Bemutatóterem

Főoldal » Boltok » Bemutatóterem

Bemutatóterem Seller rating Értékelések átlaga: 2.8 (33 értékelés alapján)

Bemutatóterem webshop értékelése:


Hogyan értékeled ezt a boltot?

Kiváló
Nagyon jó
Átlagos
Gyenge
Rossz
Olvasói értékelések


Értékelések átlaga: 1

Wifit rendeltem neten tőlük. Elmentem a boltba, hogy átvegyem a rendelt terméket és közölték, hogy az nincs amit én rendeltem, de kicsit drágábban van jobb. Megvettem, 2 hónap múlva használhatatlan lett a wifi. Bankkártyával nem lehet fizetni és teljesen megbízhatatlanok! Nem ajánlom senkinek őket!

Értékelések átlaga: 1

Weben készleten lévő Mosogatógépet megrendelem. Pár órával később felhívnak és közlik hogy már nincs meg, és hab a tortán hogy alternatívában ajánlanak egy minőségileg gyatra terméket azonos áron:) Vicc. Ezt hívják szolgáltatásnak!

Értékelések átlaga: 3

Hm..Náluk akartam tűzhelyet vásárolni,de olvasva a tapasztalatokat-attól tartok jobban járok ha másik üzletbe megyek. :(

Értékelések átlaga: 5

Szerintem nagyon jó ez az oldal mert sokkal olcsóbban vehetsz meg dolgokat mint egyes boltokban. O:-)

Értékelések átlaga: 1

Már csak az a kérdés hogyan lehet 100% os megbízható bolt, ennyi rossz vélemény mellett

Értékelések átlaga: 3

Bankkártyával nem lehet fizetni. (Hogy olcsóbbak lehessenek- mondják.) De aki számlára kapja a bérét, akkor ki kell venni, és az feltehetően neki kerül pénzbe! Ki is jár jól?
Viszont már áll egy Hummer (30 milla?) a "bolt" előtt, Expert felírattal. De magyar rendszámmal. Ja! Mer' csatlakoztak az Expert-lánchoz. És ez a kezdet.
Bizony van egy-két nyűgös, és egy-két kifejezetten segítőkész eladó. Nyűgöseket kirúgni!

Értékelések átlaga: 1

12 elem csomag helyett 1-et letéptek és azt akarták oda adni 800Ft-ért, benzinpazarlás, időhúzás, vissza adták a pénzt de még bocsánatot se kértek.

Értékelések átlaga: 1

Komoly bolt benyomását keltik, de többszöri visszaigazolásaik ellenére több nappal később tudják csak szállítani az árut... Közben persze hallgatnak, a veőnek kell telefonálgtnia. A bocsánatkérés minimum lenne, de eszükbe sem jut...

Értékelések átlaga: 1

A bemutatóteremmel kapcsolatos tapasztalataim sajnos rendkívül negatívak. Rendeltem tőlük egy digitális képkeretet december elején. Az automatikus e-mail hamarosan jött arról hogy a szállítás jövő csütörtökön várható, munkatársuk keresni fog. Munkatársuk természetesen nem keresett. A határidő után több nappal telefonáltam, erre azt mondták, hogy a forgalmazó már nem hoz be ilyen terméket. Az egészet a karácsonyi hajtásnak tudtam be, hiszen ilyenkor minden cég túlterhelt.

Ezt követően újra megpróbálkoztam - ugyanis eléggé jó árat adtak - két termék megrendelésével 2014. január 26-án. Az internetes oldal másfél héttel későbbre ígérte a termékek leszállítását. Január 29-én rövid időn belül a cég két embere is keresett azzal, hogy mindkét - egymástól egyébként eltérő jellegű és márkájú - termék késik, várhatóan két-három hetet. Szépen kivártam a két-három hetet. Ma - 2014. február 24-én, tehát az eredeti rendelések után egy hónappal, betelefonáltam. Erre a diszpécser arról tájékoztatott, hogy az egyik termékről biztosan tudja, hogy valamikor március közepe, vége felé várható beérkezése, a másikról viszont semmit nem tud. Két nap múlva kellene érdeklődni. Kértem visszahívást, amit a diszpécser azzal tagadott meg, hogy erre nincs módjuk, kapacitásuk. A bemutatóterem eljárását minősíthetetlennek tartom, maga a cég megbízhatatlan és nem tartja az ígért határidőket. Panaszomat a Fogyasztóvédelmi Hatóságnál is megteszem.

Értékelések átlaga: 1

Hétfőn rendeltem meg a terméket,szombaton szerettem volna személyesen átvenni.Raktáráruként volt feltüntetve,másnapi(kedd)érkezéssel,és kapok értesítést a beérkezésről.Nem kaptam.Csütörtökön én hívtam fel őket,hogy akkor remélhetek-e.Persze,pénteken biztos megérkezik,de azért még szombaton hívjam őket.Megtettem.Mikor már úton voltam átvenni.Közölték,nincs is raktáron,4-6 hét a várakozási idő.Töröltettem az első és egyben utolsó rendelésemet.Máshol megvettem.Nem gond, hogyha egy termékre sokat kell várni,de legalább a vevő tudjon róla.(lehetőleg előre).Félretájékoztatás,hitegetés.Senkinek sem ajánlom.

