Extreme Digital

Főoldal » Boltok » Extreme Digital

Extreme Digital Értékelései Értékelések átlaga: 1.4 (142 értékelés alapján)

Extreme Digital webshop értékelése:


Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz
Olvasói értékelések


Értékelések átlaga: 1

Mindenkinek, akinek tartoznak, csak egy dolog segíthet, nagyobb balhét csapni, mint a többiek. Napi 2 telefon, 3 e-mail, és személyesen JÓ HANGOSAN a boltban is érdeklődni, hogy az ott lévő összes vevő is hallja. Egy idő után elegük lesz belőled, és nagy kegyesen foglalkoznak veled. Majd azt hazudják, hogy elutalták a pénzt. ez persze nem igaz. Majd azt hazudják, hogy a bankod nem fogadta el a pénzt. ez sem igaz, Ekkor majd kérnek egy másik bankszámlaszámot, na akkor kapod vissza. Ez egy koreográfia, gondolom le van írva nekik, hogy x számú megkeresés után adják vissza. Döbbenet, de ez van. És ilyen cégek létezhetnek, senki nem zárja be.

Értékelések átlaga: 1

Aki teheti,menjen be személyesen valamelyik boltjukba,és csapjon egy kis hisztit,nekem segített.Február 2-án átvettem a terméket személyesen,az oldalon azóta sem változott semmi,csak összekészítés alatt stádiumban van.

Értékelések átlaga: 1

2015. december 28-án rendeltem tőlük 3 terméket, ajándékkártyás online fizetéssel. A pénzt benyelték, a rendelést nem teljesítették azóta sem, a vételárat sem utalják vissza. Az ügyfélszolgálatuk telefonon elérhetetlen, e-mailben csak napok múlva reagálnak, akkor is csak ígérgetnek, teljesítés, érdemi válasz nuku. Valaha színvonalas bolt volt, most azonban csak pénznyelő. SENKINEK nem ajánlom, hogy online tőlük vásároljon, ha jót akar magának!

Értékelések átlaga: 1

Néha bejelentkezik, aztán gondol egyet és kijelentkezik :(

Értékelések átlaga: 3

Online hitellel vásároltam egy terméket,január 15-én be is vittem a szerződést,mindent aláírva.
El is küldték a banknak,csak éppenséggel "elfelejtették" aláírni az utalási megbízást.
Elküldtem nekik még egyszer,január 19-én,azóta ezer telefon,a banknak is,akik mondták,hogy jelezték nekik,de semmi válasz.A telefonos ügyintézés kb.annyit ér,mint lakatlan szigeten a tömegverekedés,felvilágosítást nem tudnak adni.
Lényeg az,hogy megkaptam a terméket,ami nem átcsomagolt,tehát zsír új volt,csak az a durva,hogyha nem megyek be február 2-án az üzletbe,és nyitom ki a pofámat,kiváncsi lettem volna,meddig tart még.

Értékelések átlaga: 1

Engem is átvertek ! lassan 4 hónapja viaskodom velük mert a lerendelt terméket ami egy tv 200 ezer forint a mai napig nem szállították ki és mindig igérgetnek csak pedig kifizettem ! Mit csináljak ??? Menjek be az üzletükbe vagy jelentsem fel őket ????

Értékelések átlaga: 1

Megy a csalás ezerrel ! Én karácsonykor vásároltam egy 100 ezer forintos mosógépet amit át is utaltam online azonnal. A rendelésemet és mindent ami kapcsolatos volt velem december 30.án minden indok nélkül törölték. Érdeklődésemre hogy hol a megrendelt árú amit kifizettem mindent letagadtak nem akarták visszautalni a pénzem ! Telefonon nem lehet csak automatát elérni ! Hosszú levelezésünkkor mindig kitaláltak valami hazugságot. Még jó hogy minden legalább 20 levelet elmentettem ami köztünk bonyolódott és a bankom is igazolta a részükre az utalást ! Tagadtak és tagadtak,majd fogyasztó védelem de ott sajna nem foglalkoztak vele mert szerintük ez már jogi és rendőrségi ügy és perköltséget jelent.Ez azért durva ,hogy átver egy cég és a saját pénzedet akarod vissza kapni ezért még perköltséget is ki kell fizetni !! Ezért megbíztam egy ismerős ügyvédet,hogy szerezze vissza a jogtalanul visszatartott pénzem amiért nem kaptam semmit! A weboldalukon nem lehet eligazodni mindent törölnek ha utalsz valamiért ! Több mint 1 hónap kálvária és sok.sok idegeskedés mire a felkért személy vissza tudta szerezni a pénzem ! Nem ajánlom senkinek sőt óva intem,hogy online vásároljon tőlűk és előre utaljon ! Sokan feladják és inkább hagyják veszni a pénzüket ! A lehető legrosszabb és leg átverősebb csaló tolvaj cég az interneten ami még létezik ! Soha többé edigitál még személyesen sem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Értékelések átlaga: 2

