Extreme Digital

Főoldal » Boltok » Extreme Digital

Extreme Digital Seller rating Értékelések átlaga: 1.7 (28 értékelés alapján)

Extreme Digital webshop értékelése:


Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz
Olvasói értékelések


Értékelések átlaga: 1

Hazudnak, lopnak, csalnak

Értékelések átlaga: 1

Vettem egy tabletet, FOXPOST-al. Azt írták, ha 12:00 rendelsz, még aznap átveheted. 09:30 kor megrendeltem, azonnal kifizettem online, jött is a számla, de az árut nem adták fel. Bukó. Hosszas telefonálgatás, alig lehet őket elérni, kapcsolgattak össze-vissza, fogalmuk nem volt mi történik. Felajánlottam, hogy másnap egy másik városban személyesen átveszem, ahol egyébként van edigitál bolt és készleten is volt a termékből, természetesen nem tudták megoldani. Pénzvisszautalás:30 nap. Köszi:) Csepp a tengerben de én biztosan nem rendelek tőlük többet. Gondolom mennyire meghatja őket…:) Teljesen alkalmatlanok, amatőr banda!

Értékelések átlaga: 1

1 hete rendeltem egy fagylaltgépet, amelynél az volt írva, hogy "Raktáron" és 3 nap alatt elérhető. Természetesen nem volt raktáron, de 3 nap után küldték az-emailt, hogy fizethetünk, mire más címre küldtem volna ajándékba, ezért átutalással fizettünk.
Mindennap mást mondtak az ügyfélszolgálaton :( A mai hölgy azt mondta, nincs raktáron. Akkor miért is fizettették ki?
Ma lemondta, de hogy mikor kapjuk vissza a pénzünket, azt nem tudom. Főnököt kértem, de nem tudtak kapcsolni :(
Senkinek nem ajánlom őket!!!!! Megbízhatatlan, inkorrekt társaság!

Értékelések átlaga: 5

Köszönöm a gyors ügyintézést, kiszállítás korábban a megadott időn belül. Miskolci üzlet, ajánlom mindenkinek!

Értékelések átlaga: 5

Belépésjelzőt rendeltem ingyenes kiszállítással.Másnap hozta a futár.A termék hibátlan.

Értékelések átlaga: 3

Nem lehet az akciós oldalra bejutni,egyszer van egy termék de 10 perc múlva nincs....aztán 5 perc múlva már "Raktáron" :-)
Lassan reagálnak a weboldalon lévő termékinformációk(szín,teljesítmény stb) gyakran pontatlanok,viszont hibás terméket rugalmasan cserélnek,

Értékelések átlaga: 1

Nevetségesen lassúak! Online hitel pedig egy vicc! 3 hete csak a hitele elbírálás alatt felirat fogad. Felhívtam őket,nem tudtak segíteni,a lemondásban sem!!! Ez mi? Vicc 0%

Értékelések átlaga: 1

Jelenleg folyamatban lévő rendelésem van, amit folyamatosan nyomon követek 2 hete. A szállítási határidő állandóan változik, a törlést sem engedi a rendszer. Ügyintézővel kétszer is beszéltem, de sajnos eredménytelenül. Sajnos jelenleg nem tudom mit kapok és mikor....

Értékelések átlaga: 1

Pocsék Ügyintézés, lassú rendszer.
Miután az egynapos szállítás egy hétre nyúlt, úgy, hogy az ügyfélszolgálatosoknak halvány gőze nem volt, hogy hol és mit kell nézni. Elirányítottak a szállítmányozóhoz, aki állította, hogy nem kapták meg a csomagomat, holott én ezt az infot kaptam. Majd két nap múlva egy másik hölgy közli, hogy számlázás alatt van a termék! Már elvileg be van írva egy három nappal ezelőtti kiszállítás, amit a telefonjaimat követően folyton a következő napra tették át, majd akkor sem történt semmi.
Amatőr társaság! Soha többet nem vásárolok tőlük, és mindenkit lebeszélek, aki gondolkodna rajta!

Értékelések átlaga: 5

Köszönöm a precíz gyors, kiszolgálást!!!

