Extreme Digital

Főoldal » Boltok » Extreme Digital

Extreme Digital Értékelései Értékelések átlaga: 1.4 (155 értékelés alapján)

Extreme Digital webshop értékelése:


Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz

Kérjük, írja le a bolt szolgáltatásával kapcsolatos tapasztalatait és vásárlási élményét, tegyen javaslatot arra, hogy a bolt miben fejlődhetne még.
Olvasói értékelések


Értékelések átlaga: 1

Április 18.-án kaptam kézbe az általam megrendelt Bluetooth eszközt,melyet nem oldalukon megjelölt technikai feltételekkel volt ellátva küldtek ki..
Többszöri egyeztetést követően Április 27.-én futár által "visszavette" a fent nevezett cég,ám az általam kifizetett összeget a mai napig nem utalták,nem küldték..
Ügyfélszolgálat hozzáállása egyenlő a nullával!
Egyes munkatársak termékismeretei szintén elég el nem fogadhatóak voltak.
Aki mérgelődni,idegeskedni akar,esetleg egy kis átverésre vágyik,annak bátran ajánlom. ...

Értékelések átlaga: 1

Sajnos én is elkövettem azt a hibát, hogy innen rendeltem. 2 terméket rendeltem meg, mindkettő státusza "azonnal szállítható volt". Akkor kezdtem gyanakodni amikor a rendelésem állapota semmit sem változott. Rá is kérdeztem, hogy mi a helyzet, erre azt a választ kaptam, hogy a beszállítójuk sajnos nem hozta még meg, ezért várjak. Erre megkérdeztem, hogy remélem a várakozásom közben nem fog növekedni a termék ára. Erre azt írták, hogy az árat nem tudják garantálni, holott a visszaigazoló e-mail alján ez áll: Ha a termék ára időközben növekszik azt nem hárítják rám! Több nap várakozás után megküldték a kevésbé fontos terméket a másikat pedig egyszerűen törölték a rendelésemből... Csak akkor felmerül bennem a kérdés, hogy MIRE IS VALÓ AZ ÁRGARANCIA?
Egy szó mint száz, ezután kerülöm az oldalt.

Értékelések átlaga: 1

A Extrame Digitál webshopról sajnos negatív tapasztalatom van.
2015. augusztus végén vásároltam egy kerti kisgépet, amit másnap visszaküldtem, az általános szerződési feltételek szerint.
A gép árát nagyon soká utalták vissza 2016. március végén, tehát 7 hónapig kellett váron erre az összegre.Telefonon többször érdeklődtem, de minden esetben elutasítottak, hogy az ügy folyamatban van, várjak türelemmel. 2016.márciusában a sokadik levé, és l érdeklődés után az írták , hogy az általam visszaküldött csomagot a DBF futárszolgálattól nem kapta meg a raktár.Felvettem a kapcsolatot a futárszolgálattal és nagyon segítőkészek voltak és elküldték nekem a Kézbesítést igazoló dokumentumot, hogy a Extreme Digitál átvette az általam visszaküldött csomagot.
Ezután mivel bizonyítást nyert hogy náluk kell lenni az árunak ismételt levelezgetés,telefonálás után végre elismerték hogy visszavették az árút. Végre 2016. március végén visszautalták az általam kifizetett gép árát.
Soha többet nem fogok ettől a shoptól vásárolni.
Mindenkinek az ajánlom soha..soha...soha..

Értékelések átlaga: 1

Sajnos csak rendelés után akadtam rá a rossz véleményekre. Napok óta hitegetnek, hogy ma már tuti szállítanak, de még mindig semmi. Még szerencse, hogy valaki otthon van állandóan, különben az egész évi szabadságom arra menne rá, hogy a futárt várom. Még szerencse, hogy nem fizettem előre. Soha többet!

Értékelések átlaga: 1

A sok negatív vélemény ellenére vásároltam itt. Hiba volt, többet nem fog előfordulni. Megpróbálom kutyaeledelre kicserélni a műszaki cikket. Esetleg azt még árulhatnának, viszonylag ritka a garanciális panasz.

