0 termék, 1. oldal

Sajnos nincs ilyen termék!

Nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék a rendszerünkben.

Ezek a mi kedvenceink!

Eszterházy torta szelet 80 g

Eszterházy torta szelet 80 g

  • Könnyű, diós piskótalapok közé simult, diós vajkrémmel töltött, fondánttal bevont tortaszelet.
  • A termékek frissen, a szállítást megelőző este készülnek a cukrászatban, kiszállításuk speciális műanyag dobozban történik, ami megvédi őket a nyomódástól, töréstől. A Rozsmann cukrászat hagyományos cukrászati receptekkel, tartósítószer hozzáadása nélkül készíti termékeit. Összetétel: piskótalap (tojás, búzaliszt, kristálycukor, sütőpor, térfogatnövelő, dió, Jilk paszta), vajkrém(kristálycukor, pudingpor, kukoricakeményítő, só, aroma, színezék, krémmargarin, emulgeálószer, étkezési só, tartósítószer), tejszín, ét bevonómassza, dió, fondánt(kristálycukor, glükóz
  • szirup, víz).
  • A termék szavatosáági ideje: 5 nap.
Eszterházy torta szelet 80 g további adatai

219 Ft

tovább az üzletbe
Feleacul HALVA NATÚR /FELEACUL/ 200g

Feleacul HALVA NATÚR /FELEACUL/ 200g

535 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

Raffaello 40 g 4db-os

Raffaello 40 g 4db-os

  • Ropogós, kókuszos, ostyás különlegesség, belsejében egész szem mandulával.
  • Összetevők: szárított kókusz(23,5%), cukor, növényi olaj, sovány tejpor, növényi zsírok, mandula(8%), búzaliszt, savópor, aromák, emulgeálószer, rozsliszt, térfogatnövelő szer, só.
Raffaello 40 g 4db-os további adatai

279 Ft

tovább az üzletbe
Gergely család Édenszelet Kókuszos Raffaello 40g

Gergely család Édenszelet Kókuszos Raffaello 40g

  • Összetevők: datolya kókusz mandula Tápérték egy szeletben(40g): Energia: 150 Kcal Szénhidrát: 21,5g Fehérje: 2,2g Zsír: 7,2g Nem tartalmaz színező anyagokat és finomított cukorféléket. A datolya a trópusi oázisok gyümölcse, tele az emberi szervezet számára szükséges ásványi anyagokkal és energiával, amelyek segítenek testünk egészségesen és fitten tartásában: A datolya rostanyagban gazdag, így gátolja a koleszterin felszívódását a bélben, és felgyorsítja a kiválasztódás folyamatát. Védi a gyomor nyálkahártyáját, mivel csökkenti az étel gyomorban töltött idejét és megköti a rákkeltő anyagokat a gyomorban. Antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek közül a legismertebb a béta karotin. Ezek az antioxidánsok védik a sejteket a káros szabad gyököktől. Ennek következtében a datolya fogyasztása gátolja a bél-, prosztata-, mell-, tüdő- és hasnyálmirigyrák kialakulását. A datolya magas vastartalommal rendelkezik: 100 g gyümölcsben 0.90 mg vas található. A vas a vörös vérsejtekben levő hemoglobin alkotóanyaga, amely a vér oxigén-szállító képességét határozza meg. Káliumtartalma is igen magas: 100 g datolyában 696 mg kálium található. A kálium a szívritmust és a vérnyomást szabályozó sejtek és testnedvek nélkülözhetetlen alkotóanyaga. Így a datolya rendszeres fogyasztása védelmet nyújt az agyérrendszeri és a szívkoszorúér betegségek kialakulásával szemben. A datolya további négy hasznos ásványi anyagot is tartalmaz: kálciumot, mangánt, rezet és magnéziumot. A kálcium a csontok és a fogak nélkülözhetetlen alapanyaga, ugyanakkor jelentős szerepet játszik az izomzat mozgatásában, a vér alvadóképességében és az idegimpulzusok továbbításában. A mangánnak egy különleges antioxidáns enzim előállításában van fontos szerepe, míg a réz a vörös vérsejtek előállításának lényeges összetevője. A magnézium a csontnövekedést segíti elő.  A kókusz jótékony táplálkozási hatásai: Megelőzi az elhízást. Felgyorsítja az anyagcserét, mivel azonnal hasznosítható energiaforrás, és a többi zsíroknál jóval kevesebb kalóriát tartalmaz.  A kókuszt tartalmazó készítmények fogyasztóinak hosszabb ideig nincs éhségérzetük, és ezért kevesebb ételt fogyasztanak. Egészségesebb szívet biztosít. Könnyen bomló zsírokat tartalmaz, amelyek alapvetően fontosak az egészség megőrzése érdekében. Az általunk fogyasztott zsírok 98%-a a nehezen lebomló zsírok kategóriájából kerül ki. A kókuszban levő könnyen bomló zsírok nem hatnak negatívan a koleszterinszintre, ugyanakkor csökkentik az érelmeszesedés és a szívbetegségek kialakulásának kockázatát. Gyors energiaforrás. Kimagaslóan tápláló tiszta energiát biztosít a test számára. A kókuszt a szervezetünk teljes mértékben azonnali energia előállítására használja, és így nem raktározza el zsírok formájában. Ezáltal növeli az állóképességet és a sportolók teljesítőképességét.  A mandula előnyös hatásai egészségünkre: Csökkenti a szívinfarktus kockázatát Csökkenti a koleszterinszintet Erősíti az érfalakat Erősíti a csontokat és a fogakat Csökkenti a vércukor és inzulin emelkedését étkezések után Javítja az agyműködést Lúgosító hatású
Gergely család Édenszelet Kókuszos Raffaello 40g további adatai