Értékelések átlaga: 1

A fejlemények: ahogy már írtam, többször is meg kellett rendelnem az elvileg raktáron lévő terméket, mert először szó nélkül törölték. Az első rendeléstől számított egy hónap után végre reagáltak valamit. Sajnálják, de a terméket nem tudják már beszerezni a beszállítótól, így a megrendelést törlik.
Csodával határos módon, az egyik e-mailemre 16 nap után kaptam választ, amivel persze már tisztában voltam. Az egy hónappal ezelőtt küldöttre még semmi. De már nem is érdekel.
A bosszantó az, hogy hülyének nézik az embert. A weboldalon feltűntetik, hogy raktáron az áru, aztán egy hónapba telik, hogy értesítsenek arról, hogy nem tudják beszerezni. Eközben 1 munkanapos szállítási időt vállalnak. A kommentek alapján ezt sokszor nem tartják be, de ha valaki 1-2 hét múlva kapja meg a terméket, akkor már inkább örül neki és nem reklamál. Ez viszont a vásárlók átverése, mert így előnyben részesíthetik a boltot más boltokkal szemben. Ennyi erővel az összes webshop kiírhatná, hogy 1 napon belül eljuttatja a terméket, aztán majd küldi valamikor, vagy nem.
Persze nem szeretnék általánosítani, mert rendeltem olyan boltból, ahol garanciát vállaltak az 1 napon belüli szállításra és másnap tényleg megkaptam a terméket.
Annyi biztos, hogy az edigitalt messziről elkerülöm a jövőben, és ezt ajánlom másoknak is, ha nem akarnak bosszankodni.

Értékelések átlaga: 1

Egy héttel ezelőtt rendeltem egy könyvet, ami a honlap alapján volt/van RAKTÁRON és a kiszállítási időre 1 napot írtak, azóta összekészítés alatt van(7 nap telt el), semmi információ, hívtam ügyfélszolgálatot, de 5 perc zenélés után feladtam.
Nagyon nem ajánlom.

Értékelések átlaga: 1

Csatlakozom véleményemmel a korábbi értékelésekhez. Nevetséges, komolytalan cég. És valóban igaz a régi mondás: mindig ott a legolcsóbb egy termék, ahol nincs. Szintén össze-vissza változik a rendelkezésre állási idő, de számomra a legviccesebb, inkább is röhejes felírat a "rendelésre". Nocsak. Még milyen módon kellene tudatnom velük, hogy szükségem volna az általuk - nem mellesleg raktáron felírattal ellátott - termékre, mint hogy megrendeltem?
A nem vicces része pedig az, hogy gyermekemnek gyakorlati képzésre szükséges eszközöket szerettem volna rendelni. Gondoltam ez lesz a legegyszerűbb, még arra is gondolva, hogy valami ismertebb cégtől rendeljem, nem "himihumi" webáruházból, nehogy ne érjen ide. Aham, hát tessék. Maradt két napom a beszerzésre, mert ha nem lesznek meg az eszközök minden gyakorlati órán egyest kap - eszköz hiány miatt. Köszi extrém macskajancsik.
Az ügyfélszolgálatra csak ugyanazt tudom mondani, amit korábban leírtak mások, lehet beszélgetni automatával, meg automatával, for inglis operétör is automata, nincs humán. E-mailes megkeresésre csak a rosseb tudja mikor fognak válaszolni, minden esetre a türelmem elfogyott. Meggondolandó, hogy mennyire hiszünk a 100% megbízható bolt logónak. Esetleg nem ártana egy felülvizsgálat, mert jelenleg 100% pancserek, és az ellenségemnek sem ajánlanám, hogy innen rendeljen.

Értékelések átlaga: 1

A szervíz egy vicc,ha elkészül a javítás nagy nehezen (6 hét) akkor sem működik a termék.Sokadszori javítás után sem!!! Érdemben beszélni nem lehet senkivel.1 hete várom az emailes reklamáciomra a választ.

Értékelések átlaga: 4

Jó és áttekinthető a rendszerük, ráadásul korrekt árakkal dolgoznka. Amit viszotn nem tartok korrekntnek, hogy az "1 munkanapos" kiszállítás azt jelenti, hogy ha reggel leadod a rendelést, akkor elmegy az a napod, utána eltelik még egy munkanap, és az azt követőn hozzák ki. Ez alsó hangon is 2 napot, de extrém esetben akár 3 napot is jelenthet. Ezen felül, az ügyfélszolgálatuk e-mail címét nem sikerült kidereíteni, telefont pedig 10 perc várakozás után se vette fel a kolléga.