Értékelések átlaga: 1

Eleinte sokat vásároltunk online és minden rendben volt. Legutóbb már olyan csalódás volt,h azóta sem voltam az oldalon és nem is megyek többet. Az első rossz élmény az volt,h helytelenül írták ki az áru tulajdonságait ami miatt kibontás után vissza is akartuk küldeni de azt mondták,h felbontás után nem veszik vissza.Kicsit keményebb fellépés után 1 hónap után visszakaptuk a pénzünket. Akkor úgy voltam vele most először fordult elő, teszek még egy próbát. Akkor már megkaptam az emailt,h jön a csomag de a csomag valahogy még sem ért ide.Majd egy újabb email,h a csomag kiszállítva de sajnos én ezt nem vettem észre. Próbáltam hívni őket 1 hétig de semmi, majd nagy nehezen felvették a telefont ahol kivertem a hisztit és mondtam ha másnapra nem ér ide akkor tartsák meg. A hölgy azt mondta, sajnos nem tudják kiszállítani holnapra és vissza sem tudják már csinálni de ha pár nap után még is megjönne akkor ne vegyem át. Érdekesség,h másnap megjött.Hiába mert már 2X csalódtam így nem fogok többet a webáruházban és az üzletükben sem vásárolni. Sajnálom mert régen tényleg nagyon jó volt.Talán egy vezetőség csere nem ártana!!!!

Értékelések átlaga: 1

A vásárláskor azt igérik hogy ha aznap déligg azaz 12:00-ig rendelek akkor aznap du 16:00-ig átvehetem a rendelèst.Foxpost átvètelel kèrtem a megrendelt termèket2 nappal ezelött és még semmi hi arrol hogy hol tart a szallitás.mennyit várjak hogy megkapjam? ennyit arrol hogy mar aznap átvehetem a megrendelt terméket.

Értékelések átlaga: 4

Most elégedett voltam, de az előző rendelésemről ez nem volt elmondható.

Értékelések átlaga: 1

Régen jó kis bolt volt! Sokszor vásároltam náluk.Most viszont valami nagyot változott! Az utolsó 2 megrendelésem katasztrofális eredményt mutat. Hirdetnek termékeket 5 napos beszerzési idővel, amit 2 hét után sem sikerül beszerezniük. Az ügyfélszolgálatnál telefonon próbáltam érdeklődni, de elérhetetlen, e-mailes megkeresésre nem válaszolnak....!

Értékelések átlaga: 1

Autós fedélzeti kamerát vásároltam interneten keresztül. A termék beüzemelésekor hibát észleltem, melyet aznap jeleztem az ügyfélszolgálatnak. Ígéretet kaptam a visszahívásra. Azóta 2 e-mailt is küldtem, de válaszra sem méltatnak. A Fogyasztóvédelmi törvény szerint 3 munka napon belül kötelesek lennének a hibás terméket kicserélni. Innét sem vásárolok többet semmit!

Értékelések átlaga: 1

Ügyfélszolgálat kritikán aluli!
Csak üres szavakkal szolgálnak,senki nem veszi a fáradságot hogy utánanézten a problémának!

Értékelések átlaga: 1

El kellene gondolkodniuk a működési szabályzatukon és a vásárlókhoz való hozzáállásukon!!!
Javaslom a teljes vezetőség cserét, ha nem szeretnének végül megszűnni.

Értékelések átlaga: 1

Teljesen elfogadhatatlan az ügyintézés. 5 hét alatt nem sikerült elintézniük semmit, folyamatosan csak húzzák az időt. Senki nem vásároljon náluk!!!

Értékelések átlaga: 1

Mindenkinek, akinek tartoznak, csak egy dolog segíthet, nagyobb balhét csapni, mint a többiek. Napi 2 telefon, 3 e-mail, és személyesen JÓ HANGOSAN a boltban is érdeklődni, hogy az ott lévő összes vevő is hallja. Egy idő után elegük lesz belőled, és nagy kegyesen foglalkoznak veled. Majd azt hazudják, hogy elutalták a pénzt. ez persze nem igaz. Majd azt hazudják, hogy a bankod nem fogadta el a pénzt. ez sem igaz, Ekkor majd kérnek egy másik bankszámlaszámot, na akkor kapod vissza. Ez egy koreográfia, gondolom le van írva nekik, hogy x számú megkeresés után adják vissza. Döbbenet, de ez van. És ilyen cégek létezhetnek, senki nem zárja be.

