174 termék, 7. oldal
Rio Yes Lézeres szőrtelenítő készülék LCD kijelzővel 60 szálas szkenner 1 db

Rio Yes Lézeres szőrtelenítő készülék LCD kijelzővel 60 szálas szkenner 1 db

 • A RIO legújabb Salon Laser készüléke, a Rio YES Lézeres szőrtelenítő készülék, amely a RIO SALON LASER X60 továbbfejlesztett változata! A készülék korszerű LCD kijelzőt, és egy beépített bőrérzékelőt is kapott.

  Otthoni használatra engedélyeztetve:

   • 808 nm-es pulzáló lézer
  a továbbfejlesztett szkennelő egység sokkal pontosabb lefedettséget biztosít
  beépített bőrérzékelő tárolja a bőr fényérzékenységét az első alkalommal
  kedvezőbb kialakításnak köszönhetően egyszerűbb kezelhetőség
  • LCD kijelző
  • 2 mód (1 vagy 60 szőrszálat kezel egyszerre)
  • 5 erősségi szint
  • Gyors és kényelmes
  • Elpusztítja a szőr gyökerét
  • Arcon is használható
  • Nőknek és férfiaknak egyaránt

  A lézerfény a bőrön áthatolva jut el a szőrszálak gyökeréig anélkül, hogy a bőrfelszínt károsítaná. 

  Technológiájának köszönhetően ideális az érzékeny területek szőrtelenítésére is. Szerezze be saját lézeres szőrtelenítő készülékét, melyet azokon a területeken használhat, amelyeken csak akar. 
  A kozmetikai kezelések töredékéért szőrtelenítheti a karját, hónalját, arcát vagy akár a bikini vonalat is. A készüléket több személy is használhatja.
Rio Yes Lézeres szőrtelenítő készülék LCD kijelzővel 60 szálas szkenner 1 db további adatai

95 994 Ft

Braun Silk-expert IPL BD 5009

Braun Silk-expert IPL BD 5009

Braun Silk-expert IPL BD 5009 további adatai

118 000 Ft

tovább az üzletbe
Philips SC2005/00 LUMEA IPL villanófényes szõrtelenítõ, vezeték nélküli

Philips SC2005/00 LUMEA IPL villanófényes szõrtelenítõ, vezeték nélküli

Philips SC2005/00 LUMEA IPL villanófényes szõrtelenítõ, vezeték nélküli további adatai

124 990 Ft

tovább az üzletbe
Babyliss G395E Kompakt IPL-Quartz tartós szõrtelenítõ arcra és testre (200K)

Babyliss G395E Kompakt IPL-Quartz tartós szõrtelenítõ arcra és testre (200K)

Babyliss G395E Kompakt IPL-Quartz tartós szõrtelenítõ arcra és testre (200K) további adatai

79 990 Ft

tovább az üzletbe
ETA 6342 90000 Bruno Szőrtelenítő szett

ETA 6342 90000 Bruno Szőrtelenítő szett

ETA 6342 90000 Bruno Szőrtelenítő szett további adatai

7 939 Ft

Beurer IPL 9000 Fénypatron

Beurer IPL 9000 Fénypatron

29 990 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

Remington PG 6150 komplett szőrtelenítő készlet

Remington PG 6150 komplett szőrtelenítő készlet

Remington PG 6150 komplett szőrtelenítő készlet további adatai

13 890 Ft

Rowenta EP9870D0 Derma Perfect Pro Precision testszőrtelenítő

Rowenta EP9870D0 Derma Perfect Pro Precision testszőrtelenítő

Rowenta EP9870D0 Derma Perfect Pro Precision testszőrtelenítő további adatai

89 990 Ft

Philips Lumea Advanced IPL SC1997 / 00

Philips Lumea Advanced IPL SC1997 / 00

95 990 Ft-tól

árak összehasonlítása

4 ajánlat

Homedics DUO IPL Tartós szőrtelenítő kezelőfej

Homedics DUO IPL Tartós szőrtelenítő kezelőfej

Homedics DUO IPL Tartós szőrtelenítő kezelőfej további adatai

14 990 Ft

tovább az üzletbe
Rio GO LAHH lézeres szőrtelenítő készülék 1 db

Rio GO LAHH lézeres szőrtelenítő készülék 1 db

 • ​Rio GO Lézeres szőrtelenítő készülék
                                                                   
  Tartós/ végleges szőrtelenítés otthon az angol Rio Beauty forradalmian új, otthoni használatra kifejlesztett, lézeres technológiát használó szőrtelenítő gépével.
   
