915 termék, 12. oldal
Az Élmény leírásaAz Audi S1 egy olyan rally legenda, melyről szinte minden férfi hallott már. A 450 lóerős, összkerékmeghajtású versenyautó most készen áll arra, hogy a kormánya mögé engedje a szerencsés kiválasztottakat, akik most letesztelhetik egy igazi versenypályán, hogy mit is tud ez a gépezet. Nem mindennapi élmény egy olyan autó pilótájának...
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Gasztro Csomag a Bock Hotel Ermitage-ban 2 fõre

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Gasztro Csomag a Bock Hotel Ermitage-ban 2 fõre

 • A program idõtartama a vacsorára szól, de persze lehet elõbb is érkezni.;A programcsomag 2 fõ élményét tartalmazza. ;A Villány szívében található 4 csillagos Bock Hotel Ermitage egy kiváló 4 fogásos vacsorát, majd egy 10 tételes borkóstolót kínál a résztvevõknek, ahol a ház kellemes borait kóstolhatja a pár és emellett betekintést nyerhetnek a borkészítés fortélyaiba is, majd egy sommelier által vezetett pincelátogatással zárják az élményt. Az otthonos teraszról pedig élvezhetik Villány mediterrán hangulatát.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Gasztro Csomag a Bock Hotel Ermitage-ban 2 fõre további adatai

29 400 Ft

tovább az üzletbe
 Haladó terepjáró túra kabrio G Mercedesszel

Haladó terepjáró túra kabrio G Mercedesszel

 •     Haladó G Mercedes kabrio off road túránk még több kihívást, és hosszabb vezetési időt tartalmaz mint alap terepjáró túránk.
 • A terepjáró vezetéséhez itt sem igazán feltétel a terepjárós tapasztalat, de némi közúti rutin már jól jön.
 •   Milyen a világ legjobb terepjáróját kemény terepen  vezetni?   Próbálja ki, vagy ajándékozza meg barátját, kedvesét, családtagját ezzel a rendkívüli élményautózással !     A megajándékozottal  együtt Ön is, és további három Vendégük megtapasztalhatja az a terepjárós élményvezetést, hiszen utalványunk öt fő részére szól.
 • (gyermekek is jöhetnek)   A terepjárót vendégeink felváltva is vezethetik, de fontos tudni, mivel katonai terepjáró, ezért a két első ülés után, a hátul ülők padokon tudnak helyet foglalni.
 •   A terepjárót a túra alatt minden, jogosítvánnyal rendelkező Vendég vezetheti !   Az élményvezetés során a csapat segítségére lesz egy terepjáró vezetésben nagy tapasztalattal rendelkező túravezető, aki mindvégig az autóban ülve segíti az sofőrt.
 •     Megismerkedünk a felezőváltóval, differenciálzárral, csörlővel, ezek mind speciálisan felkészített terepjáróink tartozékai.
 •   Ezt a programot sokan csak jeep túra névvel illetik, pedig itt sokkal többről van szó, hiszen Vendégeink egy valódi katonai G Mercedest vezethetnek, melyet a világ szinte összes hadseregében rendszeresítettek !   Rossz idő sem akadály, terepjárónk speciális kialakításának köszönhetően rossz időben felhúzott pony- vával ugyanolyan meleg, mint egy zárt terepjáró, viszont jó idő esetén ponyva nélkül fantasztikus élmény a terep vezetés !     Ez a  terepjáró túránk egyrészt nehézségi fokában különbözik G Mercedes kabrio alaptúránktól, mert ezen az útvonalon már lélegzetelállító meredekeken, boruláshatáron autózunk helyenként, időjárástól függően méter mély vizen, sáron kelünk át.
 •   Másrészt a megnövelt időtartam lehetőséget olyan útvonalakat is bejárni, ami a rövidebb túrán nem fér bele az időkeretbe.
 •   Ez az élményautózás teljesen más, mint a rallye autó vezetés, hiszen itt lasabban, de sokkal brutálisabb terepviszonyok között autózunk.
 •    Ha sarazni szeretne, érdemes csapadékosabb időjárást választani a terepjárós élményvezetés időpontjára, de száraz időben is nagyon izgalmas a túra, hiszen olyan meredek részekre tudunk felmenni, ahová esős időben esélytelen.
 •   Ennek ellenére a túra nem igényel terepjáró vezetésben szerzett előzetes tapasztalatot, azonban a közúti vezetésben szerzett rutin jól jön.
 • (ez sem követelmény, volt már vendégünk egyhetes jogostvánnyal ezen a túrán)   Útvonalaink soha nem haladnak természetvédelmi területen, de csodálatos panorámájú, vadregényes, festõi környezetben gyönyörködhetnek vendégeink.
 •   Lehetõség van több terepjáró együttes túrájára, ez esetben, az autókban található rádiókészülék segíti az autók közötti kommunikációt!     Vendég által vezetett idõtartam: 70 perc Helyszín: Gödöllői Dombság Találkozó: Gödön (Budapesttől 15 km.
 • )   Hányan vehetik igénybe a programot: A meghívásöt fő részére szól.
 • Lebonyolítás: egész évben.
 • Vezetés feltétele: Érvényes B kategóriás jogosítvány, alkoholos befolyásoltság vezetést kizáró ok.
 •   Ez az élményajándék egy évig beváltható ! További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.
 •     Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására ! (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)       Ez a terepjáró túra élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével !            Túraleírás   Gödöllői Dombság túra:   Ez a túraútvonalunk a Gödöllői dombság lankás, szántóföldekkel, erdősávokkal tarkított tájait mutatja be.
 •   Egy könnyű bevezető szakasz után, egy technikás, meredek szakasz következik, majd egy sáros szakasz után egy rendkívül meredek úton  felkapaszkodunk a környék legmagasabb pontjára, ahonnan tiszta időben gyönyörű panorámában lehet részünk.
 •   Érintünk egy-két kisebb homokbánya gödröt, itt igazán kipróbálható az autónk terepjáró képessége.
 • Az alap túra bejárása után folytatjuk utunkat és ellátogatunk egy mesterséges akadályokkal nehezített szakaszra.
 •   Ez egy több, mint kéttonás terepjáróval igazán izgalmas kihívás lesz.
 • Aki éppen nem vezet az autóban, utasként sem fog unatkozni, napszaktól függően, rókát, őzet, nyulat, és különböző ragadozó madarakat figyelhetünk meg.
 • (a jobb oldali képen éppen vadmalacok jöttek oda az autóhoz)           Kiknek és milyen alkalomra ajánljuk ezt a programot: Kiváló ajándék ötlet férfiaknak, jó ajándék férjnek, és igazán különleges születésnapi ajándék ötlet, de természetesen névnapi ajándék is lehet férfiak részére, jó ajándék pároknak, ajándék családnak, vagy csak egyszerűen ha szeretne terepjárózni !  
Haladó terepjáró túra kabrio G Mercedesszel további adatai

