779 termék, 32. oldal
 Elektromos Szúnyogriasztó Kerti Lámpa

Elektromos Szúnyogriasztó Kerti Lámpa

Elektromos Szúnyogriasztó Kerti Lámpa további adatai

11 074 Ft

tovább az üzletbe
 Bögölycsapda

Bögölycsapda

Bögölycsapda további adatai

81 280 Ft

tovább az üzletbe
 W0600 Elektromos Rágcsáló Elriasztó 325m2 területre

W0600 Elektromos Rágcsáló Elriasztó 325m2 területre

W0600 Elektromos Rágcsáló Elriasztó 325m2 területre további adatai

21 910 Ft

tovább az üzletbe
 Csali a SuperCat egérfogóba 6db/cs.

Csali a SuperCat egérfogóba 6db/cs.

Csali a SuperCat egérfogóba 6db/cs. további adatai

1 270 Ft

tovább az üzletbe
Bros Elektromos szúnyogriasztó készülékhez Sensitive lapka utántöltő

Bros Elektromos szúnyogriasztó készülékhez Sensitive lapka utántöltő

Bros Elektromos szúnyogriasztó készülékhez Sensitive lapka utántöltő további adatai

749 Ft

tovább az üzletbe
SuperCat Patkányfogó Csalival

SuperCat Patkányfogó Csalival

SuperCat Patkányfogó Csalival további adatai

2 667 Ft

tovább az üzletbe
 Nooski egérfojtó csapda

Nooski egérfojtó csapda

Nooski egérfojtó csapda további adatai

1 810 Ft

tovább az üzletbe
 Bros muslica csapda 30ml csalogató folyadékkal

Bros muslica csapda 30ml csalogató folyadékkal

Bros muslica csapda 30ml csalogató folyadékkal további adatai

1 290 Ft

 Amplecta készülékhez Rapid Action csalogató kapszula

Amplecta készülékhez Rapid Action csalogató kapszula

Amplecta készülékhez Rapid Action csalogató kapszula további adatai

5 500 Ft

 Bros molyírtó gél 2db / csomag

Bros molyírtó gél 2db / csomag

Bros molyírtó gél 2db / csomag további adatai

590 Ft

Defenders 620 Mega-Sonic Ultrahangos Macska-Kutya risztó 220m2-re.

Defenders 620 Mega-Sonic Ultrahangos Macska-Kutya risztó 220m2-re.

