Extreme Digital

Főoldal » Boltok » Extreme Digital

Extreme Digital Seller rating Értékelések átlaga: 2.9 (263 értékelés alapján)

Extreme Digital webshop értékelése:


Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz
Olvasói értékelések


Értékelések átlaga: 2

Tisztelt Pogácsás Mihály!
Ha olvassa, érdeklődnék hogy mire jutott a használt tablettel. Visszavitte és kicserélték egy újra,vagy visszafizették az árát, vagy akármi más? Csak azért érdeklődöm,mert én is így jártam egy "smart" fényképezőgéppel. A facebookra már bevolt valaki jelentkezve. :( Most a héten viszem majd vissza

Értékelések átlaga: 1

Használt tabletet adtak el újként. Az előző tulaj fényképe, neve, email címe, facebook profilja, alkalmazásai benne voltak/vannak...

Értékelések átlaga: 2

Sok éve vásárolok tőlük szerencsémre soha nem volt garanciális reklamációm az utolsó vásárlásig egy tabletet rendeltem átvétel után fél órával telefonon jeleztem feléjük, hogy a termék hibásan működik nincs hang. Semmi gond mondták a szerviz megnézi. A szerviz egy hét után közölte velem a készüléket nem javítják és nem is cserélik mert a sorozatszám nem egyezik meg. Kérdem én hogy fordulhat ez elő, vagy a futár vagy aki becsomagolta az cserélhette ki egy hibásra. Most meg nekem kéne bebizonyítanom azt, hogy nem nekem volt egy másik rossz amit ingyen akarok megjavíttatni. Ennek tükrében ez a bolt is egy tucat mint bármelyik másik kisebb online bolt ha ilyen előfordulhat. Maradok ezentúl a hagyományos vásárlásnál megnézem kipróbálom megveszem. Másoknak is ezt ajánlom.

Értékelések átlaga: 2

A szervizeléssel kapcsolatban csak problémák akadtak fenn.A 3 eladó közül az egyik (a többit nem tudom) csak hadovált az ügyben és hárított meg igérgetett,amiből nem lett semmi.Ha így haladnak akkor 2x is meggondolom h vegyek-e nálluk bármit is a közeljövőben! :/

Értékelések átlaga: 2

Kommunikáció hiánya!!! 0% thm-es rendelésem a bank online elfogadta, kinyomtattam, lemásoltam amit kellett, elküldtem, pár nap múlva érdeklődtem, azt a választ kaptam hogy még hetek mire átnézik a rendeléseket. Megvettem kp., töröltettem a rendelést. Másfél hónap múlva kapom az emailt hogy a BANK ELUTASÍTOTTA a kérelmem. Pedig már ki is nyomtattam rendelés után a cetelem jóváhagyását, fizetési részleteket stb. Jelenleg várok egy akciósan megrendelt termékre ami nem volt raktáron, de rövid határidővel beszerzik!! A beszerzéssel kapcsolatban érdeklődtem 7 nap után, szintén válaszra sem méltatnak. Máshol 2-3 napot írnak ennek a terméknek a beszerzésére, tehát a hazai forgalmazónál folyamatosan kell hogy legyen. Szerintem alig várják hogy elálljak a rendeléstől ( jelenleg 20 e Ft-tal drágább ). Eddig szinte náluk vásároltam a műszaki termékek legtöbbjét ( hazai bolt, jó ügyeket támogatnak), de egyre többet vásárolok az E..g-tól és úgy látom sokan mások is.Velük még nem volt problémám, határidőre szállítanak, gondosan csomagolva, az ügyfélszolgálat is jó.

Értékelések átlaga: 1

Rendeltem tőlük egy dual sim-es mobiltelefont. Sajnos a telefon nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mert a második sim-et nem tudta kezelni, ezért pár nap múlva felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy szeretnék elállni a vásárlástól. A telefont dupla csomagolásban, értékbiztosítva visszaküldtem a megadott címre. Pontosan azért, mert láttam milyen körülmények között hozták(sima zacskóban a doboz, autóalkatrészek között, de a csomagolás nem a futár dolga). Postafordultával jön az sms a futárcégtől, hogy csomagot hoz az e-digitaltól. Hosszas telefonálgatás, hogy mi is történt.Az első ügyfélszolgálatos úr nagyon segítőkész volt,és dícséretet érdemel a hozzáállásáért. (P.S)Elmondásuk szerint, a kijelző mechanikai okból sérült, ezért nem állhatok el a vásárlástól, és ezért a garancia is elveszett. Ugyan erről engem nem értesítettek, csak küldték a telefont.A kijelzőn én nem látok sérülést, ( nem is használtuk)viszont amikor telefonáltam az ügyfélszolgálatos nyegle stílusban lerázott, mivel jegyzőkönyv készült, már nem tud segíteni.(nem is akart) Mondtam, hogy elmegyek a fogyasztóvédőkhöz, amihez sok sikert kívánt!Most ott tartok, hogy se pénz, se garancia, de nem hagyom ennyiben, megyek tovább az igazamért.