Értékelések átlaga: 1

Egy rádiót vettem újan - elméletileg. Hiányzott az elem, az a rész/lap, ami az elemet lezárja. Ezek alapján nem lehet elemmel használni, mert kiesik az elem.
És mindezt úgy adták el, hogy minden okés, és új a rádió. A dobozt persze nyitottan hozták.
Igaz, 1000 forinttal olcsóbb volt, mint egyebütt.
Csak újként árultak egy felbontott csomagolású árut, ami lehet, hogy visszáru volt.

Értékelések átlaga: 2

Üdv. Én több holmit vettem náluk. A hűtőt a bemutatóteremben a kiálitott darabot kértem, de nem azt kaptam,majd kiderült hogy hangos a gép, mind gyári hibás, c serélték is . A mosógép nem magyar menűs hanem lengyel de működik. Szóval annyival nem olcsóbb mint ha a boltban veszed és főleg hogy azt veszed amire rámutatsz.

Értékelések átlaga: 1

Nagyon rosz bolt!Átverés!
Rendeltem 1DB Strong SRT ANT12 ECO antennát személyes átvétellel!A rendelést felvették emailban kaptam hogy váhatóan kedden átvehetem.
Eltelik 1 hét és semmi.Majd egy újabb email hogy gubanc van és meg fog keresni egy kolléga telefonon vagy emailban.Másnap a épphogy beérek a melóhelyre és szól a telóm hát felveszem.Azt mondja a kolléga hogy a beszállító partnerük előreláthatólag nem tudja pontosan megmondani mokor tudja leszállítani a terméket lehet az 1hét 2hét.És még a 7.kerületi raktárukba sincs ilyen!Mondom akkor töröljük a rendelést és még rám akart erőltetni egy másfajtát egy kültérit.Köszönöm nem kérem!Megveszem máshól a hol jóval olcsóbb!!!
Ne rendeljetek tőlük!!!!!!

Értékelések átlaga: 5

Én többször vásároltam már nálunk. Mindannyiszor elégedett voltam! Értesítést mindig e-mail-en és sms-ben is kaptam. Gyorsak is. Még előbb is átvehettem az árut mint ahogy a neten írták. :-) Szállítást egyszer sem kértem. Mindig személyesen voltam náluk. A bolt tökéletes. Kedvesek voltak, és az ár is mindig megfelelt annak ami a neten volt. Csak javasolni tudom őket.

Értékelések átlaga: 1

Nagyon rossz bolt, ha bármilyen baj van a termékkel pofavágás, és egymásra mutogatás, és abszolút nem segítés jellemzi őket. Soha többet nem fogok náluk vásárolni semmit. Átverés az egész bolt....

Értékelések átlaga: 5

Nagyon meg vagyok elégedve a bolttal!! Ha legközelebb rendelek és náluk is megtalálható akkor tőlük rendelem meg a kiszemelt tárgyat! :)

Értékelések átlaga: 1

Semmit ne vegyetek náluk. Most tartok a fogyasztóvédelemnél. Törött hibás árut szállítottak ki, majd nem hajlandóak kicserélni. Kerüljétek ahogy tudjátok. Egymásra mutogatás, a szervízzel.

Értékelések átlaga: 2

Az előbb véletlenül kihagytam a lényeget. Egy másik üzletben kiválasztott ugyanaz az árú, 4500 ft-tal olcsóbb volt és a vásárlástól számítva, két órán belül a lakásban volt!

Értékelések átlaga: 2

A kiszolgálással semmi baj, előzékeny, udvarias!
A szlogennel, miszerint "Még ma otthonában", nagy bajok vannak! Ugyanis, az általunk kiválasztott terméket, csak két nap
múlva akarták kiszállítani. Nem csoda, hogy végül nem itt vásároltunk!

Értékelések átlaga: 5

Megvagyunk elégedve a szolgáltatással,és a figyelmes eladókkal.

Értékelések átlaga: 5

Minőségi kiszolgálás

Értékelések átlaga: 5

Kiváló sebeséggel, gyorsan meghozták amit az e-mátrix nem tudott:)

Értékelések átlaga: 1

Szerettem volna egy sencor svc morzsaporszívót. 4700 ft árral hirdették, kaptam sms-t az átvehetőségről. Elmentem a tengerszem utcába, kifizettem az összeget ami ekkor már 5490 Ft volt. Közel 45 perc várakozás után közölték, még sincs porszívó vissza kaphatom a befizetett összeget. Nem vagyok elégedett kicsit sem.Idő, pénz, csalódás!!!

Értékelések átlaga: 5

Gyors, pontos, megbízható. Mindenről értesítettek telefonon és emailben is!