  A RIO legújabb Salon Laser készüléke, a Rio GO Lézeres szőrtelenítő készülék, amely a RIO SALON LASER-ek új generációs családjának legfrissebb tagja. Könnyen és kényelmesen, kézben használható modell.
   
  •Otthoni használatra kifejlesztve
  •808 nm-es pulzáló lézer
  •A továbbfejlesztett szkennelő egység sokkal pontosabb lefedettséget biztosít
  •Kedvezőbb kialakításnak köszönhetően egyszerűbb kezelhetőség
  •2 mód közül választhat: single vagy scan üzemmód
  •5 erősségi szint
  •Gyors és kényelmes
  •Elpusztítja a szőr gyökerét
  •Arcon is használható
  •Nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas
  •Angol gyártmány
   
  A lézerfény a bőrön áthatolva jut el a szőrszálak gyökeréig anélkül, hogy a bőrfelszínt károsítaná. A Rio GO Lézeres szőrtelenítő készülék egy lézersugarat küld a szőrtüszőbe, hogy anélkül pusztítsa el a szőr gyökerét, hogy a körülötte lévő területre hatással lenne. Ezt a folyamatot fototermolízisnek is nevezik. Technológiájának köszönhetően ideális az érzékeny területek szőrtelenítésére is.
  Szerezze be saját lézeres szőrtelenítő készülékét, melyet azokon a területeken használhat, amelyeken csak akar. A kozmetikai kezelések töredékéért szőrtelenítheti a karját, hónalját, arcát vagy akár a bikini vonalat is. A készüléket több személy is használhatja.

  Rio GO Lézeres szőrtelenítő készülék 2 módban használható.
   
  •Single módban, mely pár szőrszálat kezelhet egyszerre.
  •Scan módban, mellyel kb 60 szőrszálat kezelhet egyszerre. A lézer a célzott területen kb 20-40 másodpercig villog, majd elalszik és a hangjelzés adja tudtunkra, hogy a lézerfej a következő területre helyezhető.
   
  A kezelés teljesen fájdalommentes. A legmagasabb fokozaton használva érzékenyebb bőr esetén és az érzékenyebb területeken enyhe csípő érzés jelentkezhet.


  Legkorszerűbb biztonsági funkciók:
  •érzékelők
  •biztonsági kulcs
  •kódos indítás
  •a Rio gépeinek használatakor a kezeléshez nincs többé szükség egyéb védőintézkedésekre, szemüvegre stb.
   
  Hogyan működik a Rio GO Lézeres szőrtelenítő készülékpontosan? 

  A kezelés alkalmával a kezelőfejből kibocsátott lézerfény a bőrön áthatolva, egészen a szőrtüsző tövéig jut, ahol energiája a pigmentet tartalmazó tüszőben elnyelődik, és hővé alakulva elégeti az osztódó sejteket, vagyis megsemmisíti a szőr gyökerét. Persze felmerül a kérdés, hogyan különbözteti meg a lézer a szőrtüszőt a bőrtől, miért nem a bőrünk ég meg. A lézer természetesen nem ismeri fel a szőrtüszőt, hanem a kezelt terület legsötétebb részén nyelődik el, ami bőrünk esetében a szőr maga, így a kezelés akkor igazán eredményes, ha minél világosabb a bőrünk, a szőrszálak pedig minél sötétebbek. Tehát, ha egyszerűen akarunk fogalmazni, akkor a lézer lényegében kiégeti a szőröket, anélkül, hogy a bőrünkön maradandó égési sérülések keletkeznének.

  A megfelelő bőrtípusok :
  Az epidermisben található melanin szintén elnyeli az energiát és korlátozza a lézerfény behatolásának mélységét a bőrbe. A 808 nm-es hullámhosszú fény lehetővé teszi a viszonylag sötét bőr és a világos bőrtípusok kezelését is. Mindazonáltal a lézeres szőrtelenítő gép nem alkalmas afro-amerikai vagy nagyon sötét bőrtípusok kezelésére. A lézerrel történő szőrtelenítés nem hatásos a fehér vagy szürke színű haj eltávolításában sem, ilyen esetekben az elektrolízis merülhet fel megfelelő alternatívaként.

