206 termék, 7. oldal
Orion Orion OSH855 borotva

Orion Orion OSH855 borotva

Orion Orion OSH855 borotva további adatai

4 589 Ft

Braun HC 5010 Hajvágó készülék

Braun HC 5010 Hajvágó készülék

Braun HC 5010 Hajvágó készülék további adatai

11 300 Ft

Braun BT 5010 Szakállvágó készülék

Braun BT 5010 Szakállvágó készülék

Braun BT 5010 Szakállvágó készülék további adatai

16 390 Ft

Panasonic WES9077Y1361

Panasonic WES9077Y1361

Panasonic WES9077Y1361 további adatai

3 670 Ft

 Derma Seta szőrtelenítő

Derma Seta szőrtelenítő

Derma Seta szőrtelenítő további adatai

2 990 Ft

tovább az üzletbe
ILLUMINAGE Mé Elos Soft 100K tartós szõrtelenítõ

ILLUMINAGE Mé Elos Soft 100K tartós szõrtelenítõ

ILLUMINAGE Mé Elos Soft 100K tartós szõrtelenítõ további adatai

99 999 Ft

tovább az üzletbe
Panasonic ERGN30K503 orrszőrzetnyíró

Panasonic ERGN30K503 orrszőrzetnyíró

Panasonic ERGN30K503 orrszőrzetnyíró további adatai

3 889 Ft

Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék Triple Pulse technológiával 150000 villanás 1 db

Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék Triple Pulse technológiával 150000 villanás 1 db

 • A Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék a piac egyik legerősebb készüléke, robosztus stabil felépítése könnyű kezelést tesz lehetővé. 3-szor erősebb és 15-ször több villanás, mint az eddigi Rio IPL készülékek, hogy még gyorsabban és eredményesebben tűntethesse el a nem kívánt szőrszálakat.
  Kitűnően alkalmas a karok, lábak, férfiak esetében a hát, mellkas és bármeny nagyobb testfelületek kezelésére is, mivel a kezelőfej mérete ezt lehetővé teszi. Emellett az érzékenyebb, kisebb testfelületek szőrtelenítésére is ideális, mint az arc vagy a bikini vonal, hónalj.

  Az IPL technológiával működő Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék a modern villanófényes eljárást alkalmazza. A kezelőfejet a bőrre helyezve, az erős pulzáló fény a szőrsejtekbe hatol, s elegendő energiát hordoz ahhoz, hogy elpusztítsa a szőr gyökerét a körülvevő területek érintése nélkül.

  Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék jellemzők:
  - 78%-os szőrzetcsökkenés 4-5 kezelés után
  - Tripla pulzus technológia*
  - Legkorszerűbb biztonsági funkciók: érzékelők, biztonsági kulcs és kódok segítik a könnyű és biztonságos használatot. (a Rio gépeinek használatakor a kezeléshez nincs többé szükség egyéb védőintézkedésekre, szemüvegre stb...)
  - 6-7 évre tartós vagy végleges szőrtelenséget biztosít
  - Arcon alkalmazható
  - Férfiak számára is alkalmas
  - 5 állítható intenzitásfokozat

  *A Triple Pulse technológia:

  A technológia révén 3 nagy erejű villanás érhető el kevesebb, mint 30 ms alatt, így nagy fényenergia éri a szőrtüszőt, a még hatékonyabb szőrtelenítés érdekében. Mindezt anélkül, hogy felmelegítené a bőrt.
  Hosszantartó cserélhető lámpafej, 150 000 villanással!

   A készülék professzionális minőségű kvarcégőt tartalmaz, így nem kell az égő miatt aggódni! 150 000 villanásra elegendő feje akár 15 ember teljes test tartós vagy végleges szőrtelenítésére elegendő, így nem szükséges lámpákat vásárolni hozzá. Az egyedülállóan sok villanás számnak köszönhetően nem kell a csere lámpa plusz költségével számolni vásárláskor.