340 Ft

tovább az üzletbe
Coffee Street One Kft. Mesélő Ízek csokoládé 75g ginzeng, szerecsendió

Coffee Street One Kft. Mesélő Ízek csokoládé 75g ginzeng, szerecsendió

  • Összetevők: étcsokoládé (kakaómassza, édesítőszer: xylit (E967), kakóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin, természetazonos aroma: vanília), ginszeng, szerecsendió. Kakaó-szárazanyag tartalom legalább 72% Tápérték 100g termékben: Energia: 1675,51kJ / 405,15kcal Fehérje: 7g Szénhidrát: 30,76g Xylit: 26,24g Zsír: 32,9g
Coffee Street One Kft. Mesélő Ízek csokoládé 75g ginzeng, szerecsendió további adatai

1 570 Ft

tovább az üzletbe
 Lowcarb puding (csoki ízű) 60g

Lowcarb puding (csoki ízű) 60g

Lowcarb puding (csoki ízű) 60g további adatai

180 Ft

tovább az üzletbe
Biomenü bio perui kakaó massza tallér  - 250g

Biomenü bio perui kakaó massza tallér - 250g

Biomenü bio perui kakaó massza tallér - 250g további adatai

2 240 Ft

tovább az üzletbe
 Amatller étcsokoládé 85 % Ecuador - 70 g

Amatller étcsokoládé 85 % Ecuador - 70 g

Amatller étcsokoládé 85 % Ecuador - 70 g további adatai

1 020 Ft

tovább az üzletbe
 Haribo 85 g Funny Cubes gyümölcs ízű habosított gumicukor

Haribo 85 g Funny Cubes gyümölcs ízű habosított gumicukor

Haribo 85 g Funny Cubes gyümölcs ízű habosított gumicukor további adatai

269 Ft

tovább az üzletbe
 Kézműves étcsoki 40g pörkölt pisztácia

Kézműves étcsoki 40g pörkölt pisztácia

  • Összetevők: cukormentes étcsokoládé (ecuadori kakaómassza, édesítőszer: eritritol, inulin, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, ízesítőszer: természetes vanília) pörkölt pisztácia
Kézműves étcsoki 40g pörkölt pisztácia további adatai

