0 termék, 1. oldal

Sajnos nincs ilyen termék!

Nincs a keresési feltételeknek megfelelő termék a rendszerünkben.

Ezek a mi kedvenceink!

Feleacul HALVA NATÚR /FELEACUL/ 200g

Feleacul HALVA NATÚR /FELEACUL/ 200g

535 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

Gergely család Édenszelet Diós Szilva 40g

Gergely család Édenszelet Diós Szilva 40g

  • Összetevők: datolya szilva mazsola napraforgó dió Tápérték egy szeletben(40g): Energia: 124 Kcal Szénhidrát: 23,8g Fehérje: 2,9g Zsír: 2g Nem tartalmaz színező anyagokat és finomított cukorféléket. A datolya a trópusi oázisok gyümölcse, tele az emberi szervezet számára szükséges ásványi anyagokkal és energiával, amelyek segítenek testünk egészségesen és fitten tartásában: A datolya rostanyagban gazdag, így gátolja a koleszterin felszívódását a bélben, és felgyorsítja a kiválasztódás folyamatát. Védi a gyomor nyálkahártyáját, mivel csökkenti az étel gyomorban töltött idejét és megköti a rákkeltő anyagokat a gyomorban. Antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek közül a legismertebb a béta karotin. Ezek az antioxidánsok védik a sejteket a káros szabad gyököktől. Ennek következtében a datolya fogyasztása gátolja a bél-, prosztata-, mell-, tüdő- és hasnyálmirigyrák kialakulását. A datolya magas vastartalommal rendelkezik: 100 g gyümölcsben 0.90 mg vas található. A vas a vörös vérsejtekben levő hemoglobin alkotóanyaga, amely a vér oxigén-szállító képességét határozza meg. Káliumtartalma is igen magas: 100 g datolyában 696 mg kálium található. A kálium a szívritmust és a vérnyomást szabályozó sejtek és testnedvek nélkülözhetetlen alkotóanyaga. Így a datolya rendszeres fogyasztása védelmet nyújt az agyérrendszeri és a szívkoszorúér betegségek kialakulásával szemben. A datolya további négy hasznos ásványi anyagot is tartalmaz: kálciumot, mangánt, rezet ésmagnéziumot. A kálcium a csontok és a fogak nélkülözhetetlen alapanyaga, ugyanakkor jelentős szerepet játszik az izomzat mozgatásában, a vér alvadóképességében és az idegimpulzusok továbbításában. A mangánnak egy különleges antioxidáns enzim előállításában van fontos szerepe, míg a réz a vörös vérsejtek előállításának lényeges összetevője. A magnézium a csontnövekedést segíti elő. Az egészséggel kapcsolatos jótékony hatása és a benne rejlő tápanyagok gazdagsága miatt méltán nevezik a mazsolát az aszalt gyümölcsök drágakövének. Fogyasztása többek között az alábbi előnyökkel jár: A cukorbetegségben szenvedők inzulin szintjének szabályozásában van jótékony hatása. A mazsola fogyasztása csökkenti az étkezések utáni inzulinszintek kilengéseinek nagyságát azáltal, hogy szabályozza a testben a cukor felszívódását. Mivel a cukor felszívódása egyenletesebb és stabilabb, ezért megelőzi a cukorbetegek egyészségügyi komplikációinak kialakulását. A mazsolának az éhséghormonok szabályozásában is nagy szerepe van, így a mazsolát fogyasztók ritkábban esznek többet a kelleténél. A vérszegénység nagyszerű gyógyszere. Magas vastartalma miatt a B-komplex vitaminok nagy részét tartalmazza, amely a vérsejtek újratermelésében játszik alapvető szerepet. Ugyanakkor a mazsola magas réztartalma a vörös vérsejtek fontos alkotóanyaga. A mazsola a savasodás kialakulásának megelőzésében és visszaszorításában is nagy szerepet játszik. A savasodás a vér vagy a légzőrendszer savtartalmának káros mértékű megnövekedése. A sav forrása mindkét esetben a vastagbél. Ez a magas savtartalom a szervezetre igen káros hatással lehet, mert sok betegséget okozhat, többek között bőrbetegségeket, belső szervek megbetegedését, érelmeszesedést, ízületi betegségeket, hajhullást, különböző szívbetegségeket, daganatokat és akár rákot is. A mazsolában található kálium és magnézium a szervezetben felgyülemlő savak semlegesítésének két legfontosabb összetevője, és így a mazsola hatékony ellenszere a szervezet káros savasodásának.   