Értékelések átlaga: 3

Az oldalukon megadott árral ellentétben (20.500 Ft) a boltban az ára 24.500 Ft! Ez azt hiszem gond.

Köszönöm.

Értékelések átlaga: 5

2x vásároltam mind a 2x elégedett voltam. (Szállítást egyszer sem kértem, én mentem az árúért)

Értékelések átlaga: 2

egy fehér bilentyűzetet akartam venni a totál fehér gépémhez

1. alkalommal az átvételkor derült ki h fehérnek fehér kis hibával: fekete...
2. alkalommal már előre jeleztem h csak akkor kérem ha tényleg fehér: kb 5 nap múlva hívtak h ez mégis fekete...

miért hirdetik pofa nélkül h fehér mind a 4 honlapjukon mikor csak feketéjük van???

igazi magyaros majd elviszi ezt is úgyis hozzáállás...

másodszorra szívtuk meg a webáruházból rendelést.
Ezesetben egy Ariston mosogatógépet rendeltünk. Tegnap azt az ígéretet kaptuk, h ma szállítják ki.
Ma már egy más típust (persze gyengébbet) akartak volna kiszállítani ugyanannyi pénzért, kérdésünkre kiderült, h az általunk rendelt darabot nem is tudják beszerezni. Kérdem én, akkor miért szerepel a termékeik között? Hogy lehet olyan cikket árusítani, ami nincs a raktáron, nem szerezhető be... stb.
Ez a vásárló megtévesztése!!!!

Értékelések átlaga: 2

Személyesen mentem be a boltba, egy Ariston mosógépért, az első ügyintéző kedves volt, bár nem sok újat tudott mondani. Miután kifizettem a mosógépet, a raktáros közölte, hogy a kállítási darabot vihetjük csak el, mert nincs több raktáron, és ez a típusú gép csak egy műanyag zsugor csomagolásban ékezett, ezért nem tudja rendesen becsomagolni. Ez azt jelentette, hogy egy műanyag fóliáal körbetekerte a mosógépet és kijelentette, hogy vihetjük. Miután mondtam, hoy így nem viszem el, már nem voltam nekik a "kedves vevő", rettenetesen flegmán és pökhendi módon kezeltek. Végül visszaadták a már kifizetett összeget, de a (szerinem) boltvezető háttal üve válaszolt a kérdésemre, hogy talán lesz-e gyári csomagolsú ebből a típusból. A válasz nem olt.
Ezek után kijöttem a boltból. Eszembe nem jutna visszamenni, akármennyire jó áron kínálják a termékeiket.

Értékelések átlaga: 5

Kinéztem náluk egy hűtőt, nem volt bent raktáron, de másnapra behozatták és ki is szállították!
Gyorsak, pontosak , korrektek!
Mindenkinek csak ajánlani tudom a boltot!

Értékelések átlaga: 5

Este 9-kor megrendeltem a mosógépet, és 12 óra leforgása alatt már a lakásomon volt.
Mind az ügyfélszolgálat, mind a szállítók nagyon készségesek, segítőkészek voltak, és az árszínvonal is korrekt.

Értékelések átlaga: 5

Tegnap vettem náluk egy Indesit hűtőszekrényt. Már amikor a boltba beléptem láttam, hogy nem egy komolytalan kereskedőhöz jövök. Hihetetlenül nagy a választékuk, kicsit össze is zavarodtam de egy fiatal eladó profi módon segített.
A hűtő már tegnap hazakerült, tökéletesen működik, a szállítók is nagyon segítőkészek voltak.
Végre Magyarország is kezd felzárkózni Európához, remélem több ilyen kereskedővel találkozunk a jövőben.

Értékelések átlaga: 5

Végre egy olyan webáruház ahova ha bemegyek meg is tudom nézni amit meg akarok venni.
Nekem nagyon bejött, hogy még aznap szállítanak.
Sok sikert azt hiszem ezt így kell csinálni.


A bolt adatai


A bolt leírása


Üzletek

 • 1074 Budapest, Rottenbiller u. 4.
A bolt szolgáltatásai
Rendelési lehetőségek
 • Interneten keresztül
 • Telefonon
Extra szolgáltatások
 • A vásárló adatai mindig titkosak
 • Ügyfélszolgálat
 • Rendelés-nyomonkövető rendszer
 • A webáruház kereshető
 • A vásárlás regisztrációhoz kötött
 • Garantált biztonság
Szállítási módok
 • Személyes átvétel
 • Futárszolgálat
Fizetési módok
 • Fizetés banki átutalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Készpénzes fizetés

Hírlevél feliratkozás

Olcsóbbat.hu - © 2005-2014 Central Médiacsoport Zrt.

Elrejt Nagyít +
 • Utoljára megtekintett (0)

  • Árfigyelés (0)

   •  

  Olcsóbbat.hu eszköztára

  segítségével beállíthatsz árfigyelést, összehasonlíthatsz termékeket...

  | Bezár

  Olcsóbbat.hu eszköztára

  segítségével beállíthatsz árfigyelést, összehasonlíthatsz termékeket...

  | Kinyit