Extreme Digital

Főoldal » Boltok » Extreme Digital

Extreme Digital Seller rating Értékelések átlaga: 3.1 (223 értékelés alapján)

Extreme Digital webshop értékelése:


Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz
Olvasói értékelések


Értékelések átlaga: 1

A garanciát nem lehet náluk érvényesíteni, mert egyszerűen a végtelenségig elhúzódik a javítás. Sem telefonon, sem emailben nem lehet elérni őket.

Értékelések átlaga: 1

Senkinek nem ajánlom ezt az üzletet.Kész átverés !
Rendeltem egy LCD televíziót 230.000 Ft-ért.A terméket a győri üzletben vettem át 2014.12.21.-én.Átvételkor a televíziót kipróbálni nem lehetett,csak a dobozból kihúzva,fóliát felhajtva lehetett megnézni(Hozzáteszem ezt a kérést is vonakodva teljesítette az eladó,már utólag tudom ,hogy miért.).A külső csomagolás épnek tünt , a fóliát félrehúzva a képernyőn látható sérülés nem mutatkozott.Itthon kicsomagoltam,összeszereltem.Még ekkor sem lehetett látni a képernyőn sérülést.Bekapcsolás után észleltem,hogy a képernyővel valami nincs rendben.Ezután egyből hívtam az ügyfélszolgálatot a (1 452 0090)-es számon.Itt azt a tájékoztatást kaptam,hogy írjak egy reklamációs e-maillt.Ez megtörtént .Másnap visszavittük Győrbe és szerettem volna élni a 3 napos visszavásárlási,vagy csere joggal,mert a TV használhatatlan. Üzletben az eladó bekapcsolta a készüléket és közölte,hogy a képernyő törött.(Ez kikapcsolt állapotban nem látható) Hosszas telefonálás után közölte,hogy a TV-t nem veszik vissza és nem cserélik ki.Forduljak a Fogyasztóvédemi Felügyelőséghez.Ezt a lépést meg is tettem.Felháborítónak tartom,hogy a készüléket nem lehet kipróbálni és az ilyen nem látható hibát a vevőre akarják hárítani.Elég sokat kellett dolgozni ,hogy meg tudjam venni ezt a TV-t karácsonyra.Aztán se TV,se pénz.

Értékelések átlaga: 1

Soha többet nem vásárolok tőlük! !!
Rendeltem egy blu-ray lejátszót, de amit kihoztak az egy kiállított vagy használt darab volt. Hívtam őket telefonon, sikerült beszélnem egy hölggyel, de egy fél óra után meguntam a várakozást. Többször próbáltam hívni őket telefonon, de reménytelenül. Írtam nekik e-mail üzenetet, de 7 nap után sem válaszoltak! Aki teheti messziről kerülje el ezt az üzletet! Amíg eladják a terméket, addig mindent megtesznek, de ha valami probléma van, akkor elérhetetlenek! Nem ajánlom senkinek őket! !!

Értékelések átlaga: 1

Senki ne vásároljon itt, ahogy tudják átverik az embereket...

Értékelések átlaga: 1

Mi egy fagyasztóládát vettünk tőlük. A csomagolás sértetlen volt, belül viszont pont a motornál be van horpasztva. valószínúű targonca.okozta. Az edigital nem ismeri el a hibát, mivel nem a futár előtt nyitottuk fel a csomagot. Elállhatunk a vásárlástól, de 12700 Ft a szállítási ktget vissza hozzájuk, illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő hiba kijavíttatási ktg-ét is velünk akarják kifizettetni. A szerelő szerint ez kb annyi, mint a gép értéke.
LÉGYSZI NE CSAK SAJNÁLKOZZATOK, HANEM MINDENKI AKINEK GONDJA VOLT VELÜK JELENTSE FEL ŐKET A FOGY: VÉDŐKNÉL!!!!!
NAGYON DURVA ÁTVERÉS áldozatai vagyunk, mi 80.000 Ft-ot bukunk el!!!!

Értékelések átlaga: 1

Még dec.9.-én vásároltam tőlük,a termék nem működött,futár másnap visszavitte.Azóta se pénz se termék.
Dec.18.án megadtam a számlaszámom,hogy visszautalják a vételárat,még ez sem történt meg.
Többet biztos,hogy innen nem vásárolok.
Gondolkodom a feljelentésen ha pár napon belül nem rendeződik.

Értékelések átlaga: 1

Egy adathordozó kimaradt a csomagból, ezzel cca. 30eHUF-fal rövidítettek meg. A csomag összsúlyából kimutathatatlan a probléma.
A csomagot összeállító szakembernek és az egész családjának jó egészséget kívánok.

Értékelések átlaga: 5

Megvagyok elégedve időben feladták a csomagot pick pack pontra, ők voltak lassúak de ez nem a bolt sara. A megrendelt termékek a leírásnak megfelelőek !

Értékelések átlaga: 1

Lassú... Két munkanap nem volt elég nekik hogy a központi raktárba szállítsák a terméket. És még a futárnak át sem adták. Mennyit várjak?... Töröltem a rendelést

Értékelések átlaga: 1

A 23.-i szállításra visszaigazolt karácsonyi ajándéknak szánt és kifizetett rendelésről 23-án kiderült, hogy fogalmuk sincs mi van vele. Panaszra válaszolni? 100.000 Ft felett? Minek? Hülye aki itt vásárol, velem az élen!

Értékelések átlaga: 1

A december 15-én webáruházban megvásárolt, raktáron lévő játékra azt igazolták vissza decmber 22-én, hogy mégse tudják szállítani és törlik a megrendelésemet. Így karácsony előtt két nappal nagyon köszönöm ezt a gesztust! Megbízhatatlan webáruház. Nem kéne raktáron lévőnek hirdetni a terméket, és nem kéne a vásárló megkérdezése nélkül törölni egy megrendelést!

Értékelések átlaga: 1

Mio Spirit 6900 Navigáciot rendeltem:Tartozékok hálózati töltő, TMC antenna, USB kábel na ez mind nincs benne! Pedig fel van tüntetve feketén fehéren ,arra hivatkoznak hogy a gyártó nem rakja a készülékhez akkor miért írják oda ezek nélkül hogy frissítsek vegyem meg külön a kábelt?! Akkor olcsóbb készüléket is rendelhetem volna! Telefonon azt mondták jogos a reklamáció E-mailben már nem jogos! Soha többet innen nem rendelek

Értékelések átlaga: 1

Soha többet nem veszek tőlük semmit!!! Rendeltem egy monitort és a gépre kötésnél derült ki,hogy törött a panel! Felhívtam öket..10 perc várakozás után tudtam beszélni. Elmondtam mi a gond,de ugy leráztak,hogy csak na! Hiába van rajta mindenféle garancia semmire nem megyek vele. Most a márkaszervizet kell meggyőznöm arról,hogy nem én okoztam a sérúlést. Most jelenleg 30 ezremnek oda és van egy használhatatlan monitorom! Ebből tanultam egy életre!!!

Értékelések átlaga: 1

Ügyfélkiszolgálás: Kétszer fél óra várakozás után kiderül, hogy a javitásra átadott termékkel a jó ég adta világon SEMMIT nem csináltak, csak raktározták egy hétig és kijelentették, hogy márkaszervizbe kell vinni.