Mammut uzlet: sajnos nagyon legyengult a customer service. Itt allok reggel 11 orakkor. 2 vasarlo, 500 alkalmazott, fel ora varakozas a semmire, biztansagi or full taplo, alkalmatlan.... Nagyon szerettem az edigital-t... Kar hogy ez is ilyen gyenge lett.

Értékelések átlaga: 1

Visszatero hu vasarlok voltunk cegkent es maganszemelykent is. Most kuzdunk a penzunkert, mert a hibas termek szerintuk nem befolyasolja a rendeltetesszeru hasznalatot... A termeket nem bonthattuk fel, de a szamlan ott all, hogyha a gyari csomagolas fel lett mondva, akkor mar nem elhetunk az elallas jogaval. Most mar a fogyaszto vedelemnel tartunk, es fontolgatom a sajto nyilvanossagot is. Ha vege a huza-vonanak, nagy ivben kerulni fogjuk.

Értékelések átlaga: 1

Én is sajnos hónapokig vergődtem mire visszaadták a pénzem (nem kis összegről van szó), borzalmas customer service, felettessel nem lehet beszélni. Túl sok időmbe meg energiámba került mire visszakaptam a pénzt, mégegyszer ezen nem akarok keresztül menni. Nem ajánlom őket.

Értékelések átlaga: 1

Rendeltem, nem szállították le, lemondtam. Két és fél hónap+ezer telefon és ugyan annyi email, de végül visszaadták a pénzemet. Ettől függetlenül a büdös életben többet nem keveredek a honlapjukra. Soha senki ne fizessen nekik előre, mert hónapokig futhattok a pénzetek után.

Értékelések átlaga: 1

Nos, a pénzem hónapok óta nem adják vissza, de most emeltek a szinten, eltüntették a személyes oldalamról még a nyomát is a megrendelésnek, mintha soha nem is létezett volna. Hát mit mondjak, nem gondoltam volna, hogy egy ekkora cég ilyen elegánsan tud sikkasztani....igen, biztos van, akinek leszállítják a megrendelését, attól még a tobbi 115-nek úgy látom nem.

Értékelések átlaga: 1

100 % megbízható???? Informatikát tanítok de nem értem, hogy számolták ki... összeszámoltam 129 értékelésből 115 negatív!!! Bárhogy számolom nekem 89 % negatív hozzászólást ad az eredmény... :-(

Értékelések átlaga: 1

Mindenki kerülje amennyire csak tudja!!! Többször rendeltem tőlük, és több alakalommal küldtek hibás terméket! Tehát nem egyszer, és nem kétszer kaptam tőlük használhatatlan terméket!!! És ez egyik 50000 Ft-. értékű volt.Az ügyfélszolgálat meg sem tablettáz, kb. 10 perc után talán ha felveszik. Természetesen, a terméket nem cserélték ki...(akkor még nem volt olyan törvény hogy a vásárlástól elállhatsz). Tisztában vannak, hogy 50000 Ft-. ért vagy akár 15000 Ft-. ért senki sem fog pereskedni, mert többe kerül a leves mint a hús...Újra hibás terméket adtak el,most viszont amennyiben elállok a vásárlástól, vissza kel küldenem nekik a terméket ami saját költségre megy. Nem elég hogy megkárósítanak, hogy hibás terméket küldenek még miniuszban maradsz 2000 Ft-- al... Jó mi? Ja, és a pénzed kb. 2 hét után utalják vissza a szabályzatuk szerint, állítólag...Furcsa számomra, hogy mindenhol csak rosszat lehet róluk olvasni, és mégis működnek még... Mindenki gondolja meg jól, mielőtt az Extrem Digital - tól rendelne, nehogy kellemetlen meglepetések érjék!