29 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Limuzinnal a Dunán

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Limuzinnal a Dunán

 • A program 1 órás.;Az ár 10 fõ részvételét biztosítja, de 1 fõ is igénybe veheti a szolgáltatást.;A velencei vízitaxi nyomán született meg ez a Budapesten egyedülálló luxus kivitelezésû, 9 m hosszú, 3 m széles, 260LE teljesítményû hajó mely, mahagóni borításával, süppedõs bõr foteleivel, elegáns kialakításával a legkifinomultabb ízlést is kielégíti. A város egy halkan suhanó vízi limuzinról szemlélve garantáltan felejthetetlen élményt nyújt külföldieknek és magyaroknak egyaránt.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Limuzinnal a Dunán további adatai

59 990 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Ford Mustang GT 500 LE autóvezetés Euroring 4 kör

NagyNap.hu Ford Mustang GT 500 LE autóvezetés Euroring 4 kör

 • Nagyon sok ember titkos álma, hogy egyszer odaléphessen egy erős, szívó V8-as motornak. Az pedig csak hab a tortán, hogy ezt egy legendával, egy igazi Ford Mustang-gal tehesse meg. Itt a lehetőség, ráadásul most a 2015-ös modellt próbálhatja ki az, aki egy igazi gumifüstös, adrenalin emelő programon szeretne részt venni. A jobb első ülésben instruktor ül, aki abban segít, hogy a vezetés során a lehető legtöbbet tudja kihozni magából és az autóból a program résztvevője. A belső kamerás felvételt az ár tartalmazza!
NagyNap.hu Ford Mustang GT 500 LE autóvezetés Euroring 4 kör további adatai

79 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Ford Mustang GT 450 LE autóvezetés Hungaroring 6 kör+videó

NagyNap.hu Ford Mustang GT 450 LE autóvezetés Hungaroring 6 kör+videó

NagyNap.hu Ford Mustang GT 450 LE autóvezetés Hungaroring 6 kör+videó további adatai

104 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Ford Mustang GT 450 LE autóvezetés Hungaroring 2 kör+videó

NagyNap.hu Ford Mustang GT 450 LE autóvezetés Hungaroring 2 kör+videó

NagyNap.hu Ford Mustang GT 450 LE autóvezetés Hungaroring 2 kör+videó további adatai

64 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Ford Mustang 500 LE vezetés Hungaroring 1 kör+videó

NagyNap.hu Ford Mustang 500 LE vezetés Hungaroring 1 kör+videó

NagyNap.hu Ford Mustang 500 LE vezetés Hungaroring 1 kör+videó további adatai

54 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Ford Mustang GT 500 LE autóvezetés Euroring 3 kör

NagyNap.hu Ford Mustang GT 500 LE autóvezetés Euroring 3 kör

NagyNap.hu Ford Mustang GT 500 LE autóvezetés Euroring 3 kör további adatai

69 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Aston Martin DB9 450 LE autóvezetés Hungaroring 2 kör+videó

NagyNap.hu Aston Martin DB9 450 LE autóvezetés Hungaroring 2 kör+videó

NagyNap.hu Aston Martin DB9 450 LE autóvezetés Hungaroring 2 kör+videó további adatai

94 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Aston Martin DB9 450 LE autóvezetés Euroring 3 kör