Értékelések átlaga: 1

Az általam 2014.11.22-én vásárolt tv-t 11.25-re ígérték kiszállításra. Azóta sem kaptam meg. Felvettem a kapcsolatot velük és a futárcéggel. Mindketten azt állítják, hogy a másiknál van a tv!!! Semmiféle segítséget nem adnak az ExtremeDigitálnál, a rendszerük szerint átadták a futárszolgálatnak és kész -nem néznek utána-...A futárszolgálat ellenben segített annyiban, hogy megnézték és írásban is visszajeleztek miszerint ők nem kapták meg a csomagot..A jogi hercehurca csak most kezdődik, többet tőlük nem vásárolok.

Értékelések átlaga: 1

Black Friday utáni napon rendeltünk egy akksis csavarhúzót, akciós áron pick pack pontra, megérezéskor a teljes árat akarták kifizettetni. Telefonos ügyfélszolgálaton azt a választ kaptuk, hogy vegyük át a terméket teljes áron, és igazoljuk hogy akciós áron rendeltük meg. Vagy ne vegyük át a terméket és törlik a megrendelést...

Értékelések átlaga: 1

Az árut a kért napon nem szállították ki.

Értékelések átlaga: 1

a tegnapi back friday
Kész vicc volt ez az edigital black friday

belépésnél:
Facebook belépés gomb csak 1 kép
google+ belépésgomb délelött error, délután u.a. mint a paypal
Paypal belép, deátdob hogyfogadjam elaz ászf-et mert megváltozott, azelfogadás gomb pedig nem csinál semmit,
Ha simaaccounttal akartam beépni átdobott egy oldalra, amiazt írta, hogyelöbblépjek be
A regisztráció pedig bármilyen adatra aztírta, hogyez a fiók már aktív

Értékelések átlaga: 1

A webshop részével még nem is volt gond, de a szegedi szaküzletük egyszerűen csapnivaló - és az interneten található írások alapján ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül.
Egy átlagos napon 40 - ismétlem: negyven - percbe telt amíg sikerült átvenni az egyébként már előre megrendelt terméket. A három eladóból kettő egy szerb vásárlóval foglalkozik - értsd: az ő telefonálását hallgatja 10!! percig - a harmadik pedig mintegy negyed óra, a számítógép baszkurálásával töltött idő után odafordul a szerb mögött kígyózó embertömeghez és félvállról megkérdezi: "segíthetek valakinek?"
Az eladók - tisztelet a talán egy kivételnek - hozzá nem értők, lassúk, és rendkívül bunkók.
Már többször is elfogyott a türelmem a fél órás várakozások közben, de ez volt az utolsó csepp a pohárban. Viszlát ED. Úgy érzem nem egymást keressük.

Értékelések átlaga: 1

2014.10.18.-án rendelt és 21.-én a futártól átvett mobiltelefont a 72 órás cseregarancia keretében visszaküldtem, mert 10. hó 22.-én meghibásodott. 2014.11. 18.-án az új készülék még nem érkezett meg, pedig minden héten azt ígérték, hogy 1 -2 nap és az új készülék megérkezik a lakcímemre, amit futárral küldenek. 3 hete azt mondták, hogy az új készülék a központi raktárukba van, amit az adminisztrációs ügyintézést követően küldenek a futárral a következő napon. Az ezt követő héten , mivel a telefon nem érkezett meg azt az információt kaptam, hogy a készülék rendelés alatt áll. Véleményem szerint minősíthetetlen a hozzá állása az ügyfelekhez az Extrem Digital Zrt-nek. Megtaníthatnák az ügyintézőket arra, hogy egyformát hazudjanak. Részemről ez volt az utolsó, hogy tőlük vásároltam. 72 órás csere garancia közel 1 hónap alatt (se). Gratulálok! Legalább 7 alkalommal telefonáltam feleslegesen.

Értékelések átlaga: 1

nagyon rossz, csak innen ne rendeljetek azt mondták 2 nap alatt szálitják raktárrol és már több mint egy hete hazudnak (Budapest)

Értékelések átlaga: 1

2014.09.13-án rendeltem náluk egy LG mosógépet 119,000Ft értékben, természetesen a házhozszállítás ingyenes, kivéve, ha nagygépről van szó, ez csak fizetéskor derül ki. +3990Ft...egyefene, legyen. Egy hét(!!!) mulva megérkezett futárral a gép, amit az ajtóból irányítottunk is vissza a futárral mert sérülés, törés volt a gép házán. Ügyfélszolgálat tájékoztatott, hogy csak akkor küldik az újat, ha visszaért a régi. +1 hét eltelt, addig ismerősnél mosás, jött a futár, és hozta az újabb törött gépet. Na itt kértük, hogy legyenek szívesek visszaadni a pénzt, sajnos bankkártyával fizettem előre. Ígérték, hogy visszaküldik a pénzt. (ha visszaért a gép), azóta eltelt két hét, sehol a pénz. Tegnap azt írták 14 munkanap az utalás, reméljük visszakapom a pénzt. eddig semmi, drága tapasztalat eddig, október 2-a, még semmi.
Jótanács: rendelj máshol, ha itt rendelsz, ne fizess előre

Értékelések átlaga: 3

A webshoppal semmi gond, a személyes átvétellel már gondunk volt. A terméket megkaptuk, de a kiszolgálás iszonyatosan lassú volt (Debrecen).....sokáig tartott, lehetnének rugalmasabbak is.

Értékelések átlaga: 5

Korrekt, pontos.

Értékelések átlaga: 1

2014. április 18-án vásároltunk laptopot ezektől. Azt mondták, hogy majd postán küldik a garanciajegyet kb 2 hét múlva. Nem jött meg.
Aztán bementem hozzájuk, mondták, hogy hívjam fel őket telefonon. Ezzel hárítottak. Felhívtam, megadtam minden lényeges információt, és azt mondták, hogy majd küldik. NEM KÜLDTÉK.
Ma újra felhívtam őket, kb 68000 számot kellett beütnöm, mire az ügyfélszolgálatot kapcsolták, és aztán közölték, hogy írjak nekik emailt. De mondom már harmadszorra telefonálok. Azt mondja, hogy hosszas folyamat a garancia.
Normális helyen AZONNAL adnak garanciajegyet. De bezzeg a wifi adapterre + egérre van jótállási jegy, de ilyen nagy tételre, mint laptopra meg nincs..
Jövőhéten bemegyek hozzájuk, kérem a főnöküket és kiverem a balhét.
Ha nem jön a garancia, akkor fogyasztóvédelem!
Soha többet nem vásárolunk tőlük és senkinek nem ajánlom!

Értékelések átlaga: 1

Az ügyfélszolgálatuk lerázó, szervizük gyakorlatilag nincs. Kerüljétek el őket, ha olyan termékről van szó, ami elromolhat és garanciális javítást igényelhet!

Értékelések átlaga: 1

Rendelésemet 48 óra alatt nem voltak képesek visszaigazolni.