Értékelések átlaga: 1

Vettem egy postaládát, de összelapítottat és rosszul zárodót küldtek.Igaz nem nyitottam ki a futár előtt, (utána viszont rögtön) azonnal felhívtam a futárt , az ügyfélszolgálatot , de undorító módon lepasszoltak. Bevittük a terméket a központa, ahol elismerték , hogy hibás és , hogy kicserélik. Vissza kellett küldeni a régit, hogy másnap küldik a cserét, de azt 2 hét után küldték feleáras utánvéttel.Undoritó cég. Hibás terméket küld ki és nem cserél! Senki ne vásároljon Tőlük!Megyek a fogyasztóvédelemhez! Felháborító, hogy egy áruház nem felel a termékéért.Köteles vagyok a gyárilag hibás terméket átvenni? Ez nem korret!

Értékelések átlaga: 1

Kedves Szabolcs!

Én is többször rendeltem tőlük. Mindaddig nem volt problémám, amíg az utoljára vásárolt cucc meg nem adta magát. Bajban ismerszik meg a jó barát. No én megismertem az Edigitalt, a segítségük zéró volt. Soha többet ED.

Értékelések átlaga: 5

Nem értem ezt a sok negatív hozzászólást,de én már kb. 20x rendeltem nálluk és minden az igéretek szerint történt. Időben megkaptam a terméket,amit ki akartam cserélni 14 napon belül azt kicserélhettem..... Nekem csak jó tapasztalatom van velük kapcsolatosan viszont 1 másik konkurens cég már az első alkalommal elvesztettem nállam a renomét, onnan soha többet. Szerintem mindenkinek van + és - tapasztalata is bizonyos cégekről, írni viszont legtöbbször csak az ír róla ha valami csalódás éri,

Értékelések átlaga: 1

4 hete közölték hogy a megrendelt terméket nem tudják teljesíteni mert nem forgalmazzák tovább. Azóta várok a pénzre. Az ügyfélszolgálat egy nulla, 15 perc várakozás után kapsz egy ingerült inkompetens agentet, aki valószínűleg huszadjára hallgatja végig aznap ugyanazt a panaszt és éppen azon gondolkozik, hogy mikor mondjon fel. Kerüld el messzire ezt a boltot, ha nem akarsz a pénzed után futkosni...

Értékelések átlaga: 4

Ez a cég teljesen megbízható. Mindenről időben tájékoztattak és a kiszállított termék is rendben volt.

Értékelések átlaga: 1

Ha visszanézem az értékeléseket, akkor nekem nem az jön le, hogy ez egy megbízható bolt, sőt! Még kp fizetéssel sem mernék venni tőlük semmit a nemlétező gari miatt. Mégis miért van az ott a jobb felső sarokban? Inkább 2% megbízható, 98% átverés bolt, nem?

Értékelések átlaga: 1

Igazán aljas amit csinálnak. Tudatosan átcsomagolnak törött terméket, amelyeket olyan szállítási címre küldenek, ahol előre fizettek. Abban bízva, hogy a futár előtt nem bontják ki. Reklamáció után meg csak lehet várni a pénzre. Ha valaki a futár előtt nem nézte meg, akkor nem kap semmit vagy csak kevesebbet. Valójában ez bűncselekmény. Vezetőség helye a börtönben lenne. Ez van.

Értékelések átlaga: 1

Valóban úgy töntetik fel a dolgokat, mintha raktáron lenne, aztán kifizeted, és nem történik smmi. A pénz visszaszerzéséhez meg sok sikert, hónapokig is eltarthat, ha egyáltalán sikerül. Előbb utóbb azért ez át fog menni a köztudatba. Nálunk a cégnél többen pórul jártak velük, így feketlistára kerültek. Ne bízzatok bennük, nem érdemes kockáztatni.

Értékelések átlaga: 1

olyan terméket árulnak, amelyről tudják, hogy típushibás, mégis árulják. A készletük néhány darab ezekből, amit újra kiadnak, ha valaki visszaviszi

Értékelések átlaga: 1

Az összes árúkereső oldalon "raktáron" levőnek jelzik azokat a termékeket is, amik már hónapok óta nem kapható.
(Pl: ZVC762SP - Raktáron - azonnal elvihető, Az oldalukon pedig: 2015.12.21 óta nem forgalmazzák és nincs is.)

Értékelések átlaga: 1

November óta várom, hogy visszautalják a pénzemet. Internetes bűnözők. Rendőrségi feljelentést kell tennünk, összefogni. Nyilván sokan vagyunk. Telefonban össze vissza hazudoznak. Se pénz, se árú.