Értékelések átlaga: 1

Aki teheti,menjen be személyesen valamelyik boltjukba,és csapjon egy kis hisztit,nekem segített.Február 2-án átvettem a terméket személyesen,az oldalon azóta sem változott semmi,csak összekészítés alatt stádiumban van.

Értékelések átlaga: 1

2015. december 28-án rendeltem tőlük 3 terméket, ajándékkártyás online fizetéssel. A pénzt benyelték, a rendelést nem teljesítették azóta sem, a vételárat sem utalják vissza. Az ügyfélszolgálatuk telefonon elérhetetlen, e-mailben csak napok múlva reagálnak, akkor is csak ígérgetnek, teljesítés, érdemi válasz nuku. Valaha színvonalas bolt volt, most azonban csak pénznyelő. SENKINEK nem ajánlom, hogy online tőlük vásároljon, ha jót akar magának!

Értékelések átlaga: 1

Néha bejelentkezik, aztán gondol egyet és kijelentkezik :(

Értékelések átlaga: 3

Online hitellel vásároltam egy terméket,január 15-én be is vittem a szerződést,mindent aláírva.
El is küldték a banknak,csak éppenséggel "elfelejtették" aláírni az utalási megbízást.
Elküldtem nekik még egyszer,január 19-én,azóta ezer telefon,a banknak is,akik mondták,hogy jelezték nekik,de semmi válasz.A telefonos ügyintézés kb.annyit ér,mint lakatlan szigeten a tömegverekedés,felvilágosítást nem tudnak adni.
Lényeg az,hogy megkaptam a terméket,ami nem átcsomagolt,tehát zsír új volt,csak az a durva,hogyha nem megyek be február 2-án az üzletbe,és nyitom ki a pofámat,kiváncsi lettem volna,meddig tart még.

Értékelések átlaga: 1

Engem is átvertek ! lassan 4 hónapja viaskodom velük mert a lerendelt terméket ami egy tv 200 ezer forint a mai napig nem szállították ki és mindig igérgetnek csak pedig kifizettem ! Mit csináljak ??? Menjek be az üzletükbe vagy jelentsem fel őket ????

Értékelések átlaga: 1

Megy a csalás ezerrel ! Én karácsonykor vásároltam egy 100 ezer forintos mosógépet amit át is utaltam online azonnal. A rendelésemet és mindent ami kapcsolatos volt velem december 30.án minden indok nélkül törölték. Érdeklődésemre hogy hol a megrendelt árú amit kifizettem mindent letagadtak nem akarták visszautalni a pénzem ! Telefonon nem lehet csak automatát elérni ! Hosszú levelezésünkkor mindig kitaláltak valami hazugságot. Még jó hogy minden legalább 20 levelet elmentettem ami köztünk bonyolódott és a bankom is igazolta a részükre az utalást ! Tagadtak és tagadtak,majd fogyasztó védelem de ott sajna nem foglalkoztak vele mert szerintük ez már jogi és rendőrségi ügy és perköltséget jelent.Ez azért durva ,hogy átver egy cég és a saját pénzedet akarod vissza kapni ezért még perköltséget is ki kell fizetni !! Ezért megbíztam egy ismerős ügyvédet,hogy szerezze vissza a jogtalanul visszatartott pénzem amiért nem kaptam semmit! A weboldalukon nem lehet eligazodni mindent törölnek ha utalsz valamiért ! Több mint 1 hónap kálvária és sok.sok idegeskedés mire a felkért személy vissza tudta szerezni a pénzem ! Nem ajánlom senkinek sőt óva intem,hogy online vásároljon tőlűk és előre utaljon ! Sokan feladják és inkább hagyják veszni a pénzüket ! A lehető legrosszabb és leg átverősebb csaló tolvaj cég az interneten ami még létezik ! Soha többé edigitál még személyesen sem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Értékelések átlaga: 2

Mammut uzlet: sajnos nagyon legyengult a customer service. Itt allok reggel 11 orakkor. 2 vasarlo, 500 alkalmazott, fel ora varakozas a semmire, biztansagi or full taplo, alkalmatlan.... Nagyon szerettem az edigital-t... Kar hogy ez is ilyen gyenge lett.