Értékelések átlaga: 1

megnéztem egy másik oldalt ahol értékelni lehet a boltokat furcsálltam hogy az itt elhangzó sok probléma helyet szinte csak pozitív 5 csillagos vélemények vannak. Ott is leírtam e negatív véleményem és adtam 1 csillagot és valami fatális véletlen folytán nem jelenik meg az én értékelésem :) így már érthető miért is olyan kiemelkedő a cég értékelése

Értékelések átlaga: 1

2014-ben botrány hogy megrendelsz egy terméket és 2 hónap után sincs kiszállítva hetente csak az ígérgetés aztán persze semmi. Egyik kollégám ugyanígy járt aztán mikor 6 hét múlva lemondta a rendelést még ők voltak megsértődve.

Értékelések átlaga: 1

Egy tabletet vásároltam és 4 hónap után a töltő csatlakozó teljesen megadta magát! Arra hivatkoztak, hogy ez az Én hibám. O.o Kérdezem Én: Az, hogy a csatlakozó elfárad a sok töltés miatt az miért az Én hibám? Ja értem nem kellett volna annyit használnom?! Közölték, hogy 8000Ft-ért megcsinálják a garanciális terméket.
Becsületes derék Cég!

Értékelések átlaga: 1

Az üzlet weboldalán nem található kirendeltség telefonszám!!! !!! !!!
Nem lehet őket felhívni egy adott városban, hogy megtudjuk, a készletükön megtalálható-e amit keresünk.

Bukta business.

Értékelések átlaga: 1

Január elején rendeltem tőlük egy telefont, aminek volt egy hibája, így használhatatlan volt. Mivel 3 napon belül kiderült, így ki kellett volna cserélniük a telefont. Küldtek érte egy futárt, de újat nem hozott, helyette elkezdték vizsgálgatni tényleg hibás-e. Ez 12 napig tartott, miután megállapították hogy tényleg hibás, majd felajánlották hogy levásárolhatom, mert már nem forgalmazzák ezt a telefont. Ja és előzőleg a telefonos ügyfélszolgálaton azt mondták még a vizsgálat közben amikor érdeklődtem, hogy lehet nem is új telefont adnak majd, hanem használtat vagy szervizeltet. (Hát köszi).
Most már hogy informálódtam, tudom azonnal ki kellett volna nekik cserélni, nem lehet vizsgálódniuk csak utólag. És ajánlott mindent írásban kommunikálni velük, hogy legyen nyoma.
A végeredmény az, hogy kértem a pénzem visszafizetését amit szerencsére visszaadtak és többet nem fogok tőlük venni bármit is az biztos.

Értékelések átlaga: 1

Hogy lehet 2014-ben ilyet megtenni, hogy használt terméket adnak el újként, vagy hogy az ügyfél jótállási jogait totálisan semmibe veszik? Nincs semmilyen szerv Mo.-on jelenelg amelynek szankcionálási lehetőség van a kezében és ellenőrizne ilyesmit? Szerettem volna vásárolni egy kategóriájában elég drága terméket (350.000 Ft), viszont elolvastam az itt található hozzászólásokat, ezért először felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy rákérdezzek a dolgokra. 10 perc várakozás után felvették, és nagy felháborodás követte a kérdésemet, hogy hogy merészelek olyat kérdezni, hogy árulnak-e használt termékeket? Ők olyat soha, ez törvénytelen lenne stb... végül nem mertem tőlük rendelni, inkább picivel drágábban ugyan, de a jótállási lehetőségeim érvényesítésének biztos tudatában megvettem a media marktban a kiszemelt terméket.

Értékelések átlaga: 1

Használtat kaptam új helyett,ami sajnos csak a karácsonyfa alatt derült ki.Égett a pofámról bőr.Hogy merik ezt megtenni? szép gyári csomagolásban karcos hátú fólia nélküli tablet,amire még az előző tulajdonos feltöltött E-könyvét is elfelejtették letörölni.Visszavittem de a pofámba röhögtek,mert a három nap eltelt.(Karácsonyi ajándék!) Soha többé nem vásárolok itt.
Mindenkinek javaslom,hogy messzire kerülje el ezt a boltot !!!
Utólag látom nem vagyok egyedül,sajnos,
.

Értékelések átlaga: 1

használtat kaptam új helyett

Értékelések átlaga: 1

érdekes 45pozitív vélemény és 49 negatív vélemény alapján hogy lehet hogy a bolt 100%-ig megbízható????????

Értékelések átlaga: 1

Nagyon gánya egy webshop én már kb két éve nem rendelek tőlük pont ezek miatt amit alább olvashattok

Értékelések átlaga: 1

Rendeltem tőlük dec.13-án, mert 1 napot ígértek szállítási határidőnek pedig nem a legolcsóbbak, teltek a napok, türelmes voltam hiszen jön karácsony biztosan túl vannak terhelve, azóta 2 telefon (1 óra várakozás) és egy email (3 nap válaszidő) ma pedig lemondom a megrendelést, őket pedig elfelejtem és remélem más sem próbál szerencsét velük. (több helyről is rendeltem azok megérkeztek)

Értékelések átlaga: 1

200e-ért rendeltem TV-t tőlük. Hibásan érkezett. A megadott számon eddig több mint egy órát próbálkoztam sikertelenül. (ahogy olvasom nem vagyok egyedül) E-mailre persze semmi válasz. Leadtam egy új rendelést, ahol a megjegyzés rovatba leírtam a problémámat. Szintén semmi.

Ennyi kritika mellett hogy lehet 100% megbízható bolt?!?!

Értékelések átlaga: 2

Telefont rendeltem 2 nap helyett több mint 1 hétig tartott és egy müködésképtelent küldtek.vissza küldtem garanciális cserére a futárukkal letagadták.se telefon se pénz,most megyek a rendörségre feljeldntem őket.

Értékelések átlaga: 1

Igen, kedves Boldizsár, lehet. Sőt mást nem is tudnék. A terméket 16-án rendeltem meg. (az áru mellett visszaszámláló, hogy még hány nap, hány óráig rendelhetem meg a terméket, hogy biztosan megkapjam karácsonyig - esetemben 4 nap). A termék raktáron, szállítási idő két nap. 18-án kaptam az értesítést, hogy fizethető a termék, rögtön kifizettem bankkártyával. Akkor "azonnal szállítható"-vá vált a státusza. Azóta ez nem változott, az üzenetekre nem válaszolnak, a telefont nem veszik fel, a csomag nem érkezett meg. Az imént töröltem a megrendelést (nagy nehezen találtunk egy boltban, és még olcsóbb is 5000 Ft-tal), csak remélni tudom, hogy erre egyáltalán válaszolnak, vagy legalább elolvassák, és különösen azt, hogy az általam kifizetett nem kis összeget vissza fogom kapni. Az biztos, hogy soha többet nem rendelek tőlük, de másik webshopból sem úgy, hogy előre kifizetem, kizárólag utánvéttel. Számomra az a döbbenet, hogy egy ilyen nagy cég, országos hálózattal, így lejáratja magát karácsony előtt.

Értékelések átlaga: 1

A dec 16-án leadott rendelésem kiszállítását dec. 20-ra ígérték, ma azt a tájékoztatást adták, hogy sajnos túlvállalták magukat, karácsony előtt már semmi sem lesz a kiszállításból. Remélem, az ő gyereküknek is ilyen lesz a karácsonyi ajándéka. Ennek ellenére az oldalukon hirdették még ma délután is, hogy ha ma eddig és eddig megrendeled, akkor biztosan megkapod karácsonyig.