Értékelések átlaga: 1

44 napja várom, hogy visszautalják a pénzemet... Nem tartják a szavukat, telefonban is csak ködösítenek, e-mailre nem válaszolnak. Közösségi oldalon megkeresve őket, csak elnézéseket kérnek üzenetben, de nem tesznek semmit. Úgy néz ki buktam a lóvét, mint sok más vásárlójuk, akiket visszafizetéssel hitegetnek. Ezentúl másnál fogok vásárolni, még ha az egy picit drágább is lesz.

Értékelések átlaga: 1

A hibás terméket nagyon bonyi módon nekem kellet visszajuttatni majd kideríteni,hogy náluk van,közben ezt mindvégig tagadták,közel két hét futkározásomban volt ez az egész. Ök nem tudnak csak egy dolgot beszedni a pénz és mellébeszélni.Javaslom,hogy a sok károsult jelentse fel őket a hatóságnál,hogy tisztuljon ez a piac,ne ilyen tekergők banda szívja a vérünket.
Ja és aki tudja ossza meg a közösségi oldalakon is had érezzék a törődést.

Értékelések átlaga: 2

Régen szerettem ezt a boltot, viszont mostani rendelésemnél a pénzt hó elején levonta a bank, azóta is azt írja hogy fizetésre vár... Frankó, hányszor fizessem még ki? Levélre nem reagálnak. Ez így gáz.

Értékelések átlaga: 1

Rossz élményeim vannak velük kapcsolatban. Telefonom nem cserélték ki ami hibás volt. 3 napot használtam majd elromlott. Szervízben volt 3 hétig. Utána visszakaptam és ugyanúgy rossz volt. Mikor a pénzem kértem vissza akkor azt mondták letelt a 14 nap visszatérítési idő. Még jó, hogy letelt mikor 3 hétig volt szervízben feleslegesen. Szóval elmennek a jó édes anyukájukba. :) Többet innen nem vásárlok. Inkább megveszem máshol 3-4 ezerrel drágábban az adott terméket.

Értékelések átlaga: 1

Törékeny tárgyat úgy postáznak, hogy egy 5-ször akkora dobozba bedobják, majd mikor közlöd velük, hogy eltört, annyira segítőkészek, hogy az alábbi választ kapja az ember: Csak a futár általi jegyzőkönyv a bizonyíték, a kicsomagolós videó sem az...
Eladják egyébként a más által visszavitt cuccokat is újként.


A bolt adatai


A bolt leírása

Extreme Digital: online, gyorsan, ingyen házhoz szállítással! Ma már a minket jellemző műszaki- és fotós termékek választéka számos termékkategóriával bővült. Arra törekszünk, hogy folyamatosan szélesedő kínálatunkkal minden vásárlónk számára a lehető legkedvezőbb feltételekkel és a tőlünk telhető legkényelmesebb szolgáltatásokkal biztosítsuk termékeinket. A klasszikus műszaki termékek (TV&szórakozás, notebook&IT, tablet&okostelefon, fotó&videó) mellett a háztartás, az otthon és az iroda egyre több szükséges eszközét, újdonságát és érdekességét elérhetővé tegyük a legrövidebb időn belül vásárlóink számára. Éppen ezért fejlett logisztikai szolgáltatásainkkal és óriási raktárkészletünkkel igyekszünk a legtöbb terméket azonnal elérhetővé tenni az ország egész területén.