Hozzá kell tennem így is korrekt idő, de ha ezt előre mondják, akkor máshonnan rendelem meg a terméket, ahol tényleg kihozzák az ígért időre.

Értékelések átlaga: 1

Írtam már ide egyszer, de gondoltam leírom az azóta történt fejleményeket. Semmi nem történt azon kívül, hogy a türelmem elfogyott. Az október 21-ei rendelésem még mindig beszállításra vár 20 nap után. A weboldalon persze most is az szerepel, hogy "raktáron". Nem nagy értékű rendelés, lehet, hogy ezért nem is foglalkoznak vele. Az ügyfélszolgálatot azóta sem értem el. Levelekre nem válaszolnak, arra meg nincs időm, hogy napi fél órát tartsam a telefont, hátha felveszi valaki.
A megrendelt termék nem nélkülözhetetlen, viszont a következtetéseket le tudtam vonni. Az áruház teljesen megbízhatatlan, az oldal naprakészsége kritikán aluli, hibákkal van tele. Az ügyfélszolgálat létezik egyáltalán?
Azóta több nagyobb értékű terméket rendeltem webshopból, a rossz tapasztalatok után persze nem tőlük.
Ha meglátom a TV-ben a reklámot legszívesebben felgyújtanám.

Értékelések átlaga: 1

Eddig 3 dolgot vettem tőlük, abból 2-vel volt gond.
Az első: hanfalpár 35000 Ft-ért. Az egyik oldal csak akkor szól, ha megütögetem. Amikor először felmerült a probléma visszaküldtem garanciális javításra vagy cserére. Visszaküldték 1 HÓNAP múlva, hogy nincs semmi baja. Azóta is ugyanolyan sz.r.
A második: Tablet 25000 Ft-ért. Két hét után nem lehet bekapcsolni. Csak világít. Felhívtam őket, hogy már megint sz.rt adtak el. Azt mondták, hogy forduljak a márkaszervízhez. Ennek örülök, legalább nem az ED tisztelt dolgozói fognak vele foglalkozni, hanem maga a márkaszervíz, ami sokkal biztatóbb.
A 3. : egérpad, ezt már nem tudták elcs.szni.

Nem javasolom senkinek, hogy innen vásároljon, valószínűleg selejt árut kap.A garancia intézése hosszadalmas,a gondolom szakképzetlen beosztottak ránéznek és visszaküldik a hibás terméket azzal,hogy semmi baja.
Soha többet nem veszek innes semmit, még egy rajzszöget sem.

Értékelések átlaga: 2

15 nap elteltével tudtam csak átvenni a megrendelt fényképezőgépet. Ugyanezt a gépet más kereskedők 1-2-3 nap alatt szerzik be akár Magyarországról, akár külföldről. Elképesztő ez a lassúság. 15 nap!

Értékelések átlaga: 2

A tájékoztatással ellentétben 1 munkanap helyett még a 4. munkanapon sem kaptam meg a megrendelt terméket, nagyon lassú és a valóságnak nem megfelelő szolgáltatás.