555 Ft

tovább az üzletbe
Gergely család Édenszelet Almás Pite 40g

Gergely család Édenszelet Almás Pite 40g

  • Összetevők: datolya mazsola alma kókusz mandula fahéj Tápérték egy szeletben(40g): Energia: 122 Kcal Szénhidrát: 20,5g Fehérje: 2,1g Zsír: 2,2g Nem tartalmaz színező anyagokat és finomított cukorféléket. A datolya a trópusi oázisok gyümölcse, tele az emberi szervezet számára szükséges ásványi anyagokkal és energiával, amelyek segítenek testünk egészségesen és fitten tartásában: A datolya rostanyagban gazdag, így gátolja a koleszterin felszívódását a bélben, és felgyorsítja a kiválasztódás folyamatát. Védi a gyomor nyálkahártyáját, mivel csökkenti az étel gyomorban töltött idejét és megköti a rákkeltő anyagokat a gyomorban. Antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek közül a legismertebb a béta karotin. Ezek az antioxidánsok védik a sejteket a káros szabad gyököktől. Ennek következtében a datolya fogyasztása gátolja a bél-, prosztata-, mell-, tüdő- és hasnyálmirigyrák kialakulását. A datolya magas vastartalommal rendelkezik: 100 g gyümölcsben 0.90 mg vas található. A vas a vörös vérsejtekben levő hemoglobin alkotóanyaga, amely a vér oxigén-szállító képességét határozza meg. Káliumtartalma is igen magas: 100 g datolyában 696 mg kálium található. A kálium a szívritmust és a vérnyomást szabályozó sejtek és testnedvek nélkülözhetetlen alkotóanyaga. Így a datolya rendszeres fogyasztása védelmet nyújt az agyérrendszeri és a szívkoszorúér betegségek kialakulásával szemben. A datolya további négy hasznos ásványi anyagot is tartalmaz: kálciumot, mangánt, rezet ésmagnéziumot. A kálcium a csontok és a fogak nélkülözhetetlen alapanyaga, ugyanakkor jelentős szerepet játszik az izomzat mozgatásában, a vér alvadóképességében és az idegimpulzusok továbbításában. A mangánnak egy különleges antioxidáns enzim előállításában van fontos szerepe, míg a réz a vörös vérsejtek előállításának lényeges összetevője. A magnézium a csontnövekedést segíti elő. Az egészséggel kapcsolatos jótékony hatása és a benne rejlő tápanyagok gazdagsága miatt méltán nevezik a mazsolát az aszalt gyümölcsök drágakövének. Fogyasztása többek között az alábbi előnyökkel jár: A cukorbetegségben szenvedők inzulin szintjének szabályozásában van jótékony hatása. A mazsola fogyasztása csökkenti az étkezések utáni inzulinszintek kilengéseinek nagyságát azáltal, hogy szabályozza a testben a cukor felszívódását. Mivel a cukor felszívódása egyenletesebb és stabilabb, ezért megelőzi a cukorbetegek egyészségügyi komplikációinak kialakulását. A mazsolának az éhséghormonok szabályozásában is nagy szerepe van, így a mazsolát fogyasztók ritkábban esznek többet a kelleténél. A vérszegénység nagyszerű gyógyszere. Magas vastartalma miatt a B-komplex vitaminok nagy részét tartalmazza, amely a vérsejtek újratermelésében játszik alapvető szerepet. Ugyanakkor a mazsola magas réztartalma a vörös vérsejtek fontos alkotóanyaga. A mazsola a savasodás kialakulásának megelőzésében és visszaszorításában is nagy szerepet játszik. A savasodás a vér vagy a légzőrendszer savtartalmának káros mértékű