  Miért szükséges sorozatos és kitartó kezelés?

  A szőr minden ember esetében különbözően nő kortól, súlytól, anyagcserétől, hormonoktól, nemzetiségi hovatartozástól, gyógyszeres kezelésektől és más sok tényezőktől függően. Azonban minden szőrszál keresztülmegy három megkülönböztethető növekedési fázison:

  Aktív növekedési fázis (Anagén fázis): 2-7 évig tarthat. Ez alatt a fázis alatt a szőrtüsző aktívan olyan sejteket termel, amelyek a szőrszál alapjai. A test bizonyos területeiben, mint például a fejbőrben, a többség (83 százalék) ebben a fázisban van. Az anagén fázis alatt a szőrnek rengeteg melaninja van.

  Degradációs fázis (Katagén fázis): 10-20 napig tart, ami alatt a szőr abbahagyja a növekedést, de még nem hull ki. A testünkön található szőrzet körülbelül 3-4 százaléka mindig ebben a fázisban van. A szőrtüsző ekkor összemegy, és felkészül a szőr kihullatására.

  Pihenő fázis (Telogén fázis): mely több hónapon keresztül is eltarthat. Ekkor a szőrszálak kihullnak és új szőrszál kezd el nőni. A szőrtüsző végleges szőrtelenítővel való kezelése nem hatékony ebben az időszakban.

  A lézeres kezelés csak akkor hatásos, amikor a haj az aktív növekedési fázisban van. A Degradációs vagy Pihenő fázisban lévő hajszálaknak az aktív fázisba kell érniük ahhoz, hogy a kezelés hatásos legyen. Ezért többszöri és hosszú távú kezelések sorozata szükséges a hatékony és tartós lézeres szőrtelenítéshez.

  Továbbá, egy kezelés alatt nem pusztítható el az összes aktív fázisban lévő szőrtüsző sem. Lesznek olyan szőrtüszők, melyekből soha nem nő szőrszál és lesznek olyanok, melyek ezentúl vékonyabb és világosabb szőrszálakat növesztenek és lesz néhány, melyekre alig lesz hatással egy kezelés. A kezeléseket ismételni kell annak érdekében, hogy azokat az aktív szőrtüszőket is elpusztítsuk, melyeket az első alkalommal nem sikerült. Ezeket az újranőtt szőrszálakat 2-4 hét múlva lehet majd észrevenni, az adott bőrterülettől függően. További folyamatos kezelések lesznek szükségesek annak érdekében, hogy az aktív fázisba lépő szőrtüszőket elpusztítsuk. A pihenő fázisban lévő szőrszálak számától függően a szőr újranövekedése lesz tapasztalható addig, amíg gondosan tervezett kezelésekkel, az összes szőrtüszőt el nem pusztítjuk.
   
  Gyakori kérdések

  Hogyan készüljek elő a lézeres szőreltávolításra?

  A lézeres szőrtelenítés nem igényel semmilyen speciális előkészületet. Mivel a szőrtelenítés világosabb bőrön a leginkább hatékony, kerülje a lézeres szőrtelenítés előtti napozást, szoláriumozást. A legjobb eredményeket 1-3 mm hosszú szőrszálakon lehet elérni, így amennyiben ennél hosszabb a szőrzete, vágja le kicsit. A borotválkozás is egy jó megoldás, amennyiben a szőrszálak a gyökereknél még láthatóak maradnak.
   
  Milyen lesz a bőröm a kezelés után?

  Általában semmilyen változás nem észlelhető a kezelést követően. Enyhe pír előfordulhat, de normál esetben 24 órán belül eltűnik. A helyi bőrpírt a szűrtüszők elpusztítása okozza és a kezelés normális velejárójának tekinthető.
   
  Milyen területeket kezelhetek?

  A legtöbb helyről a szőrzet eltávolítható lézeres szőrtelenítés segítségével - a leggyakrabban kezelt felületek az arc, hónalj, lábak, mellkas, hát és bikinivonal. Nem ajánljuk azonban a lézeres szőrtelenítést szemöldökön.
   