Értékelések átlaga: 1

Visszatero hu vasarlok voltunk cegkent es maganszemelykent is. Most kuzdunk a penzunkert, mert a hibas termek szerintuk nem befolyasolja a rendeltetesszeru hasznalatot... A termeket nem bonthattuk fel, de a szamlan ott all, hogyha a gyari csomagolas fel lett mondva, akkor mar nem elhetunk az elallas jogaval. Most mar a fogyaszto vedelemnel tartunk, es fontolgatom a sajto nyilvanossagot is. Ha vege a huza-vonanak, nagy ivben kerulni fogjuk.

Értékelések átlaga: 1

Én is sajnos hónapokig vergődtem mire visszaadták a pénzem (nem kis összegről van szó), borzalmas customer service, felettessel nem lehet beszélni. Túl sok időmbe meg energiámba került mire visszakaptam a pénzt, mégegyszer ezen nem akarok keresztül menni. Nem ajánlom őket.

Értékelések átlaga: 1

Rendeltem, nem szállították le, lemondtam. Két és fél hónap+ezer telefon és ugyan annyi email, de végül visszaadták a pénzemet. Ettől függetlenül a büdös életben többet nem keveredek a honlapjukra. Soha senki ne fizessen nekik előre, mert hónapokig futhattok a pénzetek után.

Értékelések átlaga: 1

Nos, a pénzem hónapok óta nem adják vissza, de most emeltek a szinten, eltüntették a személyes oldalamról még a nyomát is a megrendelésnek, mintha soha nem is létezett volna. Hát mit mondjak, nem gondoltam volna, hogy egy ekkora cég ilyen elegánsan tud sikkasztani....igen, biztos van, akinek leszállítják a megrendelését, attól még a tobbi 115-nek úgy látom nem.

Értékelések átlaga: 1

100 % megbízható???? Informatikát tanítok de nem értem, hogy számolták ki... összeszámoltam 129 értékelésből 115 negatív!!! Bárhogy számolom nekem 89 % negatív hozzászólást ad az eredmény... :-(

Értékelések átlaga: 1

Mindenki kerülje amennyire csak tudja!!! Többször rendeltem tőlük, és több alakalommal küldtek hibás terméket! Tehát nem egyszer, és nem kétszer kaptam tőlük használhatatlan terméket!!! És ez egyik 50000 Ft-. értékű volt.Az ügyfélszolgálat meg sem tablettáz, kb. 10 perc után talán ha felveszik. Természetesen, a terméket nem cserélték ki...(akkor még nem volt olyan törvény hogy a vásárlástól elállhatsz). Tisztában vannak, hogy 50000 Ft-. ért vagy akár 15000 Ft-. ért senki sem fog pereskedni, mert többe kerül a leves mint a hús...Újra hibás terméket adtak el,most viszont amennyiben elállok a vásárlástól, vissza kel küldenem nekik a terméket ami saját költségre megy. Nem elég hogy megkárósítanak, hogy hibás terméket küldenek még miniuszban maradsz 2000 Ft-- al... Jó mi? Ja, és a pénzed kb. 2 hét után utalják vissza a szabályzatuk szerint, állítólag...Furcsa számomra, hogy mindenhol csak rosszat lehet róluk olvasni, és mégis működnek még... Mindenki gondolja meg jól, mielőtt az Extrem Digital - tól rendelne, nehogy kellemetlen meglepetések érjék!

