359 termék, 15. oldal
Philips RQ 1160 CC

Philips RQ 1160 CC

 • Philips, körkéses villanyborotva
Philips RQ 1160 CC további adatai

990 Ft

tovább az üzletbe
Philips S7510 / 41 sorozat 7000

Philips S7510 / 41 sorozat 7000

Philips S7510 / 41 sorozat 7000 további adatai

58 970 Ft

tovább az üzletbe
DEESS IPL 300 otthoni tartós szőrtelenítő készülék bőrteszttel és szemüveggel 1 db

DEESS IPL 300 otthoni tartós szőrtelenítő készülék bőrteszttel és szemüveggel 1 db

 • ​A női álmok valóra váltója!

  Szőrmentesség és simaság az év 365 napján!


  Mi az a DEESS IPL szőrtelenítő készülék?


  Egy otthoni használatra kifejlesztett, IPL-es (villanófénnyel működő) szőrtelenítő gép! Segítségével a kezelt területek ÉVEKIG szőrtelenek és bársonyosan simák maradnak. Óriási előnye, hogy fájdalommentesen és gyorsan érhető el vele TARTÓS eredmény, szemben a borotva, gyanta, epilátor és szőrtelenítő krém IDEIGLENES megoldásaival.

  - Minden nap élvezheti a sima és szőrtelen bőr élményét,
  - elfelejtheti a szőrbenövéseket és fájdalmakat,
  - bármikor felvehet ujjatlan felsőt, töprengés nélkül mehet fürdőbe, uszodába.

  Hogyan működik az IPL villanófényes szőrtelenítő technológia?
  IPL kezelésnél a bőrre kibocsátott villanófény a szőrszálak festékanyagában nyelődik el, és ott hővé alakul át. Éppen ezért az IPL szőrtelenítő technológia akkor működik a legjobban, ha a szőr minél sötétebb és a bőr minél világosabb, ez a fekete és barna szőrűeknek örömhír. :) A villanófény roncsolja a szőrtüszőt, ezért a szőrszál visszanövése gátolt lesz. A kezelést többször szükséges ismételni, mert a villanófény csak a növekvő fázisban lévő szőrszálakat tudja elpusztítani, és a szőrszálaknak csupán 20-30%-a van ebben az aktív fázisban. Persze a többszöri kezelés a DEESS IPL készülékkel nem probléma, hiszen 300.000 garantált villanással rendelkezik, így 6 személy részére is évekig tartó eredményt tud biztosítani. 

  Hogyan válasszak az otthoni IPL szőrtelenítő készülékek közül?
  Napjainkban az otthoni tartós villanófényes (IPL) szőrtelenítés igen nagy népszerűségnek örvend, éppen ezért rengeteg készülék van jelen a magyar piacon. A kínálat nagy, a döntés pedig nem könnyű. Hogy a választást megkönnyítsük, összegyűjtöttük a 3 legfontosabb vásárlási szempontot!
  • Jobb a magasabb villanásszám! 

  IPL készülékeknél a garantált villanásszám a legfontosabb adat. Ez mutatja meg, hogy nagyjából mennyi szőr eltávolítására alkalmas az adott gép. Egy átlagos nő teljes testének (hónalj, lábak, intim területek) tartós szőrtelenítéséhez kb. 12.000-13.000 villanás szükséges. Ennél alacsonyabb villanásszámú gépet tehát nem érdemes vásárolni. A magasabb villanásszám mellett szól, hogy egyrészt költséghatékony, másrészt családtagjaink is használhatják a készüléket, anélkül, hogy állandóan a „kifogyása” miatt aggódnánk. Tehát úgy járunk a legjobban, ha minél olcsóbban vásárolunk meg egy olyan készüléket, ami a lehető legnagyobb villanásszámmal rendelkezik, mert akkor további extra kiadások nélkül (drága pótizzók) érhetjük el a kívánt eredményt. 

  • Kezelések gyakorisága? 
  Vásárlás előtt mindenképpen érdemes megvizsgálni, hogy a gyártó cég folyamatos vagy kúraszerű használatot ajánl-e. Nem mindegy, hogy a szőrtelenséghez pár hetente elő kell venni a készüléket, vagy egy kezeléssorozat után azt mondhatjuk, hogy kipipáltuk a szőrtelenítési projektet. Sajnos vannak olyan készülékek, melyek 2-6 hetente végzett FOLYAMATOS használatot írnak elő, holott ebben az esetben nem nyertünk többet, mint a gyanta/epilátor esetében, max. annyit, hogy ez a módszer fájdalommentes. Ezeknél a típusoknál előnyösebbek az olyan készülékek, melyekkel egy kezeléssorozat után csupán az évi pár fenntartó kezelésre kell összpontosítani – hiszen legtöbbünk pont azért kacérkodik a tartós szőrtelenítés gondolatával, hogy ne csak hetekre szabaduljunk meg a szőröktől. Nem mindegy, hogy tartós vagy átmeneti eredményt kapunk a pénzünkért!