  • Defenders 610 Mega
  • Sonic Macska-Kutya riasztó készülék. Mozgásérzékelővel ellátott ultrahangos készülék 220m2-es max. területre. 100 fokos mozgásérzékelő. Kültéri, elemről és adapterről is üzemeltethető. Használati útmutató: Távolítsunk el minden csomagoló anyagot a készülékről, és győződjünk meg róla, hogy a készülék sérülésmentes. A készüléket talpára állítva vagy falra szerelve is használhatjuk. Az elemek belehelyezése, készülék összeállítása: Távolítsuk el az elemtartó rekesz fedelét a fő egység aljáról és egy határozott mozdulattal húzzuk ki a elemtartó rekeszt a készülékből a szalag segítségével. A rekeszbe helyezzünk 6db (AA) alkáli elemet és a fedelet tegyük vissza rá, majd csúsztassuk vissza a fő egységbe. Figyelem, az elemeket a rekesz aljában található ábra alapján helyezzük bele a helyes polaritás miatt. Miután az elemtartó rekeszt a fő egységbe visszaillesztettük akkor a záró fedéllel lezárjuk. A bekapcsoló gombot kapcsoljuk „ON” állásba és 20 másodperc után a készülék készen áll a riasztásra. Az elején található nyomógomb megnyomásával hallható frekvencián szólal meg a készülék visszajelzésül, hogy jól működik. Földre szerelésnél a fő egységet az alumínium házba helyezzük, majd ezt kompletten tegyük a műagyag talprészbe. A jobb rögzítés érdekében, használjuk a talprészhez a leszúrható tüskét is. Falra szerelés esetében a készüléket a talprész nélkül használjuk. A földtől számított 30-40cm-es magasságba szereljük. A fő egységet a hátulján lévő ovális furat segítségével csavarozzuk fel. A készüléket használhatjuk ACDC 220V/9V-os hálózati adapterrel (nem tartozéka). A fő egység alján található csatlakozón keresztül kapcsolhatjuk össze az adaptert a készülékkel. Figyelem, adapter használata esetén ügyeljünk a helyes polaritásra! A csatlakozó középső tüskéje ennél a típusnál (-) negatív! A csatlakozó alatti ábra is erre figyelmeztet. A készüléket kizárólag szabadtéren használjuk! Vegyük figyelembe, hogy a környezeti akadályok rontják a hatásfokát pl: tuja, fa, sövény, stb. A termék mozgásérzékelővel van ellátva, működése során 12m-es távolságon belül érzékeli a betolakodót, max. 220 m2-es területet képes lefedni. Mozgás érzékelésekor változó frekvenciás ultrahangot bocsát ki és ezzel elriasztja az állatokat területről. Hagyjunk időt a készüléknek, hogy kifejtse hatását! 2-3 hét elteltével az állatban reflexszerűen kialakul, hogy a területen számára kellemetlen hanghatás éri. Figyelem: A készüléket csak kültéren használjuk és csak állatok riasztására. Ne keverjük régi és új, tölthető és nem tölthető elemeket.
Defenders 620 Mega-Sonic Ultrahangos Macska-Kutya risztó 220m2-re. további adatai

18 290 Ft

 Ultrahangos nyestriasztó gépjárművekbe

Ultrahangos nyestriasztó gépjárművekbe

Ultrahangos nyestriasztó gépjárművekbe további adatai

8 090 Ft

Natural Control Galambriasztó tüske

Natural Control Galambriasztó tüske

  • Galambriasztó tüske párkányokra. Kétsoros műanyag UV
  • álló tüskék 1m-es hosszűságban. (3x33cm) Galambriasztó tüske párkányokra, háztetőkre. Kétsoros műanyag UV-álló tüskék 1m-es hosszűságban. (3x33cm) Egyszerűen összeilleszthető és telepíthető.
Natural Control Galambriasztó tüske további adatai

1 190 Ft

 The Buzz citronellás tea mécses 18db/csomag

The Buzz citronellás tea mécses 18db/csomag

The Buzz citronellás tea mécses 18db/csomag további adatai

1 370 Ft

 Élvefogó átlátszó csapda

Élvefogó átlátszó csapda

Élvefogó átlátszó csapda további adatai

1 350 Ft

Riasztószerek.hu Vadriasztó mozgásérzékelővel

Riasztószerek.hu Vadriasztó mozgásérzékelővel

  • A mozgásérzékelős vadriasztó segítségével távol tarthatja a területén a nemkívánatos betolakodókat. A készülék 4db (D) típusú elemmel működik. Erős fény és hanghatással riasztja el a vadállatokat, amikor a készülék mozgásterébe érnek. A világításért 2db foncsorozott nagy teljesítményű LED világítás felel. A hang hatásért a készülékben található hangszóró és a beépített rádió vevő gondoskodik. A kívánt rádió állomást beállítjuk, majd lehetőségünk van beállítani a riasztás hangerejét és hosszát. A mozgásérzékelő érzékenysége is állítható egy szabályzó gomb segítségével. Tartozék: Tartókonzol A mozgásérzékelős vadriasztó segítségével távol tarthatja a területén a nemkívánatos betolakodókat. A készülék 4db (D) típusú elemmel működik. Erős fény és hanghatással riasztja el a vadállatokat, amikor a készülék mozgásterébe érnek. A világításért 2db foncsorozott nagy teljesítményű LED világítás felel. A hang hatásért a készülékben található hangszóró és a beépített rádió vevő gondoskodik. A kívánt rádió állomást beállítjuk, majd lehetőségünk van beállítani a riasztás hangerejét és hosszát. A mozgásérzékelő érzékenysége is állítható egy szabályzó gomb segítségével. Tartozék: Tartókonzol
Riasztószerek.hu Vadriasztó mozgásérzékelővel további adatai