NagyNap.hu Aston Martin DB9 450 LE autóvezetés Euroring 3 kör

NagyNap.hu Aston Martin DB9 450 LE autóvezetés Euroring 3 kör további adatai

79 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Budapesti sétarepülés választott útvonalon 3 fő

NagyNap.hu Budapesti sétarepülés választott útvonalon 3 fő

 • A sétarepülés alkalmával saját maga tervezheti meg az útvonalat, amit repülés közben akár módosíthat is! A pilóta megmutatja a repülés semmihez sem fogható varázslatos világát egy jó hangulatú 3 dimenziós városnézés közben. A repülő 4 fős, így a pilótán kívül 3 résztvevő tartózkodhat a fedélzeten.
NagyNap.hu Budapesti sétarepülés választott útvonalon 3 fő további adatai

26 990 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Forma Autó Vezetés Reanult Versenyautóval az Euroringen 6 kör

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Forma Autó Vezetés Reanult Versenyautóval az Euroringen 6 kör

 • A program aktív 30-40 perc.;A voucher 1 fõ vezetését tartalmazza.;Az érkezés után már kezdetét is veszi a program az elméleti képzéssel (üléspozíció, kormányfogás, fékezés, kanyarodás, kanyarívek, csúszáshatár, tapadási tényezõk, alul, és túlkormányozottság, illetve az alapvetõ vezetéselmélet felfrissítése), melyet profi instruktorok tartanak, hogy felkészítsék erre a felejthetetlen élményre és hogy a maximumot tudja kihozni magából.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Forma Autó Vezetés Reanult Versenyautóval az Euroringen 6 kör további adatai

39 600 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Monster Roller-rel a Terepen

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Monster Roller-rel a Terepen

 • A program ideje 1,5 óra.;A program vouchere 1 fõ részvételét biztosítja. A program minimum 6 fõtõl indul.;A Monsterrollert a hagyományos rollerektõl leginkább az erõs hátsó és elsõ fék, illetve a nagy ballonos kerék különbözteti meg. Fõképp lejtõkön, lankás vidéken használatosak és már 8 éves kortól élvezhetik a gyerekek is. A vadregényes és egyedülálló hegyi sport az egész családnak új típusú és tartalmas szórakozást kínál az év minden napján a Mátrában.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Monster Roller-rel a Terepen további adatai

5 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Ford Mustang GT 500 LE autóvezetés DRX Ring 2 kör

NagyNap.hu Ford Mustang GT 500 LE autóvezetés DRX Ring 2 kör

NagyNap.hu Ford Mustang GT 500 LE autóvezetés DRX Ring 2 kör további adatai

34 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Lamborghini Gallardo autóvezetés DRX Ring 2 kör

NagyNap.hu Lamborghini Gallardo autóvezetés DRX Ring 2 kör

NagyNap.hu Lamborghini Gallardo autóvezetés DRX Ring 2 kör további adatai

44 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu BMW Forma versenyautó vezetés DRX Ring 3 kör

NagyNap.hu BMW Forma versenyautó vezetés DRX Ring 3 kör

NagyNap.hu BMW Forma versenyautó vezetés DRX Ring 3 kör további adatai

54 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Ferrari F430 F1 490 LE autóvezetés DRX Ring 4 kör

NagyNap.hu Ferrari F430 F1 490 LE autóvezetés DRX Ring 4 kör

NagyNap.hu Ferrari F430 F1 490 LE autóvezetés DRX Ring 4 kör további adatai

79 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Ferrari F430 F1 490 LE autóvezetés Hungaroring 4 kör

NagyNap.hu Ferrari F430 F1 490 LE autóvezetés Hungaroring 4 kör

NagyNap.hu Ferrari F430 F1 490 LE autóvezetés Hungaroring 4 kör további adatai

124 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu Ferrari F430 F1 490 LE autóvezetés DRX Ring 8 kör

NagyNap.hu Ferrari F430 F1 490 LE autóvezetés DRX Ring 8 kör

NagyNap.hu Ferrari F430 F1 490 LE autóvezetés DRX Ring 8 kör további adatai

99 900 Ft

tovább az üzletbe
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Porsche 996 RS Pálya Versenyautó Utasautóztatás 3 kör

NagyNap.hu - Életre szóló élmények Porsche 996 RS Pálya Versenyautó Utasautóztatás 3 kör

 • A résztvevõ 3 kört utazik a versenyautóval az 1007 méter hosszúságú pályán.;A program 1 fõ élményautózását tartalmazza.;A Porsche név hallatára az emberek felkapják a fejüket, nem beszélve egy igazi 400 lóerõs GT3-asról. Ráadásul ez a Porsche 996 RS egy egyedi pálya versenyautó, mellyel egy profi sofõr csap a lovak közé. Sem kívülrõl, sem pedig belülrõl nem hétköznapi látvány ez a fenevad, utazni benne pedig egyenesen fantasztikus élmény. Fõleg azok számára, akik szeretik a gumifüsttel fûszerezett programokat.;
NagyNap.hu - Életre szóló élmények Porsche 996 RS Pálya Versenyautó Utasautóztatás 3 kör további adatai

41 900 Ft

tovább az üzletbe