  • Hol és ki használhatja? 
  Nincs annál bosszantóbb, mint amikor valamit megvásárolunk, mégsem tudjuk komfortosan és hatékonyan használni! Jó tudni, hogy néhány otthoni IPL gép nem használható egyes testrészeken (pl. arcon, intim zónában), illetve vannak olyanok, melyeket férfiaknak nem ajánlanak. Ha minden igényünket szeretnénk kielégíteni, és nem szeretnénk kellemetlen meglepetéseket, akkor csak olyan gépbe invesztáljunk, ami mindkét nem számára ajánlott és biztonságosan, könnyedén alkalmazható intim területen is.

  Miért érdemes a DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő készüléket választani?

  - Költséghatékony: 300.000 garantált villanással rendelkezik, így 6 fő részére is évekig tartó eredményt tud biztosítani (1 személynek általában 12.000-13.000 villanás szükséges), tehát hihetetlenül gazdaságos. A fenntartásához nem kell további extra költséggel számolnunk: nem kell egyfolytában drága csereizzót vásárolni hozzá, mint sok más otthoni készülékhez. 

  - Legjobb ár-érték arány: a DEESS esetében az 1 szőrtelenítési kúra és a fenntartó kezelések is csak 12.000-13.000 villanást fogyasztanak el. A kezeléssorozat általában 7-13 db 2-3 hetente végzett kezelést jelent. A kezeléssorozat alatt általában kb. 8.000 villanás fogy el, majd a későbbiekben a fenntartó kezelések többnyire kb. 4.000 villanást igényelnek, így jön ki, hogy 1 átlagos nő teljes testes (hónalj + intim terület + lábak + karok) tartós szőrtelenítéséhez összesen kb. 12.000-13.000 villanás szükséges. A DEESS IPL készülékben lévő 300.000 garantált villanás 6 fő teljes tartós szőrtelenségét képes biztosítani, vagy egy embernek évtizedekre megoldja szőrtelenítés problémáját!

  Ez rendkívül praktikus, főleg ahhoz képest, hogy vannak olyan IPL készülékek, melyeknél 6 hetente kell végezni a kezeléseket, így hiába rendelkeznek 60.000-100.000 villanással, az csupán egy embernek lesz elegendő, hiszen a folyamatos használat miatt rohamtempóban fogy ki belőle a villanás. 

  - Gyors és eredményes: klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy akár 80%-os szőrzetcsökkenés elérhető vele 3-5 kezelés után. 1 kezelés pedig szerencsére csak 2-30 percet vesz igénybe.

  - Sokoldalú: a kisméretű, könnyű készülék az intim területek és az arc szőrtelenítésére is alkalmas, valamint nők és férfiak számára is hatékony kezelést nyújt.

  - Fájdalommentes és diszkrét: saját időbeosztásunknak megfelelően kezelhetjük magunkat a 4 fal között – a diszkréció pedig, mint tudjuk, mindkét nem számára fontos! Arról nem beszélve, hogy búcsút inthetünk a fájdalomnak és a napi/heti idegőrlő procedúráknak.

  Szőrmentesség és simaság az év 365 napján!

  Miért éri meg a DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő készülék?

  Gazdaságos: 
  - 300.000 garantált villanással rendelkezik, ami pótizzók nélkül is akár 6 személy teljes, tartós szőrtelenítésére elegendő

  Gyors, egyszerű kezelés:
  - kisméretű, könnyű, hordozható
  - 3 cm2-es villanóablak (2-30 perc közötti kezelési idő)

  Biztonságos: 
  - minősítések: CE, ISO Medical minősítés 14485:2003,  
  - biztonsági érzékelő: csak akkor lehet villantani, ha a villanóablak 100%-osan illeszkedni a  bőrfelülethez
  - 5 fokozatos fényerősség állítás: kiválaszthatja a bőr- és szőrszínének megfelelő fokozatot, így nincs meg annak a kockázata, hogy túl magas fényerősséggel villant.
  - túlmelegedés érzékelő: automatikusan lekapcsol
  - intenzitás-memória: a kezelést azon az intenzitási szinten lehet elkezdeni, amelyiken előzőleg befejezték.
  - szemüveg: az arc kezeléséhez
  - 2 év garancia + orvosi szaktanácsadás
  Szőrtelen és selymes bőr,  nap, mint nap a DEESS IPL-lel!