  Milyen gyakran ismételhetem a kezeléseket?

  Amíg a szőrtüsző vagy az azt körülvevő bőr nem piros, fájdalmas vagy gyulladt, a kezelés 24 óra elteltével ismételhető. A legtöbben azonban várnak 3-4 hetet a kezelések között annak érdekében, hogy azonosíthassák, mely szőrszálak nőttek újra és melyek tűntek el tartósan.
   
  Hány kezelésre lesz szükségem?

  A lézeres szőrtelenítő kezelések általában egy 6 hónapos időtartam alatt elvégzett 6 alkalmas kezeléssorozat után tekinthetőek hatékonynak. Ez persze személyenként változó a kezelt bőrterülettől, a szőrszálak sűrűségétől, a szőr növekedés ciklusától, valamint a szőr színétől. A világos bőrön sötét szőrszálak reagálnak a legjobban a kezelésekre, azonban minden esetben több kezelés szükséges a látható és hosszú távú eredmények érdekében. Vannak olyanok, akiknek több és vannak, akiknek kevesebb kezelésre lesz szükségük. Az első időszakban a szőr mennyiségének fokozatos csökkenését tapasztalja. Azok a hölgyek, akik férfihormonok túltengése miatt túlzott szőrnövekedéstől szenvednek, mindenképp több kezeléssorozatot hajtsanak végre.
   
  Használhatok más szőrtelenítési módszereket is a kezelések alatt?

  A lézeres szőrtelenítés csak úgy működik, ha szőr van jelen a szőrtüszőben. Emiatt az olyan szőrtelenítési módszerek, melyek eltávolítják a szőrtüszőből a szőrszálat - gyantázás, epilálás, csipeszek - nem alkalmazhatóak a lézeres kezelések alatt. A szőrszálak színtelenítése, szőkítése szintén tilos, hiszen kivonja a pigmenteket a szőrszálakból és a lézeres kezelés hatástalan lesz. A borotválkozás, mikrodermabráziós lemezek és szőrtelenítő krémek ideális választások lehetnek erre az időszakra.
   
  Van szükség bármilyen utókezelésre?

  A napozást és szoláriumozást a kezelés után legalább egy hétig kerülni kell. Amennyiben bőrét intenzívebben nap érheti, használjon napolajat/napvédő krémet. A kezelést követő 48 órán belül kerülje a klóros vízben úszást és a kád forró vízben fürdést.
   
  Férfiak is használhatják? Háton, hason, mellkason, alkaron, felkaron, stb.?

  Igen, az összes Rio Lézeres szőrtelenítő rendszer alkalmas férfiak tartós vagy végleges szőrtelenítésére is, bár azt érdemes megjegyezni, hogy több időt és energiát fog igénybe venni a nagyobb szőrsűrűség és erősebb szőrzet miatt.
   
  Mikor látom az első eredményeket?

  A kezelések után 1-2 hétig semmi nem történik, a szőr ugyanis a kezelést követően tovább nő, majd a kezelést követő 2-3. hétben hullik ki. Ezért is érdemes 2-3 hetente elvégezni a kezeléseket. Lézeres szőrtelenítés esetében az eredmények kb. 3 kezelés után már jól láthatóak. Egy idő után már csak ott kell kezelést végezni, ahol szőr maradt, azaz fokozatosan csökken a kezelési idő is. Összességében 6 hónap alatt lehet a teljes szőrtelenséget elérni, azonban az alvó fázisban lévő szőrszálak ezután fokozatosan és ritkábban előbújnak, ezeket is kezelni kell, amíg az összes szőrszál egyszer átért a 3 fázison és érte lézerfény. Mivel a lézer szétroncsolja a szőrtüszőt, ezért a lézeres szőrtelenítés hatásai megfelelő kezelési mennyiség esetén tartósak.

  Nehéz elsajátítani a kezelést?