Üzletek

 • 1073 Budapest VII. kerület, Erzsébet Krt. 15
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 10-18 óráig, szombaton: 10-14 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A Blaha Lujza tértől mindössze pár perces sétával elérhető. Az M2 metró vagy a 4-6 villamos Blaha Lujza téri megállójától, az Erzsébet körúton elindulva az Oktogon felé, a Dohány utca után jobbra található.
 • 1024 Budapest II. kerület, Lövőház u. 2-6
  Nyitva tartás: hétfőtől szombatig: 10-21 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A Széna térrel szemben, pár perces sétával elérhető. Az M2 metróval a Széll Kálmán tér állomásról a Széna tér felé elindulva, vagy a 4-6 villamosról a Széna téri megállóban leszállva, a Mammut I. üzletközpont második szintjén, a főbejárati lifttel szemben
 • 1117 Budapest XI. kerület, Móricz Zsigmond körtér 15
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 10-18 óráig, szombaton: 10-14 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A Móricz Zsigmond körtér Karinthy Frigyes út és Fehérvári út által közrefogott részén található. A 18-as, 47-es, vagy 61-es villamos, illetve a 7-es busz Mórciz Zsigmond körtéri megállójától a Karinthy Frigyes út felé gyalog, valamint a 6-os villamos végá
 • 1152 Budapest XV. kerület, Szentmihályi út 131
  Nyitva tartás: hétfőtől szombatig: 10-20 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A főváros legforgalmasabb közlekedési csomópontjában található a Sugár Üzletközpont, az M2 metróval az Örs vezér téri végállomásnál. Vagy a 3-as villamos Örs vezér tere - Zugló megállóban leszállva, az üzletközpont első emeletén található.
 • 1044 Budapest IV. kerület, Ezred u. 1-3
  Nyitva tartás: étfőtől péntekig: 9-20 óráig, szombat: zárva, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: Budapest IV. kerületében, Újpesten a Duna bal partján helyezkedik el, mintegy 250 méterre az M0-ás hídtól. Az M3-as metró végállomásától a 104-es busszal átszállás nélkül juthatsz el az Európa Center kapujába.
 • 4024 Debrecen, Piac u. 56
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 9-18 óráig, szombaton: 9-13 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: Villamossal az Arany János utcai állomásról a vasútállomás felé elindulva, vagy a 31-es, illetve 32-es busszal a Piac utca Központ megállóban leszállva, a Piac utca 56. szám alatt, a Szent Anna utca és a Petőfi tér között.
 • 9021 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 19
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 9-17 óráig, szombaton: 9-13 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A Városháztérrel szemben lévő szökőkút mellett elhaladva, majd a második utcán balra kb. 100 méterre található megújult szaküzletünk.
 • 6000 Kecskemét, Korona u. 2
  Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 10-20 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A Széchenyi tér mellett néhány perces sétával elérhető. A vasútállomásról vagy a távolsági buszállomásról az 1-es, a 11-es és a 23-as buszokkal a Piaristák tere megállóban leszállva, a Malom üzletház második emeletén található.
 • 3530 Miskolc, Corvin u. 8-10
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 9-17 óráig, szombaton: 9-13 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: Szaküzletünk a Uitz Béla és a Corvin utca találkozásánál az OTP Bank fiókjától néhány lépésre, a 4 emeletes épületek üzletsorán található.
 • 7621 Pécs, Rákóczi út 49
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 10-18 óráig, szombaton: 10-14 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: Az Árkád Bevásárló központ északi bejáratával szemben, pár perc sétával megközelíthető a távolsági busz- és vasútállomástól.
 • 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 60
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 9-18 óráig, szombaton: 9-13 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A Tisza Lajos krt. felöl a Zenekonzervatóriummal szemben, a kettős körforgalom szomszédságában, a zálogház mellett található.
 • 8000 Székesfehérvár, Várkörút 52
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 9-18 óráig, szombaton: 9-13 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A Várkörút Üzletháztól, illetve a Várkörút és Budai út kereszteződéstől néhány méterre, a Hunyadi Mátyás Szakközépiskolával szemben található.
 • 1148 Budapest XIV. kerület, Örs vezér tere 24
  Nyitva tartás: hétfőtől szombatig: 10-20 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A főváros legforgalmasabb közlekedési csomópontjában található a Sugár Üzletközpont, az M2 metróval az Örs vezér téri végállomásnál. Vagy a 3-as villamos Örs vezér tere - Zugló megállóban leszállva, az üzletközpont első emeletén található.
A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
 • Személyesen
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Vásárló adatainak titkos kezelése kérés alapján
 • Ügyfélszolgálat
 • Éjjel-nappal elérhető
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • A vásárlás regisztrációhoz kötött
 • Ajándékküldési szolgáltatások
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
 • Pick pack pont
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés
 • Vásárlás hitelre

Hírlevél feliratkozás

Olcsóbbat.hu - © 2005-2016 InVenturio Zrt.

Elrejt Nagyít +
 • Utoljára megtekintett (0)

  • Árfigyelés (0)

   •  

  Olcsóbbat.hu eszköztára

  segítségével beállíthatsz árfigyelést, összehasonlíthatsz termékeket...

  | Bezár

  Olcsóbbat.hu eszköztára

  segítségével beállíthatsz árfigyelést, összehasonlíthatsz termékeket...

  | Kinyit
  Akciós ajánlatok

  Hírlevél feliratkozás

  Köszönjük, hogy itt vagy! Miért iratkozz fel hírlevelünkre?

  • Egyedi, személyre szabott ajánlatokat kaphatsz
  • Azonnal tudomást szerezhetsz a legújabb téged érintő szolgáltatásainkról
  • Elsőként értesülhetsz legolcsóbb árainkról

  A hírlevél feliratkozáshoz kérjük, add meg az alábbi adatokat.