Értékelések átlaga: 5

Lehet erről az üzletről rosszat mondani? Én maximálisan elégedett vagyok vele.Gyorsak,pontosak!

Értékelések átlaga: 5

Gyors, korrekt s lekiismeretes ugyintezest tapasztaltam . Ez volt az elso alkalom , hogy onoknel rendeltem ill.vasaroltam . Vasarnap este elkuldtem a megrendelesemet s folyamatos tajekoztatasokat kovetoen szerdan a megadott idoben mar at is vehettem a futartol az arut ! Reszemrol teljes mertekben elegedett vagyok mint aboltjuk mint pedig a futarszolgalat lelkiismeretes munkajaval !!

Értékelések átlaga: 1

A "rendelésre" feltüntetett, megrendelt termék (Pentax Jupiter III fekete látcső) 'késedelmét' oly módon kezelik, hogy kiveszik az elérhető termékportfólióból - persze(?) a megrendelő e-mailcímére semmit nem küldenek...
A termékkiválasztásnál az ügyintéző -vagy inkább csak front office adatrögzítő- még annyit sem tud, mint a saját honlap.

Szerencse, hogy nem ők gyártják az általuk forgalmazott termékeket

Értékelések átlaga: 5

Gyors ügyintézés,nagy árúválaszték.

Értékelések átlaga: 1

Előreutalással vásároltam tőlük, a termék kifizetve, a szállítás napja kiválasztva. A futárt azóta is várom, vagy 8-szor beszéltem velük, először mindent a futárcégre kentek, aztán rájöttek, hogy náluk volt a probléma. De a termékeket azóta sem képesek kiküldeni, ma is kaptam tőlük egy levelet, hogy ma meg fogom kapni a csomagot. Ühüm persze, csomag a ködben. Eddig megbízható cégnek ismertem, de sajnos ez a mostani eset nagyon megváltoztatta a véleményemet. Felkészületlenek és az ügyfélkezelésük a nullával egyenértékű.

Értékelések átlaga: 1

A kiszolgálás iszonyat lassan megy hiába van a pultba több eladó mindenki beállt össze vissza a sorokba nos elösször is kikértem a terméket erre vártam kb jó fél órát az eladónak fogalma sem volt a termékről hát én is csak annyit tudtam amennyit olvastam szerettem volna kipróbálni nem lehetett... Utána garanciánál is sorba álltam még 10 percet majd fizetésnél még háromnegyed óra sorban állás várt rám!!! Viszont itthon ért a csalódás mikor kipróbáltam a gépet amit 145ezer ftért vettem egyáltalán nem olyan mint amire számítottam és ahogy néztem a másik típus amit már máshol néztem olyan náluk nincs! Rákerestem az oldalon arra ,hogy 3 napon belül vissza veszik-e a terméket természetesen csak mellé beszélés van arról ,hogy csak abba az esetbe veszik vissza ha bontatlan és sértetlen állapotban van! Na de könyörgöm ha nem próbálhatom ki akkor honnan tudhatnám ,hogy számomra megfelel-e a termék??? Ja és ha vissza is vesznek vmit pénzt vissza nem adnak max levásárolhatom hát vicc ilyenről sem halottam még!! Máskor megfogom nézni azt ahol vásárolok milyen feltételek mellett lehet vissza vinni a terméket!

Értékelések átlaga: 2

Éveken keresztül vásároltam tőlük.
Elégedetten.

Ebben az évben bizonyosodott be számomra, az a jó magyar vállakozói szemlélet: ha sok a vevő akkor mi vagyunk a királyok.

Az edigital munkatársai ugyanis ilyen hozzállással és stílussal foglakoznak a vevővel.

Valaha a 70-es években az Otthon Áruház volt ilyen.

Sokat változtak.
Talán kicsit vissza kellene venni a fennkölt stílusból.

Értékelések átlaga: 2

A kért árut nem küldték, e-mail-re válaszra sem méltattak, majd telefonos megkeresésre közölték, hogy nincs is ilyen áru. De a mai nap is fent van ajánlatban ! Ennyi.

Értékelések átlaga: 1

Óva' intek mindenkit a vásárlástól ezen cég tekintetében!!!
Rendeltem, fizettem, visszajelezték, volt raktáron, 2 munkanapon belül ígérték kiszállítani, ötödik munkanapon sem tudok velük kapcsolatot létesíteni. Áru nincs, a kontakt csak köd, sem beszélni nem tudtam velük, sem írni nem volt értelme. Válasz ugyanis semmire sincs. Pézt kértem kínomba vissza, mondván, hogy másutt majd elköltöm, de pénzt sem kaptam..... Mindenki tartsa szem előtt a leírtakat ha rendel tőlük!!!

Értékelések átlaga: 1

Használt telefont küldtek, új helyet!!!

Értékelések átlaga: 5

ÉVEK FOLYAMÁN KB.husz terméket rendeltem tőlük,probléma nélkül

Értékelések átlaga: 2

Eddig pár nap alatt mindig sikerült megkapnom a megrendelt árut, most pedig: már két hete, hogy a Köki-n megnyitás napján rendelt Sencor vérnyomásmérőmet nem kaptam meg...a vérnyomásom pedig csak emelkedik!!!! Hány nap kell még a beszerzésre? Ha meg ilyen nehéz beszerezni, akkor hirdessék csak, ha már raktáron van...

Értékelések átlaga: 5

egy vásárlás során annyira elégedett voltam, hogy ismeretlenül is egy doboz csokit vittem be az eladónak aki nem is volt ekkor bent, tökéletes felvilágosítás anélkül, hogy bármire rábeszélt volna, így megvehettem a legjobbat, köszönöm :-D

Értékelések átlaga: 1

2hónappal ezelőtt rendeltem egy mp3 lejátszót tőlük, folyamatos kapcsolatot tartottam velük és csak annyit mondtak "beszerzés alatt, beszerzés alatt.." na most 2hónap után megkaptam az utolsó e-mailt: "Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy nagykereskedelmi partnerünk az alábbi termék(ek) szállíthatatlanságát jelentette be, amely bennünket is sújt".
Köszönöm a 2hónap várakozást, egy 0 ez a cég, senkinek sem ajánlom! Ahogy utána olvastam, más sincs jobb véleménnyel róluk.

Értékelések átlaga: 1

Addig nagyon kedves mindenki, amíg ki nem fizeted a vételárat. A garancia szó náluk ismeretlen. Békéltető testületi meghallgatásra nem járnak, illetve az általuk adott ajánlás nem érdekli őket. Hála a Magyar fogyasztóvédelmi törvényeknek papírom van róla, hogy igazam van, de nem tehetek semmit. Nagyon jól tudják, hogy bármit megtehetnek és meg is teszik. Konktétan SZ@rnak a vevőre ha már fizetett. Tök hülyének néznek.