  A részletes és pontos használati utasításnak köszönhetően nagyon gyorsan belejön bárki a Rio GO Lézeres szőrtelenítő készülék használatába. Sok idősebb, nyugdíjas hölgy is használja (pl. az arcukon) a Rio gépeket, melyek úgy lettek megtervezve, hogy bárki könnyen elvégezhesse a kezeléseket. Tapasztalat, hogy a gyakorlattal a kezelési idő is lerövidül. Természetesen munkatársai bármikor a rendelkezésére állnak telefonon, e-mailen és személyesen is hogy segítsék a betanulásban. A kezelőfények és hangok egyértelműen jelzik a kezelés kezdetét és végét, amikor is tovább kell helyezni a kezelőfejet. A legkönnyebb 2-3 hetente, akár az esti TV nézés közben elvégezni a kezeléseket.
   
  Mennyi időbe telik egy kezelés?

  A két teljes láb szőrtelenítése szőrzetsűrűségtől függően az első időszakban a GO Lézer-el 2-3 órát is igénybe vehet, később ez fokozatosan csökken 1 órára. Várhatóan a 6. kezelést követően már csak ott kell kezelni, ahol foltokban szőrzet látható. A kezelés előtt 1-2 nappal le kell borotválni a bőrt, ellenben gyantázni, epilálni az egész kezeléssorozat alatt tilos. Javasoljuk, hogy ne egyszerre végezze el valaki a teljes test szőrtelenítését, hanem mivel csak 2-3 hetente kell kezelni, lehet egyik nap csak a lábakat, másik nap a kart, harmadik nap a hónaljat és bikinivonalat. Így a kezeléssorozat összesen napi 1, max 2 órát jelent, 3 napon keresztül, 2-3 hetes időintervallumban.
   
  Megszakíthatom a kezeléssorozatot?

  Természetesen, hiszen az elért eredmények nem vesznek el. A kezeléssorozat bármikor megszakítható és bármikor folytatható. Például, ha a nyár folyamán napozni szeretnénk, kifejezetten ajánlott a kezelések felfüggesztése. Fontos tudni, hogy a szüneteltetés ideje alatt is fokozatosan jönnek elő korábban alvó fázisban lévő szőrszálak. Azaz, ha több hónapot hagyunk ki, az eddig alvó szőrszálak kinövése miatt több dolgunk lesz később. Természetesen ez azt is jelenti, hogy már azok a szőrszák is elpusztulnak. Átlagosan egy szőrszálnak 2-3 ilyen sokk kell a "kihaláshoz". A kevesebb kezelés csak azt eredményezi, hogy a szőrszál kap egy sokkot, ami miatt megáll a növekedés és átmenetileg úgy tűnik, megszűnt a szőr, azonban később mégis újraéled. (Ez történik, amikor valaki csak 2 alkalommal megy el egy kozmetikába és elégedett az eredményekkel, később azonban újra és újra el kell mennie - nem kevés pénzért.) A Rio GO Lézeres szőrtelenítő készülék segítségével az alvó szőrszálak kezelése is megoldott, hiszen később bármikor elővehető.
   
  Használhatjuk többen is a családból a gépeket?

  Azt ajánljuk, hogy egyszerre maximum 2 fő végezze a kezeléseket, és a gép ne legyen heti 5-10 óránál többet használva, hiszen ezek otthonra, nem kozmetikába lettek kifejlesztve. A gép élettartama sok-sok év lehet, ez idő alatt a családtagok egymás után elvégezhetik a tartós vagy végleges szőrtelenítést, azonban a párhuzamos, folyamatos használat a gép élettartamának csökkenéséhez vezethet. Érdemes tehát egy családnak beruházni egy ilyen készülékbe, azonban fontos figyelni/szabályozni a heti használt óramennyiséget.
   
  Mit jelent a 2 év cseregarancia?

  Mivel angol gyártmányról van szó, és 1. osztályba sorolt, minőségi termékről, kevés a meghibásodás esélye a garancia időtartamán belül, de a készülékek a garancia idő lejárta után is sok-sok évig használhatóak. Természetesen fontos a megfelelő használat, a készülékeket nem szabad leejteni, ütésnek, erős rázkódásnak kitenni és el kell kerülni a túlterhelést.

  A doboz tartalma:

  Rio GO Lézeres szőrtelenítő készülék
  Használati utasítások
  Biztonsági kulcs
  Adapter

  Klinikailag bizonyított.