  Mely területeken használható a Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék?
  Az IPL technológiával működő szőrtelenítő készülék a gyors és hatékony végleges szőrtelenítés eszköze, olyan nagyobb területekre is egyszerűen alkalmazható, mint a láb, kar, hónalj, bikini vonal, hát és mellkas. Egy teljes testkezelés körülbelül 1-1,5 óra. A készülék arcon is alkalmazható, de ne használja a Rio IPL Pro-t a szem környékén és az ajkakon!


  Hogyan használjuk a Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készüléket?
  24 órával a kezelés elkezdése előtt teszteljük a gépet a bőrünk egy kisebb részén, ezáltal megállapíthatjuk a legmagasabb, még számunkra kényelmes erősségi szintet.
  Ha elvégeztük a bőrtesztet, és készen állunk a kezelésre, akkor borotváljuk le a kezelendő területet! Minimalizálja a szőrszál hosszát, amely a fényt a gyökérhez vezeti.
  Kapcsolja be a gépet, üsse be a biztonsági kódot majd nyomja meg a play gombot és a kezelőfejet helyezze a kezelni kívánt területre. Ha a kezelőfej összes szenzora érzékeli hogy a lámpa már a bőrön van, akkor a gomb megnyomásával villanást adhatunk le a kezelt területre. Ezután helyezze arrébb a kezelőfejet.
  Két láb teljes kezelése csupán 50 percet vesz igénybe, így kedvenc sorozata vagy filmje nézése közben el is tudja végezni a tartós vagy végleges szőrtelenítéshez szükséges kezelést.
  A kezelések közötti szükséges várakozási időtartam nincs pontosan meghatározva. Az ajánlott idő az első időszakban 2-3 hét, majd ez havi 1 alkalomra nő az 1-1,5 éves kezelési periódus befejezéséig.

  Milyen szőr/bőrszínre alkalmazható?
  Az IPL szőrtelenítés világos, világosbarna bőrön és sötét szőrzeten a leghatékonyabb, azaz minél nagyobb a színkontraszt a melanin tartalom miatt. Lebarnult, sötétbarna bőrön a készülék nem alkalmazható, továbbá ősz vagy szőke szőrszálakon sem hatásos.

  Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék biztonsági jellemzők
  • Kulcsos indítás
  • Nyomógomb-kombinációs zár bekapcsoláskor
  • Kötelező szintek közötti villantás
  • Érzékelő szenzorok
  • Lámpafej-védők
  • Beépített UV filter

  GY.I.K.

  Hogyan készítsem fel a bőrömet az IPL-es szőrtelenítő használatára?
  Legyen tiszta és száraz a bőre! Az IPL technológia halvány bőrön a leghatékonyabb. A kezelés előtt 3 hétig ne napozzon, vagy szoláriumozzon!

  Hogyan készítsem fel a szőrszálaimat az IPL szőrtelenítésre?
  Borotválja le a kezelendő területet! Minimalizálja a szőrszál hosszát, amely a fényt a gyökérhez vezeti, nehogy a bőrfelszín felett égjen meg a szőrszál.

  Mely területeket kezelhetek?
  A test legnagyobb részén használható az IPL-es szőrtelenítő készülék: lábon, karon, bikini vonalon, háton, mellkason. Az arcon is használható!
  Használhatok IPL szőrtelenítést, ha érzékeny a bőröm?
  Igen, az IPL-es szőrtelenítő gép a szőrszállal lép csak reakcióba és a körülvevő bőrt nem érinti.

  Mit kell kerülni a kezelés után?
  Kerülje a napozást és szoláriumozást a kezelést követő 48 órában! Bizonyosodjon meg róla, hogy a bőrszíne újra természetes lesz az újabb kezelés előtt. Ha fedetlen bőrrel megy napra, használjon napvédőt! Szintén kerülje a dörzsölést, a hámlasztó termékek használatát! A kezelés után 48 óráig ne ússzon klóros vízben és ne szaunázzon! A klóros víz viszkető érzést okozhat.