Értékelések átlaga: 2

Tőlem csak kettest kap... az e-mailes kommunikáció akadozik, de legalább él. Telefonon el lehet őket érni.
De és itt jön a csavar, online áruhitelnél a Cetelemhez irányítanak. Apám nyugdíjas, én még tanulok, online áruhitel meg csak akkor lehetséges, ha van VEZETÉKES telefon is. Mivel Békés megyében lakunk, a román határhoz közel, így most mehetünk az öreggel Debrecenbe vagy Szegedre...
Mintha nem emberek laknának Békésben... Persze a tájékoztatóban ez nincs benne, hogy Nyugdíjas igénylő esetén kell vezetékes telefonis... az milyen már, fater is tudja kezelni a mobilt ezek meg itt ilyenen ***oznak... 21. század van, attól h 71éves az öregem még nem hülye így is fizet netet, Tv-t, nem fog még vezetékest is mikor lök egy feltöltést a mobilra azt csókolom. Ez a Cetelem is meg az Edigital is egy nagy lehúzó amúgy!!! Ha nincs munkahelyed vagy nincs pénzed ne legyen jó telefonod, ennyi a tanulság.
Vegyél egy GSM-be valami ***-t magadnak azt érd be azzal szevasz... csalódott vagyok és LEGFŐKÉPPEN DÜHÖS!!!!

Értékelések átlaga: 1

Kritikán aluli a garanciális ügyintézés, és az ügyfélszolgálat.

Értékelések átlaga: 5

Atyaég mennyi negatív vélemény! Biztos, h ugyanarról az Extreme Digitalról van szó, amitől én is vásárolok?

Én már vagy 8 éve vagyok vásárlójuk, a műszaki cikkek 90%-át náluk veszem, s soha semmi problémám nem volt velük. Pedig ennyi év; megrendelés alatt történt egy s más. Vettem én már tőlük digitális képkeretet, kamerát, több fényképező gépet, egereket, fülhallgatókat, billentyűzeteket, pendriveokat, mp3 lejátszót, diktafont, lcd tv-t, stb. talán nem is emlékszem már mindre, a lényeg, h jó sok pénzt hagytam náluk, ami nem történt volna meg, ha akár egy hasonló probléma is felmerült volna, mint amilyenekből lentebb írnak több tucatot.

Rendeltem tőlük házhoz és üzlethez szálítással, vettem személyesen is a szegedi üzletben (amit látom más is dícsér), mindig pontosak és segítőkészek voltak. Az ügyfélszolgálatot 2x kellett eddig hívnom, az egyik egy kora délelőtti, a másik egy késő délután i időpont volt. Mindkétszer felvették, s készségesek voltak, mind a rendelés módosítás, mind az információ kérést illetően. A szegedi boltban gond nélkül visszavették az egeret, ami csak nem tetszett, ezért kihasználtam az internetes rendelésre vonatkozó 8 napos visszaváltási lehetőséget. Másik esetben egy megpusztult rágcsálót vittem vissza gariban, de nem volt nekik csere, ezt a 10k- s mx518 helyett felajánlottak egy 15k-s G500-at.. ha elfogadom. xD Philips képkeret szintén gyári hibás volt, visszavittük, még a héten megrendelték, kicserélték.

Szóval nem tudom hova tenni ezt a sok panaszt, mert én éppen azért vagyok mondhatni törzsvásárló, mert a legmegbízhatóbb online műszaki cikk boltnak találtam az általam próbáltak közül, sok esetben a legjobb árral, s kínálattal (Az általam keresett Panasonic videókamerát csak ők és a Media Markt tudta beszerezni. A különbség annyi volt, h itt 5 nap múlva megkaptam, míg a MM-ben min. két hét lett volna és 50 ezer Ft-tal drágábban.)

Az biztos, h ha én ilyet tapasztalnék, vagy majd tapasztalok akár itt, akár máshol, mint amit Birkozó10 lejjebb írt, akkor én az asztalra csapok, kihívom a fogyasztó védelmet, vagy vmi, de nem nyelem le szó nélkül a dolgot.

Értékelések átlaga: 5

Egy Koobe S7 Easy tabletet rendeltem tőlük 19.900 Ft-ért ami a legolcsóbb volt mind közül. Ez már egy pozitívum. Tegnap 1/2 11 körül megrendeltem az árut PickPackPonton törénő átvétellel és majdnem percre pontosan 24 órával később már át is vehettem. Ez szintén nagyon pozitív. Megemlíteném pozitívumként azt is, hogy lehetőség van PayPal -on keresztüli fizetésre illetve ami nem elhanyagolható a gar. jegy le van pecsételve és a számla is benne volt a csomagban! Manapság sok webshopos ezeket "elfelejti" főleg ami a garanciajegyet illeti. Szóval tényleg 100% megbízható bolt

Értékelések átlaga: 1

A kiszolgálás lassú,hanyag,érdektelen.Az eladók flegmák,tisztelet a kivételnek!!!!

Értékelések átlaga: 5

3. éve vásárolok a debreceni boltból teljes megelégedettséggel.
Az eladók udvariasak , a pénztáros hölgy külön kedvencem, lehetnének többen is , mert a sorállás nem ritka , de az árak többnyire verhetetlenek.Nekem szerencsére nem kellett reklamálnom, de figyeltem , azt is normálisan bonyolítják

Értékelések átlaga: 5

Mindig jó minőség, sok átvételi pont, rugalmasság (csere ügyekben), kedvenc elektronikai boltom, árban verhetetlenek. Hitelügyintézéssel, házhozszállítással együtt királyok :)

Értékelések átlaga: 2

A kiszolgálás elképesztően lassú, az eladók között van normális de teljesen fásult zombi is. Az ajándékkártyájukat nem fogadták el, vissza kellett mennem később. Reklamáláskor lekezelő stílus, az ügyfélszolgálat pedig annyira segítőkész, mint egy lámpaoszlop. Amúgy az áraik elfogadhatóak, de ha bármilyen problémád van, készülj fel a legrosszabbra.

Értékelések átlaga: 2

Senkinek sem ajánlanám a boltot. Először egy LG 3D LED TV-t vettünk náluk, az egyik eladó modortalan bunkó volt, lehülyézett bennünket, siettetett, kikapdosta a papírokat a kezünkből, mondván ő nem ér rá ezekre. A tévét vasárnapi napon visszavittük mert gyári hibás volt, csere készüléket nem tudtak biztosítani, visszatöröltették a hitelt. Egy másik tévét ajánlottak, pár nap mulva meg is lett, az is hibás termék. Ehhez már szerelőt is hívtunk, mert az extreme digital sem emailre, sem telefonra nem válaszol. Egy halálon túli hang valamikor 2-3 nap után felhívott, modortalan volt és közölte ha már máshogy megoldottuk a hibát akkor ok.
Most ezt a tévét is visszavisszük de soha többet nem megyünk még a bolt környékére sem!!!!

Értékelések átlaga: 1

Itt rendeltem egy processzor hűtőt a neten. A hűtő összetörve érkezett meg. Ezek után se kicserélni se szervizben kijavítani nem óhajtották. Közölték így jártam. Annyit tehettem hogy beírhattam a panaszkönyvükbe, ami gondolom nem sok semmit jelent. Ezek után soha többet itt nem vásárolok és másokat is arra bíztatok hogy inkább másik boltban vásárolgassanak. Hagyni kell kimúlni a piac szemetét.