Értékelések átlaga: 2

Rendeltem tőlük már többször is időben megjött eddig a csomag nem volt velük gond , de most nem tudom mi történt . Sajnos nem tudták kihozni a megadott napon , de a legidegesítőbb , hogy egész nap várja az ember és se egy telefon email sms vagy valamit küldhetnének erről. sajnos most ezért kap egy 2 csillagot . Attól függetlenül eddigi rendelésekkel nem volt gondom. Lehetne gördülékenyebb a tájékoztatás fennakadás esetén .

Értékelések átlaga: 1

Vásároltam, online kártyával fizettem. Mivel az állítólag azonnal átvehető terméket 4 nap után sem tudtam átvenni és csak hitegettek, lemondtam a terméket.
Most kb. egy hete várom, hogy a pénzemet visszautalják, most is hitegetnek és a bankra hárítanak.
A következő lépés a Fogyasztóvédelem.

Tanulság: SOHA ne fizess előre ennél a cégnél !!!

Értékelések átlaga: 1

A bolti kiszállításnál nem azt küldték,amit rendeltem,sajnos a párom volt otthon és átvette.Aznap még hívtam őket a tévedéssel kapcsolatban,azt mondták írjak e-mailt,megírtam.Ígérték,hogy 1-2 napon belül,válaszolnak,eltelt 1 hét,eddíg semmi.Többször hívtam őket,mindíg azt mondták,hogy majd holnap válaszolnak.Fontolgatom a fogyasztóvédelemnél a feljelentést!!!

Értékelések átlaga: 5

Fényképezőgépet vettem tőlük, időben érkezett, semmi probléma vele!

Értékelések átlaga: 1

HASZNÁLT!! ujjlenyomatos!! böngészési előzményekkel teli telefont küldtek!!!!!! A problémámra a válaszuk -Biztos, hogy új készüléket kapott. Viszlát!

Nem javaslom őket senkinek.

Értékelések átlaga: 1

Ez az egész üzlet egy vicc. Senki se menjen a közelébe!!

Értékelések átlaga: 1

Örülök, hogy sérülteket is alkalmaznak egy cégnél, de a főnökség észrevehetné, hogy nem jó ötlet az egész céget rájuk építeni. A pult mögött ácsorgó fazonok néha azt se tudják merre vannak arccal előre, telefon hívás - ha véletlen felveszik - az olyan mintha egy másik univerzumot hívtam volna. :(

Értékelések átlaga: 3

Deeproller!
Ne haragudj hogy így ismeretlenül megszólítalak, de:
"Olvasgattam rendelés után az adott termék iránt, és elég gagyinak írták, így szerettem volna lemondani."
Miért nem rendelés előtt olvasgatsz?
"Megkaptam másnap, kifizettem, majd aznap felbontottam."
Mi a fészkes f*szért vetted át a terméket ha nem szeretted volna már és ráadásul utánvéttel fizették???

Nekem eddig pár csúszástól eltekintve nem volt velük problémám, kopp-kopp.

Értékelések átlaga: 2

A termékekre SOHA ne utalj előre,. A pénz ott van, de nem szállítanak és csak hitegetés megy. Nálam ez is megvan már, mint tanulópénz. Eddig csak utánvéttel fizettem, most kényelmesebb volt az előre utalás.
Korábban volt már vásárlásom (garanciális ügy még nem). Eddig nem volt a korábbi vásárlásoknál.

WEBoldalon kontakt, email megkerelés, telefonos ügyfélszolgálat -> az általuk írt 48 órás választ _SOHA_ nem tartják be.

Fogy.védelem illetve panaszkönyvi menet a következő lépés.