Értékelések átlaga: 1

Én sajnos csak rosszat írhatok, legalább is az eddigi tapasztalatok alapján. 2015. okt. 13-án rendeltem meg egy akkumulátoros ágfűrészt, mert az ár is megfelelt és két tartalék fűrészlapot is ígértek. Okt. 19-é meg is érkezett a csomag, melyet felbontottam a kézbesítő előtt, természetesen ezt csak azután tehettem meg, hogy a nála lévő digitális ketyerén aláírtam az átvételt. A két tartalék fűrészlapnak azonban nyoma sem volt. A kézbesítő közölte, hogy a digitális ketyeréjére nem lehet írni semmit és nála nincs semmiféle fuvarlevél, melyen a megrendelést visszaigazoló email szerint igazolnia kellett volna a hiányt. Mivel ráadásul borravalót is adtam, olyan mérges lettem, hogy fel sem tűnt, hogy nincs számla és garanciajegy se.
Azonnal írtam egy emailt az ügyfélszolgálatra, melyre jött is egy gépi válasz, hogy várjak türelemmel. A beérkezett email okt. 19-én a 15871/1-2015 iktatószámot kapta.
Mivel semmi nem történt, a fogyasztóvédelemhez akartunk fordulni, de előbb az asszony lebontotta a nylon burkolat alsó részét is a papírdobozról , hogy a gépet visszacsomagoljuk a dobozba. Én ugyanis korábban csak a tetejét téptem fel, hogy a dobozt kibonthassam. Ekkor derült ki, hogy van garanciajegy és számla is a doboz alsó része és a nylon burkolat között. Tartalék fűrészlap azonban nem volt. Megírtuk egy másik emailben, hogy megtaláltuk a garanciajegyet és a számlát, és jeleztük, hogy felháborítónak tartjuk, hogy a futár nem mondta, hogy ott van a számla, melyre rá kellett volna írni a hiányt, vagy igazolnia kellett volna, hogy mindent hiánytalanul átadott-e. Ezt az email érkeztetést is visszaigazolta a gép okt. 22-én 17927/1-215 iktatószámmal.
Az indok, amiért senkinek nem javaslom az Extreme Digitalnál történő csomagküldéses vásárlást kissé meghökkentő. Ugyanis a két email visszaigazolás közt a pontos időpontokat is figyelembe véve, nem egészen 3 nap telt el, mely alatt az iktatószámok alapján 2056 reklamáció futott be a vevőszolgálathoz. Tekintettel arra, hogy a vevőszolgálathoz általában reklamációval fordulnak és nem dicsérő szavakkal, ez azt jelenti, hogy napi mintegy 700 reklamálóval lehet számolni. Fogalmam sincs, hogy hány megrendelést teljesítenek naponta, de ez a nagy szám engem meggyőzött arról, hogy a kellemetlenségeket a jövőben máshol keressem.
Érdekes, hogy a közzétételre kattintva nem történik semmi. Ezért (és csak ezért) vagyok kénytelen legalább egy csillagot adni az értékelésnek, hátha ez azért beindítja a közzétételt.

Értékelések átlaga: 1

Peres társak jogközösségben kívánom az Extreme Digital Zrt. perelni.
A költségeket alapítványi úton kívánom állni.

Amennyiben élni kíván a jogával, kérem írjon a dr.peterkiss@yahoo.com -ra.

Álljon ki a jogaiért!

Értékelések átlaga: 1

Csak azért kap egy csillagot, mert nullát nem lehet adni.
Leadtam a rendelésemet, de azt néhány nap után, bármilyen indoklás vagy tájékoztatás nélkül törölték. Levelemmel az ügyfélszolgálathoz fordultam, de választ nem kaptam.
Később újra leadtam a rendelést. A termékhez az volt írva, hogy raktáron van, a választott szállítással 4 munkanapon belül megkapom. Ezzel szemben a rendelés leadása után a rendelési adatoknál már az szerepelt, hogy 3 nap a beszerzési idő. Ez másnap felment 4 napra. A rendelést több mint 10 napja adtam le, de még mindig beszállításra vár a termék. Eközben sokszor lemegy a beszerzési idő 3 napra, majd vissza 4 napra. Néha megváltoztatják a termék státuszát, hogy csak rendelésre kapható, vagy hogy sajnálják, de már nem kapható. Majd ismét raktáron van.
Az ügyfélszolgálat a leveleimre nem válaszol. Telefonon szinte lehetetlen elérni. Nem törlöm a megrendelést, mert kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége, de nem hiszem, hogy megkapom a terméket. A bolt nagyon megbízhatatlan. Nem tudom, hogy ezt hogy engedhetik meg maguknak. Még jó, hogy nem előre fizettem.
Egyáltalán nem ajánlom senkinek, hogy tőlük vásároljon.

Értékelések átlaga: 1

Szeptemberben rendeltem egy okostelefont. Átvettem, és fehér készülékhez fekete töltőt kaptam, láthatóan használták már ezt jól ki lehetett venni, pl ragacsos volt a kijelző /már fel volt rá ragasztva a fólia/ nem gyárilag volt összehajtva a FEKETE töltőzsinór. Nem reklamáltam mert sérülést nem láttam a telefonon. Mostanra azonban a töltőkábel meghibásodott, nem tölti a telót, a párom samsung töltőjével töltöm.Felhívtam az Extrem Digitalt, és azt mondták, hogy az egész telefont vissza kell küldenem, az elmondottak alapján nem értem ,hogy miért, de nem rugalmasak, ha ez a szabály hát betartják, az ügyintéző hölgy is megértette, de nem tud mit tenni, mert ezt mondták neki, arra a kérdésemre, hogy ki mondta név szerint nem válaszolt az titok. Hát a választásnál figyelembe kell venni, hogy ha baj van már nem olyan "kedves" ez a cég.