  Vásárlói tapasztalatok - elégedett mosoly a garancia

  • Eddig 6-szor kezeltem a lábszáraimat. 2-3 hetente nő csak vissza újra kezelhető mennyiségű gyenge szőrszál, amikkel fél óra alatt megvagyok, míg nézem a kedvenc sorozatomat. A két naponta borotválkozáshoz viszonyítva, úgy gondolom, abszolút megérte a beruházás." T. Borbála (Szeged)
  • 1 hónapja vásároltam a DEESS-t és 3 használat után látványos változást értem el.” Cs. Márta (Budapest)

  Gyakran Ismételt kérdések:

  1. Hány kezelésre van szükség és milyen sűrűn?
  Az első 3-5 kezelést 2 hetente kell végezni. Így megakadályozható, hogy a szőrtüsző aktív állapotba kerüljön, és megelőzhető a szőr újranövekedése. A hatás erősítése érdekében ajánlott további 4-8 kezelést végezni 3-4 hetente. Ezután már csak a szőrök újbóli megjelenésekor lesz szükség fenntartó kezelésre, átlagosan 3-6 havonta.

  2. Mely területeket lehet kezelni? Kezelhető területek:
  arc ( = felső ajak, pajesz, áll), comb, lábszár, lábfej, hónalj, kar, mellkas, has, hát, bikinivonal, váll, kézfej.

  3. Mennyi ideig tart egy kezelés?
  Többnyire 2-30 perc (függ a bőrfelület nagyságától, a szőr sűrűségétől és erősségétől), pl. egy lábszár+comb kezelési ideje kb. félóra. A kezeléssorozat előrehaladtával a kezelési idő folyamatosan csökken majd, hiszen a szőrzet egyre ritkul.

  A DEESS IPL tartós szőrtelenítő készülék belépő egy gondtalan világba, hiszen segítségével…
  - elfelejthetjük a macerás, időrabló és idegesítő szőrtelenítési procedúrákat,
  - búcsút inthetünk a fájdalomnak, a szőrbenövéseknek és a kipattogzódásnak,
  - bármikor felvehetünk bármilyen ruhadarabot és az összes hirtelen jött programlehetőségre – legyen az strand, uszoda vagy randi – nyugodtan igent mondhatunk, hiszen nem kell aggódnunk, szégyenkeznünk a kinézetünk miatt,
  - mindig ápoltak és magabiztosak leszünk.
DEESS IPL 300 otthoni tartós szőrtelenítő készülék bőrteszttel és szemüveggel 1 db további adatai

142 990 Ft

Braun MG 5050 Trimmer Gillette borotvával

Braun MG 5050 Trimmer Gillette borotvával

Braun MG 5050 Trimmer Gillette borotvával további adatai

23 090 Ft

Panasonic ES-ST25KS803

Panasonic ES-ST25KS803

Panasonic ES-ST25KS803 további adatai

29 889 Ft

Braun Z50 Borotva

Braun Z50 Borotva

Braun Z50 Borotva további adatai

19 842 Ft

Philips S5340/06

Philips S5340/06

34 105 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

The Bluebeards Revenge Razors & Blades

The Bluebeards Revenge Razors & Blades

The Bluebeards Revenge Razors & Blades további adatai

11 500 Ft

tovább az üzletbe
Philips TT2040/32 testszőrzet nyíró

Philips TT2040/32 testszőrzet nyíró

Philips TT2040/32 testszőrzet nyíró további adatai

20 990 Ft

tovább az üzletbe
Philips QG3371/16

Philips QG3371/16

 • Univerzális, arc és fej Multigroom készlet
  Tökéletes sokoldalúság a tökéletes forma megvalósításához
  Teljesítse ki stílusát a vízálló, turbó teljesítményű
  MultiGroom Pro férfi szépségápolási készlet segítségével! A teljes fém vágókészülék és egy 7 tartozékból álló tartozék-készlet segítségével 18 hosszbeállítás közül válogathat, és könnyedén formázhatja haját és arcszőrzetét.

  Egyszerű használat
  • 50 perces vezeték nélküli használat 1 óra töltés után.
  • Turbóerő funkció - gyors eredmény a sűrű szőrön is
  • Az akkumulátor jelző fénye jelzi a töltöttségi állapotot
  • Teljesen mosható kialakítás az egyszerű tisztítás érdekében

  Bőrbarát kialakítás
  •A bőrbarát vágópengék könnyedén siklanak arcán és nyakán
  • Igazító szitás borotva a tökéletes kontúrokért
  • 20 mm-es vágófej a kis területekhez és kontúrigazításhoz
  • Nagy teljesítményű vágókészülék - gyorsabb, könnyebb formázás
  • Orrszőrnyíró: távolítsa el könnyedén a nemkívánatos szőrszálakat
  • Extra széles hajvágó a teljes és egyenletes hajvágásért
  Sokoldalú
  • 18 hosszbeállítás szakáll- és bajuszfésű
Philips QG3371/16 további adatai