Értékelések átlaga: 1

Aki teheti, ne itt vásároljon. Megbízhatatlan bolt, még kommunikálni sem kívánnak. Rendeltem egy notebookot, készleten van...másnap már ki volt írva, hogy elfogyott, nem is lesz, de előtte nap a rendelést még felvették rendesen. Írtam rögtön, hogy akkor van-e a termékből, lesz-e, számíthatok-e rá. Napokig semmi válasz, utána emailben lemondtam a rendelést, és erre rögtön kaptam egy választ, hogy rendben, le van mondva. Köszönjük a segítőkészséget.

Értékelések átlaga: 5

nagyon meg vagyok elegeddel a szegedi uzlettel,nagyon sok tevet es mast mar vasaroltam ott,de ezt csak a kedvess es szep AGOTANAK koszonheto meg illetve KOVACS ROBERTNAK akire barmikor szamithatok
kulon szeretnem ha ez a ketto szemely dicseretbe reszesulne

Értékelések átlaga: 1

Nagyot csalódtam a boltban.2 db táblagépet rendeltem tőlük.
Hetekig ígérgettek.Emaileztek naponta,hogy van,nincs, lesz, hamarosan érkezik. Végül nem lett belőle semmi.
Többet biztos hogy nem vásárolok tőlük semmit.

Értékelések átlaga: 5

Csak ajánlani tudom a boltot

Értékelések átlaga: 5

Remek bolt. Kiváló kiszolgálás.

Értékelések átlaga: 4

Nagyon tetszik, hogy sok mindent ki lehet próbálni az üzletben, nagy a választék a kiállított termékekben is. A kiszolgálás is profi, csak ajánlani tudom a boltot.

Értékelések átlaga: 5

Teljes mértékben meg vagyok velük elégedve! Fényképezőgéphez rendeltem tartozékokat! 1 hét múlva meg is kaptam!

Értékelések átlaga: 5

Extreme Digital vettem én is ezt a Tv nagyon jó :) Kiváló a kép minőség és a 3D filmet nézni rajta nagyon jó :) Ennyi pénzért meg 4 szemüveggel nagyon megérte :)

Értékelések átlaga: 2

problémás rendelés, kiszolgálás

Értékelések átlaga: 5

minden van benne ólcsón!

Értékelések átlaga: 1

A neten rendeltem digitális képkeretet tőlük utánvéttel,megjelölhető szállítási iddőponttal.A megjelölt szállítási időponthoz képest háromnappal később érdeklődni próbáltam a szerződött kiszállítócégnél a megrendelt árum után.Több alkalommal fél órán keresztül próbálkoztam elérni őket,ha fel is vette valaki a telefont az össze vissza kapcsolgatott mondván az ügyfélszolgálathoz kapcsol.Csak sajnos tíz perc várakozás után mindíg megszakadt a vonal beszélni senkivel nem tudtam.Aztán próbálkoztam a vebáruház űgyfélszolgálatával beszélni a problémámról de ugyanez volt az eredmény.Ezek után már nem fogok itt vásárolni az biztos és nem is ajánlom senkinek amíg ilyen alapvető szolgáltatást mint az elérhető ügyfélszolgálat nem tudnak biztosítani.

Értékelések átlaga: 5

Érdekes, igéretes!

Értékelések átlaga: 1

Úgy **** az egész ahogy van!!!
Először a neten próbáltam rendelni valamit és az összes a többi sorstársammal megesett anomália előfordult. Hozzáteszem ez kb. fél éve volt, és még hetekkel után is rendelhető volt a termék miután végleg kiment a választékból...
Az egyik üzletükben is vásároltam ott "csak" felgmák és modortalanok voltak, de a sok finoman szólva is rosszul kezelt reklamációs tapasztalat arra int hogy ezentúl teljes mértékben hanyagoljam őket.

Értékelések átlaga: 5

Többször rendeltem már tőlük,és nagyon gyorsak,pontosak,korrektek,segítőkészek!
Egyszóval megbízhatóak,csak ajánlani tudom mindenkinek!

Értékelések átlaga: 5

Mostmár ,nem első rendelésem volt,de most is mint eddig minden alkalommal,gyorsan,pontosan,hiánytalanul érkezett az árú.Volt egy problémás fényképezőm,de azt is korrektül rendezték,gyárihibás volt,szerviz után cserekészülék,azóta is működik.Ajánlom másnak is korrekt, udvarias ügyintézés telefonon is.

Értékelések átlaga: 1

Azért valaki felvehetné a telefont pénteken 14h-kor, ha már a bolti telefonszámot nem adják meg, csak a központit!
Attól, hogy web-áruházként működik, még valaki adhatna infót a termékükről!
Nem biztos, hogy vidékről oda akarok utazni feleslegesen!
Ez nem egy vevőbarát kiszolgálás. Az se lenne csoda, ha a forgalmuk a béka alatt lenne.
Most éppen 50.000,- Ft-tól estek el. Ha nem kell, hát máshol költöm el!

Értékelések átlaga: 5

Egy Samsung Led tv-t vásároltam a webshopjukból, ami nem volt raktáron, csak rendelésre. Gyorsan megérkezett, hétfőn rendeltem, csütörtökön már szállították is. A garancia jeggyel akadt problémám, ami nem volt kitöltve rendesen, írtam nekik emailt, 2 munkanap múlva már a kezemben is volt a postán feladott korrekt garanciajegy. Én csak ajánlani tudom őket, máskor is vásárolok tőlük!

Értékelések átlaga: 1

Nem igazán akartam rendelni tőlük, de mégis megtettem, megszívtam. Ma egy hete rendeltem ezektől két apróságot. Az egyik eszköz nem volt raktáron, de elvileg 2 nap múlva szállítható. Egy hét telt egy úgy, hogy még választ sem kaptam tőlük az érdeklődő levelemre, mert természetesen nem kaptam meg a cuccot és most már nem is fogom. Szégyen ami itt megy online vásárlás címszóval.