Értékelések átlaga: 2

Megrendeltem egy tabletet, amelyet vég kiárusítottak egy akció keretében, amely ma is él még.
Olvasgattam rendelés után az adott termék iránt, és elég gagyinak írták, így szerettem volna lemondani.
Megírtam az emailt az ügyfélszolgálatra, amelyre azt a választ kaptam, hogy 2 nap áll rendelkezésre, hogy válaszoljanak, így beletörődtem abba, hogy vissza kell vinnem majd a készüléket. Eddig korrekt volt , mert én voltam b.lfasz, hogy olyan terméket vettem, amely nem a legjobb minőség. Megkaptam másnap, kifizettem, majd aznap felbontottam kipróbálásra. Alapból 38%on volt a készültség, a kijelző ujjlenyomatos volt, a hátoldala pedig karcos, vagyis olyan készüléket kaptam, amely már HASZNÁLVA VOLT! A böngészőbe belépve az i betű lenyomása után máris kidobott jó pár honlapcímet, amelyet előzőleg néztek rajta.
Kecskemétre bevittem hogy adják vissza a vételárat, amit készségesen megtettek avval, hogy mivel karcos a hátoldala / amely NEM ÉN VOLTAM!/ -5%-ot levonnak.

A tanulság, hogy jobban nézzetek körül mit vesztek, és ne az Extreme Digitaltól tegyétek, még ha akciós is...

Értékelések átlaga: 1

2015,. május 17-én leadtam a megrendelésem. 19-én elküldtem a kért dokumentumokat. Hiába hívom őket nem érhetőek el telefonon, csak a gépi hang nyomja a szöveget hiába ütöm be a megfelelő számot. Email. leveleimre nem hajlandóak válaszolni, pedig hármat elküldtem. A megrendelésemnél még mindig azt írja ki a hitelbírálat folyamatban van. Én elhiszem de egy válasz jöhetne, hogy meddig kell várnom. Szerintem ezt a véleményt meg el sem olvassák. Nem hiszem, hogy mégegyszer vásárolok itt.

Értékelések átlaga: 1

4 hete lesz lassan ,hogy leadtam rendelésem egy klímára! Azóta telefonon többször hívtam őket mivel 0 thm re kellene de mindig csak türelemre intettek.Elvileg raktáron van nekik. Ma töröltettem a megrendelést! Elfogyott a türelmem. Ennyi negatív kritikát még életemben nem olvastam, inkább nézek máshol mint ,hogy megszívjam.

Értékelések átlaga: 1

Én már írtam ide,de azon leszek,hogy sok ember kedve menjen el a tőlük való vásárlástól. Én a pénzt átutaltam terméket nem kaptam.A rendelést lemondtam,majd vártam vissza a 14.995 ft-ot,amit a mai napig nem utaltak vissza. Csalók társasága!

Értékelések átlaga: 1

3szor törölték vissza a rendelésemet, mind a 3szor szerintük én kértem... Az ügyfélszolgálatos semmilyen választ nem tudott adni, csak makogott, majd megkért hogy írjak emailt. Megírtam. 50 nap után sem válaszoltak, hát felhívtam őket újra. Ez után meg is kaptam a választ "rendszerhiba miatt lehetett". Grat.

Értékelések átlaga: 2

Fehér színű fitball helyett narancssárgát sikerült küldeniük, pedig a rendelésben sőt a számlán is egyértelműen fehér szín szerepelt.
Két napba telt már a rendelést visszaigazoló levél elküldése is.

Értékelések átlaga: 1

Olyat érdemes tőlük venni, ami nem hibásodhat meg, mert ha ez bekövetkezik, az az igazi sz*p*roller. Pénzt vagy jó terméket többet nem láttok! Viszont kiválóan tudnak ígérgetni, és fölöslegesen ide-oda ugráltatni!

Értékelések átlaga: 4

Most szeretnék vásárló lenni,és kérdésem van?
Miért nem lehet levelet írni,nincs E-mail cím??
Házhoz szállításnál tudok e hitel kártyával fizetni:.
Vásárolt termék árából be számítanak e valamennyit a régi termék árából és azt vissza e szállítják??
Köszi..Veres István.

Értékelések átlaga: 1

Olvasom a véleményeket és egyet értek velük, emailre nem válaszolnak ,ügyfélszolgálat rugalmatlan!