16 990 Ft

tovább az üzletbe
Panasonic ES-SA40-S503

Panasonic ES-SA40-S503

 • Töltési idő: 8 óra
 • Borotválkozási idő: 21 perc

7 989 Ft-tól

árak összehasonlítása

3 ajánlat

Panasonic ER-GK40-S503

Panasonic ER-GK40-S503

12 061 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

Rowenta TN4800F0 Airforce Precision szakállvágó

Rowenta TN4800F0 Airforce Precision szakállvágó

Rowenta TN4800F0 Airforce Precision szakállvágó további adatai

14 790 Ft

tovább az üzletbe
Braun BT5070

Braun BT5070

19 900 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

Philips PT711/16

Philips PT711/16

Philips PT711/16 további adatai

14 900 Ft

tovább az üzletbe
Philips S9031/12

Philips S9031/12

 • Akár 20%-kal több szőrt* vág le egy végighúzással
  A Shaver 9000 az eddigi legfejlettebb borotvánk. Az egyedülálló kontúrkövető technológia az
  arca minden kontúrját kivételesen szorosan követi, a V-Track rendszer pedig a legideálisabb
  vágási pozícióba igazítja a szőrszálakat a legsimább borotválási eredmény érdekében.
  Tökéletes eredmény minden mozdulattal


  Tökéletességre tervezve
  • A szőrszálakat tökéletesen irányba állítja, az alapos borotválkozásért
  • 8 különböző irányba hajlítható a kiváló eredményért

  Kényelmes borotválkozás
  • Super Lift & Cut Action: megemeli, a bőrhöz közel vágja el a szőrt
  • AquaTec Wet & Dry technológia a kényelmes száraz/nedves borotválkozáshoz

  Hozza ki a legtöbbet borotvájából
  • Precíziós formázó a bajusz és a pajesz tökéletes formázásához

  Egyszerű használat
  • Az intuitív ikonokkal egyszerűen használhatók a funkciók
  • 50 perc vezeték nélküli használat egy óra töltés után
  • 2 év garancia


  Műszaki adatok

  Borotválási teljesítmény
  •Borotválkozási rendszer: V-Track precíziós körkések, Kontúrkövető technológia, Super Lift&Cut Action, Aquatec – nedves és száraz borotválkozáshoz

  Tartozékok
  •SmartClick: Precíziós vágókészülék
  •Védőtok: Utazótáska

  Egyszerű használat
  •Kijelző: 3 szintes akkumulátor-jelző, Tisztításra emlékeztető jelzés, Akkumulátor lemerülését jelző fény, Körkéscserére emlékeztető jelzés, Utazózárjelző
  •Tisztítás: Teljesen lemosható

  Design
  •Szín: Fekete szatén
  •Markolat: Ergonomikus fogás és markolat

  Tápellátás
  •Akkumulátor típusa: Lítium-ion
  •Működési idő: 50 perc / 17 borotválkozás
  •Töltés: Újratölthető, 1 óra töltés 50 perc használathoz, Gyorstöltés egy borotválkozáshoz
  •Automatikus feszültségválasztás: 100-240 V
  •Készenléti mód: 0,1 W
  •Maximális energiafogyasztás: 9 W

  Szerviz
  •2 év garancia
  •Cserélhető fej: Cserélje 2 évenként SH90 tartozékkal

49 900 Ft-tól

árak összehasonlítása

2 ajánlat

Sencor villanyborotva nyírófejjel, LED töltésjelző, 3 W, indításgátló kapcsoló, piros SMS 4013RD

Sencor villanyborotva nyírófejjel, LED töltésjelző, 3 W, indításgátló kapcsoló, piros SMS 4013RD

Sencor villanyborotva nyírófejjel, LED töltésjelző, 3 W, indításgátló kapcsoló, piros SMS 4013RD további adatai

5 690 Ft

tovább az üzletbe
Philips RQ1050

Philips RQ1050

 • borotva
Philips RQ1050 további adatai

1 120 Ft

tovább az üzletbe
Remington WPG3000

Remington WPG3000

 • Remington WPG3000 5-in-1 női szőrtelenítő szett
Remington WPG3000 további adatai

1 140 Ft

tovább az üzletbe
Remington F7790

Remington F7790

 • Teflon bevonatú szita: 45 %-kal csökkenti az esetleges bőr irritációt
 • 3 rugalmas szitaborítású nyírófej
 • Billenő fej, követi az arc vonalát
 • Kipattintható pajeszvágó: pajesz és bajusz formázásához
Remington F7790 további adatai

1 840 Ft

tovább az üzletbe