megnövekedése. A sav forrása mindkét esetben a vastagbél. Ez a magas savtartalom a szervezetre igen káros hatással lehet, mert sok betegséget okozhat, többek között bőrbetegségeket, belső szervek megbetegedését, érelmeszesedést, ízületi betegségeket, hajhullást, különböző szívbetegségeket, daganatokat és akár rákot is. A mazsolában található kálium és magnézium a szervezetben felgyülemlő savak semlegesítésének két legfontosabb összetevője, és így a mazsola hatékony ellenszere a szervezet káros savasodásának.   A mazsola rákmegelőző szerepe jelentős, mivel nagy mennyiségben tartalmazza a polifenolok csoportjába tartozó antioxidánsokat. Ezek az antioxidánsok kisöprik azokat a szabadgyököket, amelyek a testünkben keringve pusztítják sejtjeinket és belső szerveinket. Elsősorban a szabadgyökök tevékenységének köszönhető a rákos sejtek növekedése is. A mazsola rendszeres fogyasztása megnöveli az erős antioxidánsok számát a szervezetünkben, és így megelőzhető a rák kialakulása. A már meglevő rák növekedési folyamatának megfékezésében is jelentős szerepe lehet.  Az alma a gyümölcsök királya. Az általunk felhasznált aszalt alma tartalmazza az alma héját is, és így az alma mind emészthető, mind emészthetetlen rostanyagban igen gazdag. Az emészthető rostok a koleszterinszint szabályozásában töltenek be fontos szerepet. Az alma héja igen gazdag rostforrás, ugyanakkor a héj tartalmazza az almában található antioxidánsok többségét. Az emészthetetlen rostoknak az emésztőrendszer egészségében van nagy szerepük, mivel ezek úgy működnek, mint a jó seprű. A rostok seprik ki a gyomorban és a bélrendszerben felgyülemlett káros és mérgező anyagokat. Így a magas rosttartalmú ételek fogyasztása előnyös hatással van egészségünkre.  veszélyét, valamint megelőzheti a prosztatarák kialakulását vagy annak terjedését. A mandula előnyös hatásai egészségünkre: Csökkenti a szívinfarktus kockázatát Csökkenti a koleszterinszintet Erősíti az érfalakat Erősíti a csontokat és a fogakat Csökkenti a vércukor és inzulin emelkedését étkezések után Javítja az agyműködést Lúgosító hatású ​A kókusz jótékony táplálkozási hatásai: Megelőzi az elhízást. Felgyorsítja az anyagcserét, mivel azonnal hasznosítható energiaforrás, és a többi zsíroknál jóval kevesebb kalóriát tartalmaz.  A kókuszt tartalmazó készítmények fogyasztóinak hosszabb ideig nincs éhségérzetük, és ezért kevesebb ételt fogyasztanak. Egészségesebb szívet biztosít. Könnyen bomló zsírokat tartalmaz, amelyek alapvetően fontosak az egészség megőrzése érdekében. Az általunk fogyasztott zsírok 98%-a a nehezen lebomló zsírok kategóriájából kerül ki. A kókuszban levő könnyen bomló zsírok nem hatnak negatívan a koleszterinszintre, ugyanakkor csökkentik az érelmeszesedés és a szívbetegségek kialakulásának kockázatát. Gyors energiaforrás. Kimagaslóan tápláló tiszta energiát biztosít a test számára. A kókuszt a szervezetünk teljes mértékben azonnali energia előállítására használja, és így nem raktározza el zsírok formájában. Ezáltal növeli az állóképességet és a sportolók teljesítőképességét. 
Gergely család Édenszelet Almás Pite 40g további adatai