Értékelések átlaga: 1

Vettem egy tabletet, de hibás volt, visszavittem, de nem láttam többet

Értékelések átlaga: 1

Rendeltem 55.000.- Forintért egy telefont 3 hete. 2 hét után elromlott. Másik telefonom már nincs, eladtam amikor ezt megvettem. Nekem ez a telefon munkaeszköz. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy ilyenkor mi a menete ennek. Közölték, hogy ha beviszem egy e-digital pontba a terméket, akkor 3-5 munkanap alatt bevizsgálják, hogy mi a probléma és elküldik a szervizbe, ahol kb. 30 munkanap a javítási idő. Kérdeztem, hogy veszek 55.000.- Ft-ért egy telefont, 2 hét után elromlik és várjak több mint 1 hónapot, hogy újra legyen telefonom? A válasz az volt, hogy igen, ennek ez a menete, de 72 órára tudnak biztosítani cserekészüléket.
Hát köszönöm szépen.

Értékelések átlaga: 1

Kétszer volt garanciális ügyem velük. Az elsőt rendkívül hosszan oldották meg, a másikat elutasították. Minősíthetetlen eljárás.

Értékelések átlaga: 1

Kulturálatlan társaság.

Megrendeltem egy könyvet, majd 2 hét után se szóltak, hogy mi van vele. Emailt írtam, amire 2 nap után se válaszoltak.
Felhívtam őket, amire azt mondták, hogy a szállítójuk 3 hét múlvára ígéri a terméket.

- Nem szóltak, hogy majd csak 1.5 hónap múlva elérhető a termék.

- Nehezen elérhetőek. Nem válaszolnak emailekre.

Nem javaslom őket senkinek.

Értékelések átlaga: 1

2 munkanapos szállítást ígértek a reklámban, a termékről
azt állították, hogy a központi raktárban van.
Aztán elkezdtek módosítgatni érdemi megkeresés nélkül,
a vége 1 hét lehet.Korábban igen jó tapasztalatom volt a
megrendelések teljesítésével kapcsolatban, most kezdek
meginogni.

Értékelések átlaga: 1

Hiányos, a leírásnak egyáltalán nem megfelelő terméket volt szerencsém ma átvenni. Mindenkinek ajánlom, hogy az átvételkor tüzetesen vizsgálja át a terméket, hogy még a helyszínen el lehessen utasítani az átvételt. Holnap első dolgom lesz visszavinni, és élni az elállás jogával.


A bolt adatai


A bolt leírása

Műszaki termékek és háztartási gépek széles választékban!
Digitális fényképezőgépek és kiegészítők, videokamerák és memóriakártyák, számítástechnikai alkatrészek és komplett számítógépek, notebookok és netbookok, PDA-k és kártyafüggetlen mobiltelefonok, MP3/MP4 lejátszók és szórakoztató elektronikai termékek raktárról akár azonnal elérhetők.

Válassza az Extreme Digital Online áruházunkat, ahol a legfrissebb információkat, folyamatos akciókat és kedvezőbb árakat kaphat a forgalmazott termékekről. Közvetlen rendelést leadhat e-mailben a shop@edigital.hu címre vagy faxon a (06 1) 240 17 91-es telefonszámon!
Műszaki termék rendelését akár 24 órán belül az ország bármelyik pontjára ingyenesen* házhoz szállítjuk! * 15.000Ft alatti rendelés esetén a házhoz szállítás díja bruttó 990 Ft.
Háztartási nagygépek esetén (mint például hűtőgép, mosógép) a szállítási költség az egész ország területén egységesen bruttó 2.990 Ft, mely a kézbesítésen túl magába foglalja a készülék épületbe (házba, lakásba, irodába) történő szállítását, igény esetén a kicsomagolását és a csomagolóanyag elszállítását is.
TIPP: Vásároljon nálunk háztartási nagygépet házhozszállítással, mi pedig díjmentesen elszállítjuk cserére szánt régi gépét.