  Termékazonosító: LAHH
  Lézer fényhossz: 808 nm
  Termék osztály: 1. osztály
  Lézer osztály: 3B
  Gyártási és Származási hely: Egyesült Királyság

   

Rio GO LAHH lézeres szőrtelenítő készülék 1 db további adatai

95 242 Ft

Wahl BASIC Állatszőrnyíró

Wahl BASIC Állatszőrnyíró

Wahl BASIC Állatszőrnyíró további adatai

14 990 Ft

tovább az üzletbe
Wahl LithiumPro LED Hajnyíró

Wahl LithiumPro LED Hajnyíró

Wahl LithiumPro LED Hajnyíró további adatai

26 990 Ft

tovább az üzletbe
Rio Salon Celebrity lézeres szőrtelenítő készülék (LAHR2-C)

Rio Salon Celebrity lézeres szőrtelenítő készülék (LAHR2-C)

Rio Salon Celebrity lézeres szőrtelenítő készülék (LAHR2-C) további adatai

47 990 Ft

tovább az üzletbe
Remington IPL5000

Remington IPL5000

 • A készülék 3 részből áll: Bázis, Kézikészülék, UV szűrővel ellátott ablak
 • 2 másodpercenkénti villanás
 • Választható működési módozat beállítási lehetőségek: Többszöri villanás, Egyszeri villanás
 • LED-es kijelzés: Intenzitási szint, Módozat beállítás, Izzó élettartam kijelzés
 • Hálózati üzemmód
Remington IPL5000 további adatai

2 890 Ft

tovább az üzletbe
Rio Beauty Rio SAHR csiszoló szőrtelenítő

Rio Beauty Rio SAHR csiszoló szőrtelenítő

 • "Bársonyosan sima bőr, hosszan tartó hatás. Azoknak akik nem szeretik a borotvát, gyantázást! Dobja el borotváit, epilátorát és testápolóit – élje át a legbársonyosabb és simább bőrt, amivel valaha is rendelkezett. Mikrodermabráziós technológiát** alkalmazva a Rio Precious Legs™ az elképzelhető legsimább lábakat nyújthatja Önnek. A mikrodermabrázió hámosítja a bőrt és eltávolítja a nem kívánt szőrszálakat a lehető legközelebb a szőr gyökeréhez, biztosítva, hogy az eredmény bársonyosan sima legyen. A Precious Legs-szel elkerülheti a borotva általi vágásokat és a mechanikus epilátorok fájdalmas tépő hatását. Annyira egyszerű, hogy akár naponta is használhatja a Precious Leg-et. Bőre friss, szőrmentes, sima és gyönyörű lesz. gyorsan és könnyedén eltávolítja a szőrszálakat remek előkészület szoláriumozáshoz vagy más szépségápoláshoz IPL villanófényes és lézeres szőrtelenités előtt ideális szőreltávolítás többet nem kell nehezen felvihető testápolókkal, tépő hatással és vágásokkal foglalkoznia bármilyen hosszúságú szőrszálakon használható tökéletesen sima bőr gyors és egyszerű használat Garancia: 2 év cseregarancia "
Rio Beauty Rio SAHR csiszoló szőrtelenítő további adatai

14 989 Ft

Philips NT3160/10 Nosetrimmer series 3000 Kényelmes orr-,fülszőrzet-és szemöldökvágó

Philips NT3160/10 Nosetrimmer series 3000 Kényelmes orr-,fülszőrzet-és szemöldökvágó

Philips NT3160/10 Nosetrimmer series 3000 Kényelmes orr-,fülszőrzet-és szemöldökvágó további adatai

4 489 Ft

 Homedics IPL-HH150-EU Duo IPL tartós szőrtelenítő

Homedics IPL-HH150-EU Duo IPL tartós szőrtelenítő

Homedics IPL-HH150-EU Duo IPL tartós szőrtelenítő további adatai

59 990 Ft

tovább az üzletbe
Rowenta New Nomad TN1410 Hajvágó

Rowenta New Nomad TN1410 Hajvágó

Rowenta New Nomad TN1410 Hajvágó további adatai

6 990 Ft

Philips SC2009/00 LUMEA IPL villanófényes szõrtelenítõ, vezeték nélküli

Philips SC2009/00 LUMEA IPL villanófényes szõrtelenítõ, vezeték nélküli

Philips SC2009/00 LUMEA IPL villanófényes szõrtelenítõ, vezeték nélküli további adatai

169 999 Ft

tovább az üzletbe