  Milyen sűrűn használhatom az IPL-es szőrtelenítő készüléket?
  Az egymást követő kezelések között két hét kihagyást ajánlunk, de ez nem szabályszerű. Van, aki minden héten szereti használni, s van, aki csak havonta egyszer. Mindez függ az egyéni preferenciáktól, valamint a kezelendő területtől. Amennyiben a kezelt terület már nem piros, fájó vagy gyulladt, a kezelés 48 óra múlva megismételhető. A kezelést követően nem vesz észre változást, a kezelt szőrszálak egy része a kezelést követő 1-2 hétben hullik ki. Úgy válassza meg a következő kezelés idejét, ahogy kényelmes Önnek! Óvakodjon a túl sok használattól egy területen, mert pirosodást és duzzadást okozhat!

  Hány kezelésre lesz szükségem?
  Az IPL szőrtelenítésnél látható eredményhez 2-3 kezelés elegendő, de a tartós vagy végleges szőrtelenséghez minimum hat kezelés szükséges egy minimum 12 hónapos időszak alatt. Ez egyénileg különböző lehet és függ a kezelt területtől, a szőr sűrűségétől, növekedési ciklusától és színétől is. Kezdetben minden kezeléssel ritkulnak és vékonyodnak a szőrszálak. Nők, akik hormonok miatti megnövekedett szőrnövekedéstől szenvednek, hosszabb kezelés igényelhetnek.

  Használhatok más szőrtelenítést a kezelések között?
  Mivel az IPL technológiához fontos, hogy a szőr a szőrtüszőben legyen, az egész kezeléssorozat alatt tilos a gyantázás, epilálás és minden olyan módszer, mely a szőrt a szőrtüszőből eltávolítja. A szőrszálak szőkítése szintén tilos a kezelések közben, mivel ez eltünteti a melanint a szőrből, s így nem lesz hatékony a kezelés. Borotva, szőrtelenítő krém és mikrodermabráziós korong használata megengedett a kezelések között.

  Hány villanásra elegendő a lámpafej?
  150 000 villanásra , mely kíváló választás egy olyan család részére, ahol többen használnák a készüléket, hiszen egy személy teljes és végleges szőrtelenítéséhez 10 000 villanás elegendő (egy lábak+hónalj+bikinivonal kezelés kb 600 villanás).

  Miért fontos a kezelés előtti borotválás?
  Fontos, hogy a területet leborotválja a kezelés előtt, hogy a fényenergia a legnagyobb hatékonysággal hatolhasson a szőr gyökeréig. Ez megakadályozza, hogy a szőr megégjen a bőr felett, ami kellemetlen érzés lehet.

  Garancia?
  A Rio minden készülékére 2 év teljeskörű cseregarancia vonatkozik. Az angol gyártmány garancia a kiemelkedő minőségre.

  A csomag tartalma:

  • Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék
  • Magyar nyelvű használati utasítás
  • Angol nyelvű DVD
  • Adapter

   Műszaki adatok:

  • Energia: 35 J
  • Ciklusidő: 5 másodperc
  • Áramellátás: 220V 50 Ghz
  • IPL hullámhossz: 560-1100nm
  • Nyílásméret: 35 x 14 mm
  • Méret: 35 x 23 x 25 cm
  • Súly: 2,5 Kg

   Gyártási és származási hely: Egyesült Királyság
  © The Dezac Group Ltd
  A készülék hivatalos forgalmazója a MOPA Kft.
Rio IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék Triple Pulse technológiával 150000 villanás 1 db további adatai

102 893 Ft

X-EPIL Lehúzó textilcsíkok 50db

X-EPIL Lehúzó textilcsíkok 50db

X-EPIL Lehúzó textilcsíkok 50db további adatai

599 Ft

tovább az üzletbe
Braun MGK3060 Multifunkciós testszõrzet ápoló

Braun MGK3060 Multifunkciós testszõrzet ápoló

Braun MGK3060 Multifunkciós testszõrzet ápoló további adatai

17 989 Ft

tovább az üzletbe
Remington IPL6500 Epilátor, Intenzíven Pulzáló Fény, arcra és testre, Fehér/Lila ( IPL6500 )