Értékelések átlaga: 1

Vettem egy postaládát, de összelapítottat és rosszul zárodót küldtek.Igaz nem nyitottam ki a futár előtt, (utána viszont rögtön) azonnal felhívtam a futárt , az ügyfélszolgálatot , de undorító módon lepasszoltak. Bevittük a terméket a központa, ahol elismerték , hogy hibás és , hogy kicserélik. Vissza kellett küldeni a régit, hogy másnap küldik a cserét, de azt 2 hét után küldték feleáras utánvéttel.Undoritó cég. Hibás terméket küld ki és nem cserél! Senki ne vásároljon Tőlük!Megyek a fogyasztóvédelemhez! Felháborító, hogy egy áruház nem felel a termékéért.Köteles vagyok a gyárilag hibás terméket átvenni? Ez nem korret!

Értékelések átlaga: 1

Kedves Szabolcs!

Én is többször rendeltem tőlük. Mindaddig nem volt problémám, amíg az utoljára vásárolt cucc meg nem adta magát. Bajban ismerszik meg a jó barát. No én megismertem az Edigitalt, a segítségük zéró volt. Soha többet ED.

Értékelések átlaga: 5

Nem értem ezt a sok negatív hozzászólást,de én már kb. 20x rendeltem nálluk és minden az igéretek szerint történt. Időben megkaptam a terméket,amit ki akartam cserélni 14 napon belül azt kicserélhettem..... Nekem csak jó tapasztalatom van velük kapcsolatosan viszont 1 másik konkurens cég már az első alkalommal elvesztettem nállam a renomét, onnan soha többet. Szerintem mindenkinek van + és - tapasztalata is bizonyos cégekről, írni viszont legtöbbször csak az ír róla ha valami csalódás éri,


A bolt adatai


A bolt leírása

Extreme Digital: online, gyorsan, ingyen házhoz szállítással! Ma már a minket jellemző műszaki- és fotós termékek választéka számos termékkategóriával bővült. Arra törekszünk, hogy folyamatosan szélesedő kínálatunkkal minden vásárlónk számára a lehető legkedvezőbb feltételekkel és a tőlünk telhető legkényelmesebb szolgáltatásokkal biztosítsuk termékeinket. A klasszikus műszaki termékek (TV&szórakozás, notebook&IT, tablet&okostelefon, fotó&videó) mellett a háztartás, az otthon és az iroda egyre több szükséges eszközét, újdonságát és érdekességét elérhetővé tegyük a legrövidebb időn belül vásárlóink számára. Éppen ezért fejlett logisztikai szolgáltatásainkkal és óriási raktárkészletünkkel igyekszünk a legtöbb terméket azonnal elérhetővé tenni az ország egész területén.