Értékelések átlaga: 1

Több mint 2 héttel ezelőtt fizettem ki online bankkártyával a megrendelt terméket. A visszaigazoló e-mailben az állt, hogy azonnal szállítható. Azóta se a terméket nem kaptam meg, se információt a késlekedés okáról. A "Rendelések" menüpont alatt csak azt látom, hogy "Összekészítés alatt". Az e-mailekre nem válaszolnak, a telefon csak várakoztat, ügyintézővel még nem sikerült beszélnem.

Értékelések átlaga: 1

Nem ajánlom az Extreme Digital-t! Nyilván való csalók!
Sérült terméket szállítanak ki, az ügyfélszolgálat pedig fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot tanusít.

Értékelések átlaga: 1

Vettem egy filteres kávéfőzőt az extrémtől, gyorsan kiszállították a fagyasztó szekrénnyel a fagyóval semmi gond nem volt, de a kávéfőző törött volt és a futár már élmény mikor észre vettem, vissza nem jött mikor felhívás a gondoltál az ügyfélszolgálat arra hivatkozott hogy a gyártóval vegyem fel a kapcsolatot.
Semmire se semmi,előre fizettem ki online és buktam is az árát.
Senkinek sem ajánlott tőlük vásárolni, 0 tolerancia és segítőkészség!
SOHA TÖBBÉ NEM VESZEK TŐLÜK SEMMIT!!!!

Értékelések átlaga: 1

2015. 10.19-én rendeltem az edigitaltól egy mobiltelefont online hitellel.
2015. 10.28.-at irunk , szerintük hitelbírálat alatt van, a bank szerint megtörtént már másnap.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, természetesen 2*15 percig csak a kapcsolásra vártam, majd küldtem emailt arra pedig szó szerint ügyet sem vetettek!
Jótanács NE VEGYETEK SEMMIT ONLINE HITELRE SEMMIT EZEKTŐL!!!!!

Értékelések átlaga: 1

Vettem egy telefont az ED-től. A telefon 3 hónap alatt 4-szer fordult meg a szervizben. Az ED-től semmi segítséget nem kaptam a problémámmal kapcsolatban. Soha többet nem rendelek tőlük semmit.


A bolt adatai


A bolt leírása

Extreme Digital: online, gyorsan, ingyen házhoz szállítással! Ma már a minket jellemző műszaki- és fotós termékek választéka számos termékkategóriával bővült. Arra törekszünk, hogy folyamatosan szélesedő kínálatunkkal minden vásárlónk számára a lehető legkedvezőbb feltételekkel és a tőlünk telhető legkényelmesebb szolgáltatásokkal biztosítsuk termékeinket. A klasszikus műszaki termékek (TV&szórakozás, notebook&IT, tablet&okostelefon, fotó&videó) mellett a háztartás, az otthon és az iroda egyre több szükséges eszközét, újdonságát és érdekességét elérhetővé tegyük a legrövidebb időn belül vásárlóink számára. Éppen ezért fejlett logisztikai szolgáltatásainkkal és óriási raktárkészletünkkel igyekszünk a legtöbb terméket azonnal elérhetővé tenni az ország egész területén.