340 Ft

tovább az üzletbe
Terc Kiadó Fraulein Klein Házi Cukrászdája - Ünnepi sütemények - sütés és díszítés

Terc Kiadó Fraulein Klein Házi Cukrászdája - Ünnepi sütemények - sütés és díszítés

Terc Kiadó Fraulein Klein Házi Cukrászdája - Ünnepi sütemények - sütés és díszítés további adatai

3 792 Ft

tovább az üzletbe
Gergely család Édenszelet Diós Szilva 40g

Gergely család Édenszelet Diós Szilva 40g

  • Összetevők: datolya szilva mazsola napraforgó dió Tápérték egy szeletben(40g): Energia: 124 Kcal Szénhidrát: 23,8g Fehérje: 2,9g Zsír: 2g Nem tartalmaz színező anyagokat és finomított cukorféléket. A datolya a trópusi oázisok gyümölcse, tele az emberi szervezet számára szükséges ásványi anyagokkal és energiával, amelyek segítenek testünk egészségesen és fitten tartásában: A datolya rostanyagban gazdag, így gátolja a koleszterin felszívódását a bélben, és felgyorsítja a kiválasztódás folyamatát. Védi a gyomor nyálkahártyáját, mivel csökkenti az étel gyomorban töltött idejét és megköti a rákkeltő anyagokat a gyomorban. Antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek közül a legismertebb a béta karotin. Ezek az antioxidánsok védik a sejteket a káros szabad gyököktől. Ennek következtében a datolya fogyasztása gátolja a bél-, prosztata-, mell-, tüdő- és hasnyálmirigyrák kialakulását. A datolya magas vastartalommal rendelkezik: 100 g gyümölcsben 0.90 mg vas található. A vas a vörös vérsejtekben levő hemoglobin alkotóanyaga, amely a vér oxigén-szállító képességét határozza meg. Káliumtartalma is igen magas: 100 g datolyában 696 mg kálium található. A kálium a szívritmust és a vérnyomást szabályozó sejtek és testnedvek nélkülözhetetlen alkotóanyaga. Így a datolya rendszeres fogyasztása védelmet nyújt az agyérrendszeri és a szívkoszorúér betegségek kialakulásával szemben. A datolya további négy hasznos ásványi anyagot is tartalmaz: kálciumot, mangánt, rezet ésmagnéziumot. A kálcium a csontok és a fogak nélkülözhetetlen alapanyaga, ugyanakkor jelentős szerepet játszik az izomzat mozgatásában, a vér alvadóképességében és az idegimpulzusok továbbításában. A mangánnak egy különleges antioxidáns enzim előállításában van fontos szerepe, míg a réz a vörös vérsejtek előállításának lényeges összetevője. A magnézium a csontnövekedést segíti elő. Az egészséggel kapcsolatos jótékony hatása és a benne rejlő tápanyagok gazdagsága miatt méltán nevezik a mazsolát az aszalt gyümölcsök drágakövének. Fogyasztása többek között az alábbi előnyökkel jár: A cukorbetegségben szenvedők inzulin szintjének szabályozásában van jótékony hatása. A mazsola fogyasztása csökkenti az étkezések utáni inzulinszintek kilengéseinek nagyságát azáltal, hogy szabályozza a testben a cukor felszívódását. Mivel a cukor felszívódása egyenletesebb és stabilabb, ezért megelőzi a cukorbetegek egyészségügyi komplikációinak kialakulását. A mazsolának az éhséghormonok szabályozásában is nagy szerepe van, így a mazsolát fogyasztók ritkábban esznek többet a kelleténél. A vérszegénység nagyszerű gyógyszere. Magas vastartalma miatt a B-komplex vitaminok nagy részét tartalmazza, amely a vérsejtek újratermelésében játszik alapvető szerepet. Ugyanakkor a mazsola magas réztartalma a vörös vérsejtek fontos alkotóanyaga. A mazsola a savasodás kialakulásának megelőzésében és visszaszorításában is nagy szerepet játszik. A savasodás a vér vagy a légzőrendszer savtartalmának káros mértékű megnövekedése. A sav forrása mindkét esetben a vastagbél. Ez a magas savtartalom a szervezetre igen káros hatással lehet, mert sok betegséget okozhat, többek között bőrbetegségeket, belső szervek megbetegedését, érelmeszesedést, ízületi betegségeket, hajhullást, különböző szívbetegségeket, daganatokat és akár rákot is. A mazsolában található kálium és magnézium a szervezetben felgyülemlő savak semlegesítésének két legfontosabb összetevője, és így a mazsola hatékony ellenszere a szervezet káros savasodásának.   