Értékelések átlaga: 1

Szerintem a bolt három forintot sem ér. Én a Sugárban lévő boltban voltam a párommal a hétvégén. Vettem neki egy Krups
1004-es típusú kapszulás kávéfőzőt.
Kezdve az elején a boltvezetőnek egy órába telt, hogy a terméket átadja nekünk, mert nem ismeri a raktározási illetve a számlázási programot, és csak telefonos és személyes segítségnyújtás után sikerült ez neki. Ezzel nem is lenne bajom, ha nem időre mentem volna utánna egy másik programomra a párommal.
Vasárnapi tesztelés után persze hogy nem működik a termék.
Forgatom jobbra- balra tesztelem de semmi.
Autóba beülés vasárnap 13:30-kor irány Budapest, Dorogról, mert más dolgom nincs is mint Pestre menni ilyenkor.
Bemegyünk a boltba, jelzem hogy nem jó a cucc amit vettünk egy másik kollégának akinek fogalma sincs hogy kell szintén a raktárkészletet megnézni, mert azt mondja nincs a raktáron több belőle, ezért szól az előző nap megismert profi és teljesen készséges boltvezetőnek aki kb. a megérkezésünk után 10 perccel szóba állt velünk, mert egy selejt távirányítót babrál, amit szintén reklamált valaki.
Leül az asztalhoz elkezdi babrálni a kávéfőzőt, persze nem megy mondja, mire én mondom bekéne kapcsolni. Jaa?!
Kiderült, hogy nem jó, azt mondja hogy nem örül neki, hát még én mert csak 100 km-ert jöttem és eddig azt sem mondta hogy elnézést kérünk.
Kihoz nagy nehezen egy másikat a rakiból, bár a másik kolléga azt mondta hogy nincs"nem egy helyen dolgoznak?" De nem baj.
Hát persze hogy az sem működik, itt szeretném kiemelni, hogy a gyártó is elmehet az ......-ába, hogy ilyen selejtet gyárt és még árulja is, ennyit erről a márkáról.
Mondom az üzletvezetőnek, hogy hozza ki a harmadik gépet is mire azt mondja, hogy nem nyitja ki mert azt már nem tudja utána eladni.
Kérdezem hogy ha az sem jó, akkor így fogja másoknak is eladni? Mire a válasz igen.
Hát csak gratulálni tudok az ilyen kereskedő boltoknak.
Én gépgyártó vállakozó vagyok, de ha az én vevőimnek ilyen nulla minőségű kiszolgálást adnék selejt termékkel rég éhen halnék.
Bár ebben az országban mindent lehet.
Nem szoktam kommenteket írni, de ezen nagyon berágtam és szerettem volna, hogy mások is megtudják mielőtt ide jönnek vásárolni mi fogja őket várni.
DRÁGA, ROSSZ minőség és nem jól kvalifikált eladók.

Értékelések átlaga: 1

Percekig tartottam az ügyfélszolgálattal a vonalat, egy monoton zene szólt. Úgy tűnik, nem fontos a vevő nekik. Máshol fogom ugyan azt a terméket keresni!

Magas az anyád picsáka,te barom,nézz már meg 1 nagyker árlistát,még annál is olcsóbbak

Magas az anyád picsáka,te barom,nézz már meg 1 nagyker árlistát,még annál is olcsóbbak

Értékelések átlaga: 1

A telefonos ügyfélszolgálat korrekt,bár az informácioi hiányosak
csak a számitógépre hagyatkoznak,holott az üzlet az árut visszaküldte,erről semmit nem tud.Az áru kiküldve-visszaküldve szoval valahol van,de hol ilyenkor nemteljesités cimén sztornoznám a megrendelést,de akkor kezdődik egy másik kereskedővel elörröl a rendeléstöl. Összefoglalva vedd meg a boltban ami ott éppen van és jó megfelel az igényeidnek /hagyd békén az internetet/

Értékelések átlaga: 4

Tavasszal rendeltem a cégtől egy fényképezőgépet a szállitás pontos a kedvezményt megkaptam utánvétes a fizetés ami számomra a bizalom jele irányomba a termék azota is tőkéletes ,én csak jokat tudok irni és ajánlom bárkineknekem bejött sziasztok.

Értékelések átlaga: 5

Jó de kicsit magasak az árak.

Értékelések átlaga: 5

Nagyon jól felszerelt, bőséges választék, felkészült eladók, normális, udvarias kiszolgálás, megfelelő tájékoztatás jellemzi a miskolci edigital üzletet. 1 sony dsc fényképezőgépet vásároltam, nagyon jó akciós áron, tokkal, töltővel, tartalék elemekkel, sd kártyával együtt.

Értékelések átlaga: 2

Rendeltem egy egeret.Direkt olyat választottam, ahol jól láthatóan dönthető a görgő, a specifikációban is így van írva, képen tisztán látszik google-ba beírva a típust, tisztán látszik.Azt kaptam?Persze, hogy nem.Nem dönthető a görgő, a csomagolás sérült, installációs cd, ajándék sehol.Amennyiben nem sérült a csomagolás, úgy levásárolhatom az árát.Köszi.Ügyesen rám sóztátok.
Nem én vettem át, és nem nézte meg az illető, mi is van a csomagban és hogy néz ki.Nem baj, majd veszek egy másikat, de hogy ezektől én az életben nem rendelek semmit, az is biztos.Ja, még régen képeket rendeltem tőlük, a mellé sem kaptam meg az ajándékot.

jaja, kapjak be a fszt

Értékelések átlaga: 1

Ez egy olyan bolt, ahol nem foglalkoznak a vevővel, hiába van telefonszám kiírva soha nem veszik fel és nem lehet előreutalással fizetni mert a befizető felület azt írja ki, hogy hibás kártyaadat, hol ott semmi probléma. De ha fel akarod hívni őket, hogy ugyan már, hagy fizessek nekik 130.000 ft-ot és segítsenek ebben, persze, hogy nem veszi fel senki egész nap a telefont...... Ez egy ördögi kör, teljesen letolják a vevőket. Amúgy a vásárlás nem történt meg és a jövőben is figyelmen kívül hagyom az Extrem Digital-t!

Értékelések átlaga: 1

Volt egy óriási bukásom az Extreme Digital Zrt.-vel, mert egyszerűen nem tudtam velük megegyezésre jutni. Vettem egy készüléket jó drágán a maga kategóriájában, hogy sokáig használjam, csak amikor elromlott, nem vették vissza, mert az idióta eladó, nem a termékről írta le a sorozatszámot,hanem annak dobozáról, ami persze nem is szerepelt a rendszerükben...Viszont van jótállásom,számlám és a termékem, ami alapján jogszabályban leírva ki kell cseréljék, nem hivatkozhatnak a sorozatszámra. De nem teszik...a Békéltető Testület intézkedett, de mivel ők nem hatósági személyek, csak ajánlást adhatnak be...szóval ennyi, vagy menjek a bíróságra egy 12.900 forintos készülék miatt?

Értékelések átlaga: 5

Vettem interneten keresztül már többféle árút ettől a Cégtől,de egyetlen esetben sem bántam
meg a döntésemet.A házhoz szállítás mindég pontos és korrekt volt,Nem egyetlen hibás cikk
sem a megrendelések között..Nem rég vettem egy "packard bell Easy NoteTK"sorozatú laptopot 110 000 ezer Ft.ért ,AMD P340 DUAL procival,3GB memoriával,320GB HDD-vel és
még sok extrával,Rá telepítettem a Windows 7.programot(a drivereket előzőleg a honlapról
töltöttem le) és most a gép úgy megy mint a mesében.MINDEN hardver és szoftwer tökéletesen
fut rajta.Szerintem nagyon is megérte az árát.Ajánlom ezt a Céget mindenkinek. Összegezve:
jók az áraik,az árúik is megfelelnek a követelmeknek.

Értékelések átlaga: 5

Rendeltem Tőlük egy Samsung dig. fényképezőgépet. A rendelés nyomonkövethető volt. Akkor szállitották amikorra ígérték. Megvagyok velük elégedve. Máskor is itt vásárolok!