18 290 Ft

 ThermaCELL olive zöld szúnyogriasztó készülék

ThermaCELL olive zöld szúnyogriasztó készülék

ThermaCELL olive zöld szúnyogriasztó készülék további adatai

9 900 Ft

 The Buzz színes citronellás fáklya

The Buzz színes citronellás fáklya

The Buzz színes citronellás fáklya további adatai

1 830 Ft

 Bird Gard Pro készülékhez napelem panel 5Watt

Bird Gard Pro készülékhez napelem panel 5Watt

Bird Gard Pro készülékhez napelem panel 5Watt további adatai

94 900 Ft

Pest-Stop Vakondriasztó karó

Pest-Stop Vakondriasztó karó

  • A PS 9000
  • es vakond riasztó karó ~825m2-es területen képes távol tartani a betolakodó vakondot. A készülék 4db „D” tipusú (Góliát) elemmel működik. A fedél eltávolításával a karóból kicsúsztatható az elemfészek. Figyelem a fedél nem menetes! Ütközésig tekerjük el és húzzuk le. Az elemeket a fészekben található ábra szerint helyezzük be a megfelelő polaritással. A fészek visszacsúsztatásával és a záró fedél visszahelyezésével aktiváltuk a készüléket. A karó, fém külső burkolata lehetővé teszi a rezgések intenzívebb földbe való lejutását. Ellenáll a rozsdának és a külső behatásoknak. A fedél alatti jelzésig toljuk le a földbe a karót, működésekor alacsony frekvenciás rezgő hang hallható. (Ezzel kontrollálva a működését is) Hagyunk időt a készüléknek, hogy kifejtse hatását. Több készülék együttes használata által a hatóterület arányosan megnő. Az elemek cseréjét kivéve a készülék nem igényel egyéb speciális karbantartást. Az elemeket 2-4 havonta kell cserélni (nem tartozéka, áruházunkban az ELEM/ADAPTER menü alatt megvásárolható),(folyamatos működés esetén, a talaj jellemzői függvényében). A készülék működése: 2-3 másodpercig hangokat bocsát ki, majd 30-40 másodpercig áll. A PS 9000-es vakond riasztó karó ~825m2-es területen képes távol tartani a betolakodó vakondot. A készülék 4db „D” tipusú (Góliát) elemmel működik. A fedél eltávolításával a karóból kicsúsztatható az elemfészek. Figyelem a fedél nem menetes! Ütközésig tekerjük el és húzzuk le. Az elemeket a fészekben található ábra szerint helyezzük be a megfelelő polaritással. A fészek visszacsúsztatásával és a záró fedél visszahelyezésével aktiváltuk a készüléket. A karó, fém külső burkolata lehetővé teszi a rezgések intenzívebb földbe való lejutását. Ellenáll a rozsdának és a külső behatásoknak. A fedél alatti jelzésig toljuk le a földbe a karót, működésekor alacsony frekvenciás rezgő hang hallható. (Ezzel kontrollálva a működését is) Hagyunk időt a készüléknek, hogy kifejtse hatását. Több készülék együttes használata által a hatóterület arányosan megnő. Az elemek cseréjét kivéve a készülék nem igényel egyéb speciális karbantartást. Az elemeket 2-4 havonta kell cserélni (nem tartozéka, áruházunkban az ELEM/ADAPTER menü alatt megvásárolható),(folyamatos működés esetén, a talaj jellemzői függvényében). A készülék működése: 2-3 másodpercig hangokat bocsát ki, majd 30-40 másodpercig áll.
Pest-Stop Vakondriasztó karó további adatai

8 000 Ft