Információ, ügyfélszolgálat: shop@edigital.hu
Észrevétel, panasz: vezetoseg@edigital.hu
Garanciális ügyintézés, szerviz: szerviz@edigital.hu

További boltok:
1024 Budapest, Lövőház u. 2-6. Nyitva: H-Szo.: 10-21-ig, V: 10-18-ig
1072 Budapest, Erzsébet krt. 15. Nyitva: H-P: 10-18-ig, Szo.: 10-14-ig
1152 Budapest, Szentmihályi út 131. Nyitva: H-Szo.: 10-20-ig, V: 10-20-ig
1117 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 15. Nyitva: H-P: 10-18-ig, Szo.: 10-14-ig
1148 Budapest, Örs vezér tere 24. Nyitva: H-Szo.: 10-20-ig, V: 10-18-ig
3535 Miskolc, Corvin u. 7. Nyitva: H-P: 9-17-ig, Szo.: 9-13-ig
4024 Debrecen, Piac u. 56. Nyitva: H-P: 9-18-ig, Szo.: 9-13-ig
6000 Kecskemét, Korona u. 2. Nyitva: H-Szo.: 10-20-ig, V: 10-18-ig
6720 Szeged, Dugonics tér 11. Nyitva: H-P: 9-18-ig, Szo.: 9-13-ig
9021 Győr, Jókai u. 13-17. Nyitva: H-P: 9-17-ig, Szo.: 9-13-ig
7622 Pécs, Rákóczi út 49., Rákóczi Ház Nyitva: H-P: 9-19-ig, Szo.: 9-13-ig
8000 Székesfehérvár, Palotai út 1. Nyitva: H-Szo.: 9-20-ig, V: 10-19-ig

Szerviz: 1033 Budapest, Reményi Ede u 3. Nyitva: H, Sz: 10-18-ig; K, Cs, P: 10-17-ig; Szo.-V: zárva


Üzletek

 • 1024 Budapest II. kerület, Lövőház utca 2-6.
  Nyitva tartás: H-SZO: 10:00 - 21:00 V: 10:00-18:00
  Megközelíthetőség: Mammut I. Bevásárló Központ
 • 1152 Budapest XV. kerület, Szentmihályi út 131.
  Nyitva tartás: H-V: 10:00 - 20:00
  Megközelíthetőség: Pólus Center Bevásárlóközpont
 • 1148 Budapest XIV. kerület, Örs Vezér tere 24.
  Nyitva tartás: H-SZO: 10:00 - 20:00 V: 10:00 - 18:00
  Megközelíthetőség: Sugár Bevásárlóközpont
 • 1117 Budapest XI. kerület, Móricz Zsigmond körtér 15.
  Nyitva tartás: H-P: 10:00 - 18:00 SZO: 10:00 - 14:00 V: zárva
 • 1073 Budapest VII. kerület, Erzsébet krt. 15.
  Nyitva tartás: H-P: 10:00 - 18:00 SZO: 10:00 - 14:00 V: zárva
 • 7622 Pécs, Rákóczi út 49.
  Nyitva tartás: H-P: 10:00 - 18:00 SZO: 10:00 - 14:00 V: zárva
  Megközelíthetőség: Rákóczi Ház
 • 9021 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 19.
  Nyitva tartás: H-P: 9:00 -17:00 SZO: 9:00 - 13:00 V: zárva
 • 3535 Miskolc, Corvin utca 7.
  Nyitva tartás: H-P: 9:00 -17:00 SZO: 9:00 - 13:00 V: zárva
 • 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 60.
  Nyitva tartás: H-P: 9:00 -18:00 SZO: 9:00 - 13:00 V: zárva
 • 4024 Debrecen, Piac utca 56.
  Nyitva tartás: H-P: 9:00 -18:00 SZO: 9:00 - 13:00 V: zárva
 • 6000 Kecskemét, Korona utca 2.
  Nyitva tartás: H-SZO: 10:00 - 20:00 V: 10:00 - 18:00
  Megközelíthetőség: Malom Center Bevásárlóközpont
 • 8000 Székesfehérvár, Várkörút 52.
  Nyitva tartás: H-P: 09:00 - 18:00 Szo: 9-13 V: zárva
A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
 • Személyesen
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Vásárló adatainak titkos kezelése kérés alapján
 • Ügyfélszolgálat
 • Éjjel-nappal elérhető
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • A vásárlás regisztrációhoz kötött
 • Ajándékküldési szolgáltatások
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
 • Pick pack pont
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés
 • Vásárlás hitelre

Hírlevél feliratkozás

Olcsóbbat.hu - © 2005-2015 InVenturio Zrt.

Elrejt Nagyít +
 • Utoljára megtekintett (0)

  • Árfigyelés (0)

   •  

  Olcsóbbat.hu eszköztára

  segítségével beállíthatsz árfigyelést, összehasonlíthatsz termékeket...

  | Bezár

  Olcsóbbat.hu eszköztára

  segítségével beállíthatsz árfigyelést, összehasonlíthatsz termékeket...

  | Kinyit