A mazsola rákmegelőző szerepe jelentős, mivel nagy mennyiségben tartalmazza a polifenolok csoportjába tartozó antioxidánsokat. Ezek az antioxidánsok kisöprik azokat a szabadgyököket, amelyek a testünkben keringve pusztítják sejtjeinket és belső szerveinket. Elsősorban a szabadgyökök tevékenységének köszönhető a rákos sejtek növekedése is. A mazsola rendszeres fogyasztása megnöveli az erős antioxidánsok számát a szervezetünkben, és így megelőzhető a rák kialakulása. A már meglevő rák növekedési folyamatának megfékezésében is jelentős szerepe lehet.  Az aszalt szilva három fronton is hatékony védelmet nyújt egészségünk megőrzésében: Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően hatékonyan erősíti az immunrendszerünket. Jelentős káliumforrás, és ezáltal stabilizálni tudja a vérnyomást. Megelőzi az érelmeszesedést, és így védelmet nyújt a szívkoszorúér elmeszesedése és az agyérelmeszesedés ellen. Megelőzi a szervezet kálciumveszteségét, és ezáltal jelentős a szerepe az erős csontozat megőrzésében. Az aszalt szilvában található emészthető rosttartalom segít a vércukor megfelelő szinten tartásában, és megelőző szerepe van a 2-es tipusú cukorbetegség kialakulásában. Gyorsítja a káros anyagok távozását a bélrendszerből, és ezáltal jelentősen csökkenti a bélrák kialakulásának kockázatát. A napraforgó magok fogyasztásának előnyeit igen hosszan lehetne ecsetelni. Ez a pici mag elképesztően nagy hatással lehet egészségünk megőrzése szempontjából, ezért érdemes rendszeresen fogyasztani őket. Az alábbi csak egy igen rövid kivonat mindabból, amit ez a kis mag önmagában hordoz: Őrzi a sejtek épségét, így nagy szerepet játszik a rák megelőzésében. Mindez a napraforgó magban található szelénnek köszönhető, amely bizonyítottan a rák ellensége. Csonterősítő ásványokat tartalmaz. A kálcium mellett a csontoknak magnéziumra és rézre is szüksége van ahhoz, hogy erősek maradjanak. A napraforgó mag mindkettőt tartalmazza. Mindezek felett E vitaminban is gazdag, amely az ízületi gyulladások enyhítésében játszik főszerepet. Nyugtató hatású. A napraforgó magban található magnéziumnak idegnyugtató hatása is van, és ezáltal enyhíti a stresszt, a migrénes fejfájást és segíti a pihenés hatékonyságát. Fényessé teszi a bőrünket. Ebben is az E vitamin játsza a főszerepet, amely szembeszáll a káros UV sugarakkal, és megőrzi bőrünk fiatalságát. Gyulladáscsökkentő hatása van, ezért enyhíti az izületi gyulladásokat, a gyomorfekélyt, a bőrkiütéseket és az asztmát is. Mindez annak köszönhető, hogy a napraforgó magok is tele vannakantioxidánsokkal. A diónak rendszeres fogyasztás mellett kiemelkedő hatása lehet az egészségünkre: A dió táplálja az agyat. Elősegíti a memória és a kognitív funkciók jó működését. Mivel omega 3-ban gazdag zsírsavakat tartalmaz, elősegíti az egészséges agyműködést. Már igen kis mennyiségű dió fogyasztása is javíthatja az idősebb korban fellépő mozgáskoordinációs zavarokat, és segíthet az emlékezőképesség javításában is. A haj tápláléka. Mivel B7 vitamint tartalmaz, ezért segíti a hajszálak erősödését, csökkenti a hajhullást és valamelyest segít a hajnövekedésben is. Megelőzi a rák kialakulását. A dióban levő több összetevőről bizonyították már, hogy egyenként is csökkentik a rák terjedésének sebességét. Ezek az összetevők az omega 3 zsírsavak és az antioxidánsok.  A rendszeres diófogyasztás csökkenti a mellrák kialakulásának veszélyét, valamint megelőzheti a prosztatarák kialakulását vagy annak terjedését.   
Gergely család Édenszelet Diós Szilva 40g további adatai

