982 termék, 13. oldal
 Madárijesztő

Madárijesztő

Madárijesztő további adatai

999 Ft

 Kés/alatt - 4. évad

Kés/alatt - 4. évad

Kés/alatt - 4. évad további adatai

2 490 Ft

 Polar expressz (1 lemezes)

Polar expressz (1 lemezes)

Polar expressz (1 lemezes) további adatai

999 Ft

 Az elnök emberei - 4. évad

Az elnök emberei - 4. évad

Az elnök emberei - 4. évad további adatai

2 990 Ft

 Ki kopog az ajtómon?

Ki kopog az ajtómon?

Ki kopog az ajtómon? további adatai

999 Ft

 Kvíz show

Kvíz show

  • A hagyományos 1 kérdés - több válasz - egy jó válaszlehetőség sablontól eltérően számos új kérdéstípus is beépítésre került, ezáltal a játék sosem válik unalmassá

999 Ft-tól

árak összehasonlítása

3 ajánlat

Budapest Film A felolvasó

Budapest Film A felolvasó

  • A második világháború utáni Németországban a tinédzser Michael Berg rosszul lesz az utcán, és a nála kétszer idősebb nő, Hanna (Kate Winslet – Titanic, A szabadság útjai, Iris) segít neki hazajutni. Amint a fiú felgyógyul a skarlátból, meglátogatja, hogy megköszönje gondoskodását, és csakhamar titkos, szenvedélyes viszony alakul ki közöttük. Michael rájön, hogy Hanna szereti, ha felolvas neki, és miközben a fiú az Odüsszeiából és a Huckleberry Finnből olvas, egyre mélyebbre merülnek a testi gyönyör világába is. Ám az egyre erősödő kötelék egyszercsak megszakad Hanna rejtélyes eltűnésével. Nyolc évvel később a joghallgató Michael megfigyelőként részt vesz náci háborús bűnösök perének tárgyalásán, hirtelen megpillantja Hannát a vádlottak padján. Ahogy lehull a lepel a nő múltjáról, Michael olyan titokra döbben rá, mely mindkettejük életére hatással lesz. Stephen Daldry, a Billy Elliot és az Oscar®-jelölt Az órák rendezője Bernhard Schlink 40 nyelvre lefordított, világhírű regényét adaptálta filmvászonra olyan neves színészek közreműködésével, mint Ralph Fiennes, David Kross és Kate Winslet. Utóbbi alakításáért Oscar®-, BAFTA-, és Golden Globe-díjat kapott.
Budapest Film A felolvasó további adatai

990 Ft

tovább az üzletbe
Best Hollywood Anyegin

Best Hollywood Anyegin

  • Jevgenyij Anyegint sokan kedvelik az előkelő szentpétervári társaságban, hiszen művelt és gáláns fiatal úr, ámbár életuntsága és céltalansága talán éppen ennyire jellemző rá. Nem is szólva a szív dolgaival kapcsolatos cinikus látásmódjáról. Épp amikor elfogy a pénze, birtokot örököl gazdag nagybátyjától, és odaköltözik. Itt azonban, ha lehet, még jobban gyötri az unalom, és sem a vidékkel, sem lakóival nem tud igazán megbarátkozni. Egyetlen kivétel akad: fiatal szomszédja, Vlagyimir Lenszkij személyében igazi jóbarátra lel vidéki elvonultságában. Lenszkij bemutatja őt menyasszonya, Olga családjának, s e látogatás során ismeri meg a lány nővérét, Tatjanát, aki annyira más, mint bárki a környezetében. A lányra óriási hatást gyakorol a különc szomszéd, és szenvedélyes szerelmes levélben vallja meg neki érzelmeit. Nem sokkal később azonban Anyegin hűvös udvariassággal utasítja vissza szerelmét, majd látványosan flörtölni kezd Olgával. Lenszkij rosszallására még nagyobb udvariatlansággal válaszol, mire a sértett vőlegény párbajra hívja. A két barát másnap hajnalban néz farkasszemet egymással; Lenszkij célt téveszt, ám Anyegin lövése végzetes. Megrendülten öleli át halott barátját, de már késő. Hat évvel később jelenik meg ismét Szentpéterváron unokatestvére, Nyikitin herceg bálján. Távol a társaság nyüzsgésétől egy visszahúzódó alakot fedez fel, s rájön, hogy az ismerős arc Tatjana, akit a herceg a feleségeként mutat be. A nőt felzaklatja Anyegin váratlan felbukkanása és ékesszóló szerelmes levele, melyet a bál után kap tőle. Házassága boldog és nyugodt, ám nagy szerelme mégis Anyegin - s most élete legnehezebb döntésével kell szembenéznie.
Best Hollywood Anyegin további adatai

990 Ft

tovább az üzletbe
ADS Service Kft Engedd el!

ADS Service Kft Engedd el!