Értékelések átlaga: 1

Egy LG32LD350 TV-t vásároltam tőlük. Két alapvető probléma volt: (1) a szállításhoz telefonos időegyeztetést kértem (ami opcióként volt megadva), ennek ellenére hívás nélkül teljesen váratlanul érkezett a szállító, természetesen senki nem volt otthon. (2) Apró hiba, hogy a TV nem működött. A scart bemenettel volt az egyik hiba, a másik pedig a táp kábel bemenetével (a HDMI-t és a többi csatlakozást már nem is néztük). Egyszóval, ha valaki csapnivaló szállítást, és hibás termék nagy valószínűségét szeretné akkor forduljon az ED-hez, én a jövőben hanyagolni fogom őket.


A bolt adatai


A bolt leírása

Műszaki termékek és háztartási gépek széles választékban!
Digitális fényképezőgépek és kiegészítők, videokamerák és memóriakártyák, számítástechnikai alkatrészek és komplett számítógépek, notebookok és netbookok, PDA-k és kártyafüggetlen mobiltelefonok, MP3/MP4 lejátszók és szórakoztató elektronikai termékek raktárról akár azonnal elérhetők.

Válassza az Extreme Digital Online áruházunkat, ahol a legfrissebb információkat, folyamatos akciókat és kedvezőbb árakat kaphat a forgalmazott termékekről. Közvetlen rendelést leadhat e-mailben a shop@edigital.hu címre vagy faxon a (06 1) 240 17 91-es telefonszámon!
Műszaki termék rendelését akár 24 órán belül az ország bármelyik pontjára ingyenesen* házhoz szállítjuk! * 15.000Ft alatti rendelés esetén a házhoz szállítás díja bruttó 990 Ft.
Háztartási nagygépek esetén (mint például hűtőgép, mosógép) a szállítási költség az egész ország területén egységesen bruttó 2.990 Ft, mely a kézbesítésen túl magába foglalja a készülék épületbe (házba, lakásba, irodába) történő szállítását, igény esetén a kicsomagolását és a csomagolóanyag elszállítását is.
TIPP: Vásároljon nálunk háztartási nagygépet házhozszállítással, mi pedig díjmentesen elszállítjuk cserére szánt régi gépét.

Információ, ügyfélszolgálat: shop@edigital.hu
Észrevétel, panasz: vezetoseg@edigital.hu
Garanciális ügyintézés, szerviz: szerviz@edigital.hu

További boltok:
1024 Budapest, Lövőház u. 2-6. Nyitva: H-Szo.: 10-21-ig, V: 10-18-ig
1072 Budapest, Erzsébet krt. 15. Nyitva: H-P: 10-18-ig, Szo.: 10-14-ig
1152 Budapest, Szentmihályi út 131. Nyitva: H-Szo.: 10-20-ig, V: 10-20-ig
1117 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 15. Nyitva: H-P: 10-18-ig, Szo.: 10-14-ig
1148 Budapest, Örs vezér tere 24. Nyitva: H-Szo.: 10-20-ig, V: 10-18-ig
3535 Miskolc, Corvin u. 7. Nyitva: H-P: 9-17-ig, Szo.: 9-13-ig
4024 Debrecen, Piac u. 56. Nyitva: H-P: 9-18-ig, Szo.: 9-13-ig
6000 Kecskemét, Korona u. 2. Nyitva: H-Szo.: 10-20-ig, V: 10-18-ig
6720 Szeged, Dugonics tér 11. Nyitva: H-P: 9-18-ig, Szo.: 9-13-ig
9021 Győr, Jókai u. 13-17. Nyitva: H-P: 9-17-ig, Szo.: 9-13-ig
7622 Pécs, Rákóczi út 49., Rákóczi Ház Nyitva: H-P: 9-19-ig, Szo.: 9-13-ig
8000 Székesfehérvár, Palotai út 1. Nyitva: H-Szo.: 9-20-ig, V: 10-19-ig

Szerviz: 1033 Budapest, Reményi Ede u 3. Nyitva: H, Sz: 10-18-ig; K, Cs, P: 10-17-ig; Szo.-V: zárva


Üzletek

 • 1024 Budapest II. kerület, Lövőház utca 2-6.
  Nyitva tartás: H-SZO: 10:00 - 21:00 V: 10:00-18:00
  Megközelíthetőség: Mammut I. Bevásárló Központ
 • 1152 Budapest XV. kerület, Szentmihályi út 131.
  Nyitva tartás: H-V: 10:00 - 20:00
  Megközelíthetőség: Pólus Center Bevásárlóközpont
 • 1148 Budapest XIV. kerület, Örs Vezér tere 24.
  Nyitva tartás: H-SZO: 10:00 - 20:00 V: 10:00 - 18:00
  Megközelíthetőség: Sugár Bevásárlóközpont
 • 1117 Budapest XI. kerület, Móricz Zsigmond körtér 15.
  Nyitva tartás: H-P: 10:00 - 18:00 SZO: 10:00 - 14:00 V: zárva
 • 1073 Budapest VII. kerület, Erzsébet krt. 15.
  Nyitva tartás: H-P: 10:00 - 18:00 SZO: 10:00 - 14:00 V: zárva
 • 7622 Pécs, Rákóczi út 49.
  Nyitva tartás: H-P: 10:00 - 18:00 SZO: 10:00 - 14:00 V: zárva
  Megközelíthetőség: Rákóczi Ház
 • 9021 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 19.
  Nyitva tartás: H-P: 9:00 -17:00 SZO: 9:00 - 13:00 V: zárva
 • 3535 Miskolc, Corvin utca 7.
  Nyitva tartás: H-P: 9:00 -17:00 SZO: 9:00 - 13:00 V: zárva
 • 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 60.
  Nyitva tartás: H-P: 9:00 -18:00 SZO: 9:00 - 13:00 V: zárva
 • 4024 Debrecen, Piac utca 56.
  Nyitva tartás: H-P: 9:00 -18:00 SZO: 9:00 - 13:00 V: zárva
 • 6000 Kecskemét, Korona utca 2.
  Nyitva tartás: H-SZO: 10:00 - 20:00 V: 10:00 - 18:00
  Megközelíthetőség: Malom Center Bevásárlóközpont
 • 8000 Székesfehérvár, Várkörút 52.
  Nyitva tartás: H-P: 09:00 - 18:00 Szo: 9-13 V: zárva
A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • E-mailen keresztül
 • Telefonon
 • Személyesen
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Vásárló adatainak titkos kezelése kérés alapján
 • Ügyfélszolgálat
 • Éjjel-nappal elérhető
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • Internetes bevásárlókocsi
 • A webáruház kereshető
 • A vásárlás regisztrációhoz kötött
 • Ajándékküldési szolgáltatások
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
 • Pick pack pont
Fizetési módok
 • Bankkártyás fizetés
 • EuroCard / Mastercard
 • Visa
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés
 • Vásárlás hitelre

Hírlevél feliratkozás

Olcsóbbat.hu - © 2005-2015 Central Médiacsoport Zrt.

Elrejt Nagyít +
 • Utoljára megtekintett (0)

  • Árfigyelés (0)

   •  

  Olcsóbbat.hu eszköztára

  segítségével beállíthatsz árfigyelést, összehasonlíthatsz termékeket...

  | Bezár

  Olcsóbbat.hu eszköztára

  segítségével beállíthatsz árfigyelést, összehasonlíthatsz termékeket...

  | Kinyit