Üzletek

 • 1073 Budapest VII. kerület, Erzsébet Krt. 15
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 10-18 óráig, szombaton: 10-14 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A Blaha Lujza tértől mindössze pár perces sétával elérhető. Az M2 metró vagy a 4-6 villamos Blaha Lujza téri megállójától, az Erzsébet körúton elindulva az Oktogon felé, a Dohány utca után jobbra található.
 • 1024 Budapest II. kerület, Lövőház u. 2-6
  Nyitva tartás: hétfőtől szombatig: 10-21 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A Széna térrel szemben, pár perces sétával elérhető. Az M2 metróval a Széll Kálmán tér állomásról a Széna tér felé elindulva, vagy a 4-6 villamosról a Széna téri megállóban leszállva, a Mammut I. üzletközpont második szintjén, a főbejárati lifttel szemben
 • 1117 Budapest XI. kerület, Móricz Zsigmond körtér 15
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 10-18 óráig, szombaton: 10-14 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A Móricz Zsigmond körtér Karinthy Frigyes út és Fehérvári út által közrefogott részén található. A 18-as, 47-es, vagy 61-es villamos, illetve a 7-es busz Mórciz Zsigmond körtéri megállójától a Karinthy Frigyes út felé gyalog, valamint a 6-os villamos végá
 • 1152 Budapest XV. kerület, Szentmihályi út 131
  Nyitva tartás: hétfőtől szombatig: 10-20 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A főváros legforgalmasabb közlekedési csomópontjában található a Sugár Üzletközpont, az M2 metróval az Örs vezér téri végállomásnál. Vagy a 3-as villamos Örs vezér tere - Zugló megállóban leszállva, az üzletközpont első emeletén található.
 • 1044 Budapest IV. kerület, Ezred u. 1-3
  Nyitva tartás: étfőtől péntekig: 9-20 óráig, szombat: zárva, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: Budapest IV. kerületében, Újpesten a Duna bal partján helyezkedik el, mintegy 250 méterre az M0-ás hídtól. Az M3-as metró végállomásától a 104-es busszal átszállás nélkül juthatsz el az Európa Center kapujába.
 • 4024 Debrecen, Piac u. 56
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 9-18 óráig, szombaton: 9-13 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: Villamossal az Arany János utcai állomásról a vasútállomás felé elindulva, vagy a 31-es, illetve 32-es busszal a Piac utca Központ megállóban leszállva, a Piac utca 56. szám alatt, a Szent Anna utca és a Petőfi tér között.
 • 9021 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 19
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 9-17 óráig, szombaton: 9-13 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A Városháztérrel szemben lévő szökőkút mellett elhaladva, majd a második utcán balra kb. 100 méterre található megújult szaküzletünk.
 • 6000 Kecskemét, Korona u. 2
  Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 10-20 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A Széchenyi tér mellett néhány perces sétával elérhető. A vasútállomásról vagy a távolsági buszállomásról az 1-es, a 11-es és a 23-as buszokkal a Piaristák tere megállóban leszállva, a Malom üzletház második emeletén található.
 • 3530 Miskolc, Corvin u. 8-10
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 9-17 óráig, szombaton: 9-13 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: Szaküzletünk a Uitz Béla és a Corvin utca találkozásánál az OTP Bank fiókjától néhány lépésre, a 4 emeletes épületek üzletsorán található.
 • 7621 Pécs, Rákóczi út 49
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 10-18 óráig, szombaton: 10-14 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: Az Árkád Bevásárló központ északi bejáratával szemben, pár perc sétával megközelíthető a távolsági busz- és vasútállomástól.
 • 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 60
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 9-18 óráig, szombaton: 9-13 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A Tisza Lajos krt. felöl a Zenekonzervatóriummal szemben, a kettős körforgalom szomszédságában, a zálogház mellett található.
 • 8000 Székesfehérvár, Várkörút 52
  Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 9-18 óráig, szombaton: 9-13 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A Várkörút Üzletháztól, illetve a Várkörút és Budai út kereszteződéstől néhány méterre, a Hunyadi Mátyás Szakközépiskolával szemben található.
 • 1148 Budapest XIV. kerület, Örs vezér tere 24
  Nyitva tartás: hétfőtől szombatig: 10-20 óráig, vasárnap: zárva
  Megközelíthetőség: A főváros legforgalmasabb közlekedési csomópontjában található a Sugár Üzletközpont, az M2 metróval az Örs vezér téri végállomásnál. Vagy a 3-as villamos Örs vezér tere - Zugló megállóban leszállva, az üzletközpont első emeletén található.
A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
 • Személyesen
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Vásárló adatainak titkos kezelése kérés alapján
 • Ügyfélszolgálat
 • Éjjel-nappal elérhető
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • A vásárlás regisztrációhoz kötött
 • Ajándékküldési szolgáltatások
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
 • Pick pack pont
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés
 • Vásárlás hitelre

Hírlevél feliratkozás

Olcsóbbat.hu - © 2005-2015 InVenturio Zrt.

Elrejt Nagyít +
 • Utoljára megtekintett (0)

  • Árfigyelés (0)

   •  

  Olcsóbbat.hu eszköztára

  segítségével beállíthatsz árfigyelést, összehasonlíthatsz termékeket...

  | Bezár

  Olcsóbbat.hu eszköztára

  segítségével beállíthatsz árfigyelést, összehasonlíthatsz termékeket...

  | Kinyit