340 Ft

tovább az üzletbe
Nestlé Nesquik Instant kakaópor 800 g zacskós

Nestlé Nesquik Instant kakaópor 800 g zacskós

  • - hideg és meleg tejben egyaránt könnyedén oldódik - cukrozott - ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz

1 341 Ft-tól

árak összehasonlítása

7 ajánlat

Terc Kiadó Fraulein Klein Házi Cukrászdája - Ünnepi sütemények - sütés és díszítés

Terc Kiadó Fraulein Klein Házi Cukrászdája - Ünnepi sütemények - sütés és díszítés

Terc Kiadó Fraulein Klein Házi Cukrászdája - Ünnepi sütemények - sütés és díszítés további adatai

3 792 Ft

tovább az üzletbe
 Lindt Excellence étcsokoládé 100 g 70% Cocoa

Lindt Excellence étcsokoládé 100 g 70% Cocoa

Lindt Excellence étcsokoládé 100 g 70% Cocoa további adatai

699 Ft

tovább az üzletbe
Feleacul HALVA KAKAÓS /FELEACUL/ 200g

Feleacul HALVA KAKAÓS /FELEACUL/ 200g

535 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

PaleoCentrum Kft. Paleolit kesudiós drazsé lédig 2kg

PaleoCentrum Kft. Paleolit kesudiós drazsé lédig 2kg

  •   Összetevők: kesudió, édesítőszer: xilit, kakaópor, kakaóvaj, kókuszliszt, pálmazsír. Kakaó szárazanyag a bavonatban minimum 60%. Kiszerelés: 2kg
PaleoCentrum Kft. Paleolit kesudiós drazsé lédig 2kg további adatai

9 100 Ft

tovább az üzletbe
Zentis Marcipán 100 g

Zentis Marcipán 100 g

  • Schluckwerder marcipán 50 gr. Összetevők:cukor, mandula, kakaómasza, kakaóvaj, víz, emulgeálószer, szójalecitin, invertáz. Nyomokban tartalmazhat mogyorót és dióféléket, glutént és tejszármazékokat.
Zentis Marcipán 100 g további adatai

349 Ft

tovább az üzletbe
Wawel diabetikus étcsokoládé 100g

Wawel diabetikus étcsokoládé 100g

457 Ft-tól

árak összehasonlítása

3 ajánlat

 Savoiadi Babapiskóta 400 g

Savoiadi Babapiskóta 400 g

Savoiadi Babapiskóta 400 g további adatai

849 Ft

tovább az üzletbe
Bigjigs Csokoládétorta

Bigjigs Csokoládétorta

5 550 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

 Raffaello

Raffaello

450 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

 Csokis-amarántos paleokeksz 100g

Csokis-amarántos paleokeksz 100g

  • Ehhez a kekszhez az izgalmas amarántot használtuk, melyet már az aztékok is ismertek és manapság ismét helye van a reformkonyhában. Az amaránt teljes értékű fehérjét és növényi rostokat tartalmaz, ásványi anyagokban, C-E-vitaminban, omega-3 zsírsavakban gazdag összetevő. Összetevők: édesítőszerek: kókuszvirág cukor, gluténmentes csokoládé pasztilla: 17,7% (kakaómassza, kakaóvaj, xilit, emulgálószer: napraforgó lecitin), tápiókaliszt, dióbél, kókuszzsír, tojás, kókuszliszt, kakaópor, puffasztott amaránt: 0,7%, étkezési sav (aszkorbinsav), térfogatnövelő-szer: nátrium-hidrogénkarbonát, útifűmag héj, konyhasó, vanília Átlagos tápértékadatok 100 g termékben: Energia: 2453,30 kJ / 586,33 kcal, Zsír: 34,47 g, ebből telített zsírsavak: 22,94 g, Szénhidrát: 60,13 g, ebből cukrok: 29,09 g, poliolok: 0 g, Élelmi rost: 3,04 g, Fehérje: 4,28 g, Só: 0,33 g Allergéninfók: Diót és tojást tartalmaz! A termék alacsony glikémiás indexű. Kézműves, paleolit termék. Minősített, gluténmentes eljárásra szakosított sütőüzemben készült.
Csokis-amarántos paleokeksz 100g további adatai

840 Ft

tovább az üzletbe
Coffee Street One Kft. Étcsokoládé 35g mandulaszeletekkel, xilites