A mazsola rákmegelőző szerepe jelentős, mivel nagy mennyiségben tartalmazza a polifenolok csoportjába tartozó antioxidánsokat. Ezek az antioxidánsok kisöprik azokat a szabadgyököket, amelyek a testünkben keringve pusztítják sejtjeinket és belső szerveinket. Elsősorban a szabadgyökök tevékenységének köszönhető a rákos sejtek növekedése is. A mazsola rendszeres fogyasztása megnöveli az erős antioxidánsok számát a szervezetünkben, és így megelőzhető a rák kialakulása. A már meglevő rák növekedési folyamatának megfékezésében is jelentős szerepe lehet.  Az aszalt szilva három fronton is hatékony védelmet nyújt egészségünk megőrzésében: Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően hatékonyan erősíti az immunrendszerünket. Jelentős káliumforrás, és ezáltal stabilizálni tudja a vérnyomást. Megelőzi az érelmeszesedést, és így védelmet nyújt a szívkoszorúér elmeszesedése és az agyérelmeszesedés ellen. Megelőzi a szervezet kálciumveszteségét, és ezáltal jelentős a szerepe az erős csontozat megőrzésében. Az aszalt szilvában található emészthető rosttartalom segít a vércukor megfelelő szinten tartásában, és megelőző szerepe van a 2-es tipusú cukorbetegség kialakulásában. Gyorsítja a káros anyagok távozását a bélrendszerből, és ezáltal jelentősen csökkenti a bélrák kialakulásának kockázatát. A napraforgó magok fogyasztásának előnyeit igen hosszan lehetne ecsetelni. Ez a pici mag elképesztően nagy hatással lehet egészségünk megőrzése szempontjából, ezért érdemes rendszeresen fogyasztani őket. Az alábbi csak egy igen rövid kivonat mindabból, amit ez a kis mag önmagában hordoz: Őrzi a sejtek épségét, így nagy szerepet játszik a rák megelőzésében. Mindez a napraforgó magban található szelénnek köszönhető, amely bizonyítottan a rák ellensége. Csonterősítő ásványokat tartalmaz. A kálcium mellett a csontoknak magnéziumra és rézre is szüksége van ahhoz, hogy erősek maradjanak. A napraforgó mag mindkettőt tartalmazza. Mindezek felett E vitaminban is gazdag, amely az ízületi gyulladások enyhítésében játszik főszerepet. Nyugtató hatású. A napraforgó magban található magnéziumnak idegnyugtató hatása is van, és ezáltal enyhíti a stresszt, a migrénes fejfájást és segíti a pihenés hatékonyságát. Fényessé teszi a bőrünket. Ebben is az E vitamin játsza a főszerepet, amely szembeszáll a káros UV sugarakkal, és megőrzi bőrünk fiatalságát. Gyulladáscsökkentő hatása van, ezért enyhíti az izületi gyulladásokat, a gyomorfekélyt, a bőrkiütéseket és az asztmát is. Mindez annak köszönhető, hogy a napraforgó magok is tele vannakantioxidánsokkal. A diónak rendszeres fogyasztás mellett kiemelkedő hatása lehet az egészségünkre: A dió táplálja az agyat. Elősegíti a memória és a kognitív funkciók jó működését. Mivel omega 3-ban gazdag zsírsavakat tartalmaz, elősegíti az egészséges agyműködést. Már igen kis mennyiségű dió fogyasztása is javíthatja az idősebb korban fellépő mozgáskoordinációs zavarokat, és segíthet az emlékezőképesség javításában is. A haj tápláléka. Mivel B7 vitamint tartalmaz, ezért segíti a hajszálak erősödését, csökkenti a hajhullást és valamelyest segít a hajnövekedésben is. Megelőzi a rák kialakulását. A dióban levő több összetevőről bizonyították már, hogy egyenként is csökkentik a rák terjedésének sebességét. Ezek az összetevők az omega 3 zsírsavak és az antioxidánsok.  A rendszeres diófogyasztás csökkenti a mellrák kialakulásának veszélyét, valamint megelőzheti a prosztatarák kialakulását vagy annak terjedését.   
Gergely család Édenszelet Diós Szilva 40g további adatai

340 Ft

tovább az üzletbe
 Chipicao Minions töltött keksz 50 g kakaós

Chipicao Minions töltött keksz 50 g kakaós

  • Keksz kakaós töltelékkel.
  • A csomagolásban játék található.
  • Apró alkatrészeket tartalmazhat.
  • Szülői felügyelet ajánlott.
  • A csomagolást gondosan olvassa át és őrizze meg.
  • Tárolási információ: Száraz, hűvös helyen tárolandó! Származási hely: Görögoszág
Chipicao Minions töltött keksz 50 g kakaós további adatai

169 Ft

tovább az üzletbe
Rapunzel Tigris csokirúd 19g

Rapunzel Tigris csokirúd 19g

266 Ft-tól

árak összehasonlítása

3 ajánlat