Remington IPL6500 Epilátor, Intenzíven Pulzáló Fény, arcra és testre, Fehér/Lila ( IPL6500 )

Remington IPL6500 Epilátor, Intenzíven Pulzáló Fény, arcra és testre, Fehér/Lila ( IPL6500 ) további adatai

95 900 Ft

tovább az üzletbe
Beurer HL 100

Beurer HL 100

 • Arcra, karokra, lábakra, hónaljra és bikini-vonalra
 • XXL fény terület (2x3cm) a különösen gyors kezelés érdekében
 • State-of-the-art fény technológia (Home villnaófényes) amelyet a bőrgyógyászok is használnak

109 720 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

Homedics cserepatronok IPL-HH101

Homedics cserepatronok IPL-HH101

Homedics cserepatronok IPL-HH101 további adatai

11 090 Ft

tovább az üzletbe
Silk'n Silk&#39,n Glide a férfiak

Silk'n Silk&#39,n Glide a férfiak

Silk'n Silk&#39,n Glide a férfiak további adatai

91 590 Ft

tovább az üzletbe
Rio X60 RIO scanning lézer szőrvesztő - tokozású

Rio X60 RIO scanning lézer szőrvesztő - tokozású

Rio X60 RIO scanning lézer szőrvesztő - tokozású további adatai

137 430 Ft

tovább az üzletbe
Braun PT5010 Trimmer, precíziós vágó, mosható fej és fésű, AAA elemmel működő (4210201132332)

Braun PT5010 Trimmer, precíziós vágó, mosható fej és fésű, AAA elemmel működő (4210201132332)

Braun PT5010 Trimmer, precíziós vágó, mosható fej és fésű, AAA elemmel működő (4210201132332) további adatai

4 490 Ft

tovább az üzletbe
Braun MGK3040 Multifunkciós testszõrzet ápoló

Braun MGK3040 Multifunkciós testszõrzet ápoló

Braun MGK3040 Multifunkciós testszõrzet ápoló további adatai

14 989 Ft

tovább az üzletbe
Silk'n Glide Men 200 000 HPL szőrtelenítő

Silk'n Glide Men 200 000 HPL szőrtelenítő

 • • A Silk’n első szőrtelenítő eszköze csak férfiaknak
  • 200.000 villanásszámot biztosít
  • A saját otthonod privát szférájában használhatod
  • Az egész testen használható
  • Az ingyenes Silk’n Body Groomer-t tartalmazza
  • Villanó és csúsztató módszer
  • Állítható sebesség
  • Öt energiabeállítási lehetőség
  • A sötétebb bőrtónusoknál is használható
  • Biztonságos használat még a napozás után is (csak az első energiaszinttel)
  • Kezelési terület: 3 cm²
  • Nem igényel újratöltő lámpát
  • Egy strapabíró táska is jár hozzá
  • Klinikailag bizonyított
  • Ingyenes Silk’n alakalmazással, hogy megtervezze a kezelést
  Garancia: 2 év
Silk'n Glide Men 200 000 HPL szőrtelenítő további adatai

76 491 Ft

Philips BG2024/15 BODYGROOM Bodygroom series 3000 Testszőrtelenítő

Philips BG2024/15 BODYGROOM Bodygroom series 3000 Testszőrtelenítő

Philips BG2024/15 BODYGROOM Bodygroom series 3000 Testszőrtelenítő további adatai

8 489 Ft

Rio IPHR-C IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék IPHR-C

Rio IPHR-C IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék IPHR-C

Rio IPHR-C IPL Hello Skin villanófényes szőrtelenítő készülék IPHR-C további adatai

89 990 Ft

tovább az üzletbe