Coffee Street One Kft. Étcsokoládé 35g mandulaszeletekkel, xilites

  • Összetevők: kakaómassza, xylit E967, kakóvaj, emulgeálószer: napraforgólecitin, természetes vanília, szeletelt mandulabél. A csokoládé kakaó szárazanyag tartalma legalább 70%.
Coffee Street One Kft. Étcsokoládé 35g mandulaszeletekkel, xilites további adatai

475 Ft

tovább az üzletbe
Gergely család Édenszelet Kókuszos Raffaello 40g

Gergely család Édenszelet Kókuszos Raffaello 40g

  • Összetevők: datolya kókusz mandula Tápérték egy szeletben(40g): Energia: 150 Kcal Szénhidrát: 21,5g Fehérje: 2,2g Zsír: 7,2g Nem tartalmaz színező anyagokat és finomított cukorféléket. A datolya a trópusi oázisok gyümölcse, tele az emberi szervezet számára szükséges ásványi anyagokkal és energiával, amelyek segítenek testünk egészségesen és fitten tartásában: A datolya rostanyagban gazdag, így gátolja a koleszterin felszívódását a bélben, és felgyorsítja a kiválasztódás folyamatát. Védi a gyomor nyálkahártyáját, mivel csökkenti az étel gyomorban töltött idejét és megköti a rákkeltő anyagokat a gyomorban. Antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek közül a legismertebb a béta karotin. Ezek az antioxidánsok védik a sejteket a káros szabad gyököktől. Ennek következtében a datolya fogyasztása gátolja a bél-, prosztata-, mell-, tüdő- és hasnyálmirigyrák kialakulását. A datolya magas vastartalommal rendelkezik: 100 g gyümölcsben 0.90 mg vas található. A vas a vörös vérsejtekben levő hemoglobin alkotóanyaga, amely a vér oxigén-szállító képességét határozza meg. Káliumtartalma is igen magas: 100 g datolyában 696 mg kálium található. A kálium a szívritmust és a vérnyomást szabályozó sejtek és testnedvek nélkülözhetetlen alkotóanyaga. Így a datolya rendszeres fogyasztása védelmet nyújt az agyérrendszeri és a szívkoszorúér betegségek kialakulásával szemben. A datolya további négy hasznos ásványi anyagot is tartalmaz: kálciumot, mangánt, rezet és magnéziumot. A kálcium a csontok és a fogak nélkülözhetetlen alapanyaga, ugyanakkor jelentős szerepet játszik az izomzat mozgatásában, a vér alvadóképességében és az idegimpulzusok továbbításában. A mangánnak egy különleges antioxidáns enzim előállításában van fontos szerepe, míg a réz a vörös vérsejtek előállításának lényeges összetevője. A magnézium a csontnövekedést segíti elő.  A kókusz jótékony táplálkozási hatásai: Megelőzi az elhízást. Felgyorsítja az anyagcserét, mivel azonnal hasznosítható energiaforrás, és a többi zsíroknál jóval kevesebb kalóriát tartalmaz.  A kókuszt tartalmazó készítmények fogyasztóinak hosszabb ideig nincs éhségérzetük, és ezért kevesebb ételt fogyasztanak. Egészségesebb szívet biztosít. Könnyen bomló zsírokat tartalmaz, amelyek alapvetően fontosak az egészség megőrzése érdekében. Az általunk fogyasztott zsírok 98%-a a nehezen lebomló zsírok kategóriájából kerül ki. A kókuszban levő könnyen bomló zsírok nem hatnak negatívan a koleszterinszintre, ugyanakkor csökkentik az érelmeszesedés és a szívbetegségek kialakulásának kockázatát. Gyors energiaforrás. Kimagaslóan tápláló tiszta energiát biztosít a test számára. A kókuszt a szervezetünk teljes mértékben azonnali energia előállítására használja, és így nem raktározza el zsírok formájában. Ezáltal növeli az állóképességet és a sportolók teljesítőképességét.  A mandula előnyös hatásai egészségünkre: Csökkenti a szívinfarktus kockázatát Csökkenti a koleszterinszintet Erősíti az érfalakat Erősíti a csontokat és a fogakat Csökkenti a vércukor és inzulin emelkedését étkezések után Javítja az agyműködést Lúgosító hatású
Gergely család Édenszelet Kókuszos Raffaello 40g további adatai

340 Ft

tovább az üzletbe