám A voucher 1 fő résztvételét tartalmazza, az élvezetes játékhoz 6 fő javasolt! Javasolt öltözet Az évszaknak megfelelő sportos, laza öltözet javasolt, illetve olyan cipő, amit nem sajnálunk. Időjárási körülmények Az időjárás nem befolyásolja a programot mivel zárt térben zajlik. Egyéb információk Igény és megfelelő létszám esetén, külön térítés ellenében lehetőség van bográcsozásra, grillezésre, illetve transzferre. Egyedi információk A játék izgalmát és színvonalát a látványos fények is növelik.
NagyNap.hu Barlang paintball Budapesten, labirintusszerű pályán 200 golyóval további adatai

7 990 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Sétarepülés Budapest Felett Másodpilótaként Cessna 152 Repülõgéppel

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Sétarepülés Budapest Felett Másodpilótaként Cessna 152 Repülõgéppel

 • A program egy 30 perces földi oktatást és egy 30 perces repülést foglal magában.;A voucher 1 fõ részvételét tartalmazza.;A Budaörsi reptéren való találkozást követõen egy 30 perces földi oktatásban részesül a 'másodpilóta' a repülés alapjairól. Ezt követõen már kezdõdhet is a 30 perces repülés, melynek során oktatópilótánk bevezeti a repülõgép vezetés csodálatos világába. A repülés során a résztvevõ átveheti az irányítást a gép profi pilótájának felügyeletével, ennek idõintervallumát a szakember határozza meg.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Sétarepülés Budapest Felett Másodpilótaként Cessna 152 Repülõgéppel további adatai

35 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Airbus Vs. Boeing - repülőgép szimulátor 60 perc

NagyNap.hu Airbus Vs. Boeing - repülőgép szimulátor 60 perc

NagyNap.hu Airbus Vs. Boeing - repülőgép szimulátor 60 perc további adatai

17 990 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények BMW E46 AC Schnitczer Versenyautó vezetés 30 perc

NagyNap.hu - Életre szóló élmények BMW E46 AC Schnitczer Versenyautó vezetés 30 perc

 • A versenyautó vezetés 30 perces. 1 kört nagyjából 2 perc alatt lehet megtenni.;A program 1 fõ autóvezetését tartalmazza.;Ezzel az élménnyel most egy nem mindennapi versenyautó motorjának léphet oda a résztvevõ! Mind a 260 lóerõ csak arra vár, hogy megzabolázza õket az újdonsült pilóta. Egy profi szakember és tanácsai állnak rendelkezésre a jobb egybõl. Rendkívül jól kezelhetõ, hálás versenyautó, így a résztvevõ az autóval való pár perces ismerkedés után bátran a lovak közé csaphat fél órán keresztül!;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények BMW E46 AC Schnitczer Versenyautó vezetés 30 perc további adatai

34 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények BMW E30 320i Rallyautó Vezetés 10 kör

NagyNap.hu - Életre szóló élmények BMW E30 320i Rallyautó Vezetés 10 kör

 • A program 45 perc, melybõl 10-15 perc fog versenytempóban zajlani.;A voucher 1 fõ résztvételét tartalmazza.;Csúszkálás, gumikoptatás, igazi rallyélmény. A résztvevõ megtapasztalhatja, hogy milyen érzés egy igazi hátsókerék meghajtású 320-as BMW versenyautót vezetni, 10 körön keresztül egy igazi rallypályán, ahol biztonságos körülmények között élvezheti a sebességet. Miután bemutatták az autót, kezdõdhet is a száguldás.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények BMW E30 320i Rallyautó Vezetés 10 kör további adatai

22 500 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények VW Polo Rallyautó Vezetés 10 kör

NagyNap.hu - Életre szóló élmények VW Polo Rallyautó Vezetés 10 kör

 • A program 45 perc, melybõl 10-15 perc fog versenytempóban zajlani.;A voucher 1 fõ résztvételét tartalmazza.;Csúszkálás, gumikoptatás, igazi rallyélmény. A résztvevõ megtapasztalhatja, hogy milyen érzés egy igazi Volkswagen Polo versenyautót vezetni, 10 körön keresztül egy igazi rallypályán, ahol biztonságos körülmények között élvezheti a sebességet. Miután bemutatták az autót és a pilótát, kezdõdhet is a száguldás.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények VW Polo Rallyautó Vezetés 10 kör további adatai

22 500 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Rejtélyek Szobája ? Szabadulószoba Esztergomban

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Rejtélyek Szobája ? Szabadulószoba Esztergomban

 • A játék idõtartama 69 perc.;A játékot minimum 2, maximum 6 fõ játszhatja;Szellemek és misztikus lények akarnak átjutni a halandók világába, de ehhez végre kell hajtaniuk a rituálét?Hûvös és nyirkos pince, bezártság. Egyetlen kiút; ha megoldjuk a rituálé részeit?69 percünk van arra, hogy különbözõ logikai feladatok megoldásával eljussunk a szabadulás kulcsához. Semmi félelem, semmi ijesztgetés, ez egy izgalmas játék?;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Rejtélyek Szobája ? Szabadulószoba Esztergomban további adatai

9 800 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Krimi városnézés a rejtélyes Esztergomban 4 fõ

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Krimi városnézés a rejtélyes Esztergomban 4 fõ

 • Az élmény 2 órás, melybõl 30 perc a program végén a feladatok megoldása.;A voucher 4 fõ részvételét tartalmazza, a program 8-10 éves kortól ajánlott.;A rejtélyek városában egy Magyarországhoz fûzõdõ, kedves és kedvelt történelmi személy halálának rejtélyeit járjuk körbe, melyet érdekes helytörténeti információkon keresztül, rejtett látnivalókkal, kihagyhatatlan városrészeket érintve és mûemlékeket megismerve, rímekkel, fejtörõkkel megfûszerezve, játékosan fogunk felderíteni.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Krimi városnézés a rejtélyes Esztergomban 4 fõ további adatai

5 980 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Subaru Impreza WRX Versenyautó Vezetés és Utasautóztatás 10+2 kör

NagyNap.hu Subaru Impreza WRX Versenyautó Vezetés és Utasautóztatás 10+2 kör

 • - Vezetés és utasautóztatás - 10+2 kör
NagyNap.hu Subaru Impreza WRX Versenyautó Vezetés és Utasautóztatás 10+2 kör további adatai

56 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Budapest-Bécs útvonal - Airbus szimulátor 60 perc

NagyNap.hu Budapest-Bécs útvonal - Airbus szimulátor 60 perc

NagyNap.hu Budapest-Bécs útvonal - Airbus szimulátor 60 perc további adatai

26 500 Ft

tovább az üzletbe