Üzletek

 • 1073 Budapest VII. kerület, Erzsébet Krt. 15
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 10-18 óráig, szombaton: 10-14 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A Blaha Lujza tértől mindössze pár perces sétával elérhető. Az M2 metró vagy a 4-6 villamos Blaha Lujza téri megállójától, az Erzsébet körúton elindulva az Oktogon felé, a Dohány utca után jobbra található.
 • 1024 Budapest II. kerület, Lövőház u. 2-6
  Nyitva tartás: hétfőtől szombatig: 10-21 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A Széna térrel szemben, pár perces sétával elérhető. Az M2 metróval a Széll Kálmán tér állomásról a Széna tér felé elindulva, vagy a 4-6 villamosról a Széna téri megállóban leszállva, a Mammut I. üzletközpont második szintjén, a főbejárati lifttel szemben
 • 1117 Budapest XI. kerület, Móricz Zsigmond körtér 15
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 10-18 óráig, szombaton: 10-14 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A Móricz Zsigmond körtér Karinthy Frigyes út és Fehérvári út által közrefogott részén található. A 18-as, 47-es, vagy 61-es villamos, illetve a 7-es busz Mórciz Zsigmond körtéri megállójától a Karinthy Frigyes út felé gyalog, valamint a 6-os villamos végá
 • 1152 Budapest XV. kerület, Szentmihályi út 131
  Nyitva tartás: hétfőtől szombatig: 10-20 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A főváros legforgalmasabb közlekedési csomópontjában található a Sugár Üzletközpont, az M2 metróval az Örs vezér téri végállomásnál. Vagy a 3-as villamos Örs vezér tere - Zugló megállóban leszállva, az üzletközpont első emeletén található.
 • 1044 Budapest IV. kerület, Ezred u. 1-3
  Nyitva tartás: étfőtől péntekig: 9-20 óráig, szombat: zárva, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: Budapest IV. kerületében, Újpesten a Duna bal partján helyezkedik el, mintegy 250 méterre az M0-ás hídtól. Az M3-as metró végállomásától a 104-es busszal átszállás nélkül juthatsz el az Európa Center kapujába.
 • 4024 Debrecen, Piac u. 56
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 9-18 óráig, szombaton: 9-13 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: Villamossal az Arany János utcai állomásról a vasútállomás felé elindulva, vagy a 31-es, illetve 32-es busszal a Piac utca Központ megállóban leszállva, a Piac utca 56. szám alatt, a Szent Anna utca és a Petőfi tér között.
 • 9021 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 19
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 9-17 óráig, szombaton: 9-13 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A Városháztérrel szemben lévő szökőkút mellett elhaladva, majd a második utcán balra kb. 100 méterre található megújult szaküzletünk.
 • 6000 Kecskemét, Korona u. 2
  Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 10-20 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A Széchenyi tér mellett néhány perces sétával elérhető. A vasútállomásról vagy a távolsági buszállomásról az 1-es, a 11-es és a 23-as buszokkal a Piaristák tere megállóban leszállva, a Malom üzletház második emeletén található.
 • 3530 Miskolc, Corvin u. 8-10
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 9-17 óráig, szombaton: 9-13 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: Szaküzletünk a Uitz Béla és a Corvin utca találkozásánál az OTP Bank fiókjától néhány lépésre, a 4 emeletes épületek üzletsorán található.
 • 7621 Pécs, Rákóczi út 49
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 10-18 óráig, szombaton: 10-14 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: Az Árkád Bevásárló központ északi bejáratával szemben, pár perc sétával megközelíthető a távolsági busz- és vasútállomástól.
 • 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 60
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 9-18 óráig, szombaton: 9-13 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A Tisza Lajos krt. felöl a Zenekonzervatóriummal szemben, a kettős körforgalom szomszédságában, a zálogház mellett található.
 • 8000 Székesfehérvár, Várkörút 52
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 9-18 óráig, szombaton: 9-13 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A Várkörút Üzletháztól, illetve a Várkörút és Budai út kereszteződéstől néhány méterre, a Hunyadi Mátyás Szakközépiskolával szemben található.
 • 1148 Budapest XIV. kerület, Örs vezér tere 24
  Nyitva tartás: hétfőtől szombatig: 10-20 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A főváros legforgalmasabb közlekedési csomópontjában található a Sugár Üzletközpont, az M2 metróval az Örs vezér téri végállomásnál. Vagy a 3-as villamos Örs vezér tere - Zugló megállóban leszállva, az üzletközpont első emeletén található.
A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
 • Személyesen
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Vásárló adatainak titkos kezelése kérés alapján
 • Ügyfélszolgálat
 • Éjjel-nappal elérhető
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • A vásárlás regisztrációhoz kötött
 • Ajándékküldési szolgáltatások
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
 • Pick pack pont
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés
 • Vásárlás hitelre

Hírlevél feliratkozás

 
Olcsóbbat.hu - © 2005-2016 InVenturio Zrt.
Elrejt Nagyít +
 • Utoljára megtekintett (0)

  • Árfigyelés (0)

   •  

  Olcsóbbat.hu eszköztára

  segítségével beállíthatsz árfigyelést, összehasonlíthatsz termékeket...

  | Bezár

  Olcsóbbat.hu eszköztára

  segítségével beállíthatsz árfigyelést, összehasonlíthatsz termékeket...

  | Kinyit
  Akciós ajánlatok

  Hírlevél feliratkozás

  Legyél tagja az Olcsobbat.hu közösségének és Te is egyedi ajánlatokat kapsz!

  Már több mint 80 000-en vagyunk.

  A hírlevél feliratkozáshoz kérjük add meg az alábbi adatokat:

  Az adatkezelési szabályzatot és a felhasználási feltételeket elfogadom