  • Becca (Nicole Kidman – Hideghegy, Az órák, Más világ) mindaddig boldogan él férjével, Howie-val (Aaron Eckhart – A sötét lovag, Rumnapló), míg egy balesetben el nem veszítik egyetlen fiukat. A tragédiát követően már semmi sem mehet úgy, mint azelőtti életükben; Becca otthonukba vonul vissza, hogy feldolgozhassa mérhetetlen fájdalmát, Howie a környezetéből próbál erőt meríteni. Küzdelmük, hogy elfogadják az elfogadhatatlant, emberfeletti. Sodródásuk, döntéseik veszélyt hordoznak magukban, mégis megadják az esélyt egy ismét szép és akár vidám élethez...
ADS Service Kft Engedd el! további adatai

990 Ft

tovább az üzletbe
Best Hollywood Fanny és Alexander

Best Hollywood Fanny és Alexander

  • Idő: a század első évtizede. Hely: egy, a többitől semmiben sem különböző álmos, svéd kisváros. Fanny és Alexander 1907 karácsonya után elveszti édesapját, aki egy jómódú, szabadelvű és szabad életvitelű színészdinasztia tagja volt. Anyjuk, a gyászév letelte után férjhez megy egy lutheránus püspökhöz. A nő érzelmei elfedik mennyire rideg és embertelen a férfi világa. A gyönyörökkel teli életnek vége. Alexander élénk fantáziájában összekeveredik álom és valóság: megmérkőzik a püspökkel, de emlékétől nem szabadulhat.
Best Hollywood Fanny és Alexander további adatai

799 Ft

tovább az üzletbe
Federico Fellini Cabiria éjszakái (DVD)

Federico Fellini Cabiria éjszakái (DVD)

  • A naiv, lelke mélyén ártatlan utcalány, Cabiria a pénzhajhászók, a számító világ foglya és könnyű prédája. Mindenki eszköznek tekinti és kihasználja: a filmsztár, a vásári bűvész és a könyvelő. Cabiria azonban makacsul hiszi, hogy ő is elfogadható és szerethető, hogy neki is őszinte, igaz kapcsolat jár és így vár a csodára
Federico Fellini Cabiria éjszakái (DVD) további adatai

999 Ft

tovább az üzletbe
 Édentől keletre (2 DVD)

Édentől keletre (2 DVD)

Édentől keletre (2 DVD) további adatai

2 999 Ft

tovább az üzletbe
 Az öreg halász és a tenger *Anthony Quinn* (DVD)

Az öreg halász és a tenger *Anthony Quinn* (DVD)

Az öreg halász és a tenger *Anthony Quinn* (DVD) további adatai

3 999 Ft

tovább az üzletbe
 Amerikai História X (DVD)

Amerikai História X (DVD)

Amerikai História X (DVD) további adatai

7 999 Ft

tovább az üzletbe
 Thelma és Louise (DVD)

Thelma és Louise (DVD)

Thelma és Louise (DVD) további adatai

9 999 Ft

tovább az üzletbe
 Nézz az égre! (DVD)

Nézz az égre! (DVD)

Nézz az égre! (DVD) további adatai

4 999 Ft

tovább az üzletbe
 Schindler listája / Schindlers List

Schindler listája / Schindlers List

  • Steven Spielberg rendezésében a Schindler listája igazi mestermû, amely egyike minden idõk legmegbecsültebb filmjeinek. Hét Oscar®-díjban részesült, többek között a legjobb film és rendezés kategóriájában, ezen kívül elnyert minden fontosabb legjobb filmnek járó díjat és más kategóriákban is kivételesen sok kitüntetést kapott. Ezek között találunk hét BAFTA-díjat, a New York-i Filmkritikusok Körének, a Nemzeti Filmkritikusok Szövetségének, a Nemzeti Kritikai Tanácsának, a Producerek Egyesületének, a Los Angeles-i, Bostoni, Chicagói és Dallasi Filmkritikusok Szövetségének díját, egy Christopher-díjat, valamint három Arany Glóbuszt. Steven Spielberg ezeken felül átvehette az Amerikai Rendezõk Szövetségének díját. A film a rejtélyes Oskar Schindler hihetetlen igaz történetét meséli el, aki belépett a náci pártba, minden nõre rávetette magát és hasznot húzott a háborúból, késõbb pedig több mint 1.100 zsidó életét mentette meg a holokauszt során. A film egy olyan férfi diadala elõtt tiszteleg, aki egymagában képes volt változni és változtatni, továbbá azok drámáját meséli el, akik neki köszönhetõen túlélték az emberiség történetének egyik legsötétebb idõszakát. Steven Spielberg filmjében, amely elnyerte a legjobb forgatókönyvnek, fényképezésnek, zenének, vágásnak és mûvészeti rendezésnek járó Oscar®-díjat, olyan elismert színészek szerepelnek, mint Liam Neeson, Ben Kingsley, Ralph Fiennes, Caroline Goodall, Jonathan Sagalle és Embeth Davidtz.

7 999 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

 A vágy titokzatos tárgya (DVD)

A vágy titokzatos tárgya (DVD)

A vágy titokzatos tárgya (DVD) további adatai

2 499 Ft

tovább az üzletbe
 K-Pax - A belső bolygó

K-Pax - A belső bolygó

1 vélemény
  • A neve Prot, és állítása szerint egy idegen bolygóról érkezett. Prot (Kevin Spacey), aki ezért pszichiátriai intézetbe kerül, átlagembernek látszik, de zavarbaejtõ csillagászati ismeretei még a tudósokat is megingatják ebbéli meggyõzõdésükben. Leginkább Dr. Powell (Jeff Bridges), a hétköznapi robotba belefásult pszichiáter érez így, ezért megpróbálja az idegen emberi múltját felderíteni, már ha létezik ilyen egyáltalán. De sietnie kell, mert vészesen közeledik Prot elõre bejelentett hazatérésének napja. És ha ez megtörténik, soha nem szembesítheti azt, amit talál, azzal, aki miatt megingott a való világba vetett hite.
K-Pax - A belső bolygó további adatai

4 999 Ft

tovább az üzletbe
 Keserű méz (DVD)

Keserű méz (DVD)

Keserű méz (DVD) további adatai

1 499 Ft

tovább az üzletbe