2 termék, 1. oldal
Deer repeller Elektromos vadriasztó 9V

Deer repeller Elektromos vadriasztó 9V

  • A vadriasztó készülék segítségével hatékonyan távol tarthatja a területéről a nagy károkat okozó állatokat. (vaddisznók, szarvasok, őzek, vadnyulak). A készülék ~ 1,5
  • 2 percenként néhány másodpercig hallható hangon megszólal és ezzel kényszeríti az állatokat más élettér keresésére. Működéséhez 9 V-os alkáli elemet használjunk. (nem tartozéka) Telepítése: Karóra, fára kb. 80-100 méterenként kell kihelyezni vízszintes helyzetben úgy, hogy a készülék hang-nyílása a vadonélő állatok várható megjelenésének irányába nézzen és a védendő növényeknél magasabban helyezkedjen el. A vadriasztó készülék segítségével hatékonyan távol tarthatja a területéről a nagy károkat okozó állatokat. (vaddisznók, szarvasok, őzek, vadnyulak). A készülék ~ 1,5- 2 percenként néhány másodpercig hallható hangon megszólal és ezzel kényszeríti az állatokat más élettér keresésére. Működéséhez 9 V-os alkáli elemet használjunk. (nem tartozéka) Telepítése: Karóra, fára kb. 80-100 méterenként kell kihelyezni vízszintes helyzetben úgy, hogy a készülék hang-nyílása a vadonélő állatok várható megjelenésének irányába nézzen és a védendő növényeknél magasabban helyezkedjen el.
Deer repeller Elektromos vadriasztó 9V további adatai

4 990 Ft

Deer repeller Elektromos nyest és vadriasztó gépjárművekbe 12V

Deer repeller Elektromos nyest és vadriasztó gépjárművekbe 12V

  • Elektromos nyest és vadriasztó gépjárművekbe. Nyestek és egyéb vadonélő állatok riasztására valamint a nagyvadakkal való ütközés lehetőségének nagymértékű csökkentésére. A készülék segítségével hatékonyan elűzhetők, távoltarthatók egyes vadonélő állatok (szarvas, őz, vaddisznó, stb..) A készülék által kibocsátott hangot a vadak több száz méter távolságból hallják és veszélyként érzékelik. Ezt az általuk vélt veszélyforrást többnyire elkerülik, megállásra, visszahúzódásra és tájékozódásra kényszeríti. A készülék éles visító hangot bocsát ki, amit a vadveszélyes útszakaszokon kapcsolóval bekapcsolhatunk. Elektromos nyest és vadriasztó gépjárművekbe. Nyestek és egyéb vadonélő állatok riasztására valamint a nagyvadakkal való ütközés lehetőségének nagymértékű csökkentésére. A készülék segítségével hatékonyan elűzhetők, távoltarthatók egyes vadonélő állatok (szarvas, őz, vaddisznó, stb..) A készülék által kibocsátott hangot a vadak több száz méter távolságból hallják és veszélyként érzékelik. Ezt az általuk vélt veszélyforrást többnyire elkerülik, megállásra, visszahúzódásra és tájékozódásra kényszeríti. A készülék éles visító hangot bocsát ki, amit a vadveszélyes útszakaszokon kapcsolóval bekapcsolhatunk.
Deer repeller Elektromos nyest és vadriasztó gépjárművekbe 12V további adatai

8 200 Ft